Delfinasi in straie de sarbatoare (146)
Raspunsuri - Pagina 9
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Anne imi pare rau ca ai decis sa pleci...dar o puteai face cu eleganta! nu am inteles unde a tras ea concluziile ca noi am fi intr-un fel sau altul, in alt subiect DC? |
aici ne-a luminat Otilia,cel putin pe mine :aici
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
Alice_Elena spune:
katalina, la inceputul lunii iulie merg pt morfologia de trim 1. pai si ce faci cu victor maine?
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 9+
rubia spune:
Laurica facem popas,dar inca nu ne-am hotarat unde
Eu sunt chiar optimista in ceea ce o priveste pe fii-mea,cred ca o sa-i placa ,sper doar sa nu cobesc...
oana bine ati revenit
ma ingrozesc cand citesc stiri dintr-acestea cu copii rapiti
paula_m spune:
Buna seara
Ma declar invinsa de Raul. Nu am avut o clipa de liniste. Nu mai vrea sa adoarma la amiaza, vrea numai sa se joace. Era sa-mi sparga si farfuriile din dulapul din bucatarie. Nici macar eu nu vreau sa-mi aduc aminte ce ganduri criminale am avut azi. Numai ce vrea el face...Gata, m-am descarcat si la voi...l-am sunat azi pe Cosmin sa il intreb daca il mai tinem pe Raul sau il donam? Greu tare cu copii...Care aveti copii mai cumintei, nu vreti sa facem schimb de experienta?
Oana, bine ati revenit!!! De abia astept sa va vad bronzati si pe Matei umbland!!
Giorgia, ti-am vazut frumusetea pe FB...Ce bine merge!!!
Kata, sa aveti o excursie frumoasa!! Sigur va descurcati voi cu copii...Il iei si pe Victor?
La multi ani Iulia!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11
crispro spune:
Valeu, Paula, ti-a dat un pic de furca Raul.
Al meu azi a fost cuminte, 2 ture de cate o ora juma, in rest afara in carucior 2 reprize. Si pe seara de manute prin casa si pe afara. vedem la noapte.
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
s-a mai dus o zi..imediat facem si noi 11 luni..wow..
mai avem o sapt. si plecam si noi pe coclaurile patriei.
maine e ultima zi a bonei la mine. dar stiu la cine va merge -deocamdata va merge program scurt-poate o s-o mai chem la vreo curatenie..sa mai stea si cu piti..intr-un fel imi pare rau ca pleaca. no..las ca mi-a trece..
noapte buna!
paula, eu ma ofer sa il tin la mine o zi pe Raul..cd vii in cj, lasa-l pana te relaxezi tu in mall :)
doar ca cu cat cresc, vor refuza sa stea cu persoane pe care nu le cunosc. cat au fost bebelusi, treaca mearga, il gadilai, ii dadeai bibe si gata..dar maricei..hm..cam urla cd dispare mami..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
paula_m spune:
Victo, numai vesti proaste mi-ai dat in ultimul timp . Lasa-ma sa traiesc macar cu impresia ca poate va fi mai bine in viitorul apropiat sau departat. Dupa cum zici tu, e tot mai negru viitorul..
Cristina, se pare ca schimbam rolurile. E cuminte Vladut si adoarme singurel si face figuri Raul...Parca era bine invers
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m ...l-am sunat azi pe Cosmin sa il intreb daca il mai tinem pe Raul sau il donam? Greu tare cu copii...Care aveti copii mai cumintei, nu vreti sa facem schimb de experienta? |
paula, inscrie-te la "schimb de mame"
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Victo spune:
:):):)..hai mai paula, ca am zis deunazi pe aci si ca se joaca astia mici frumos..ei, fac si lucruri bune, stai linistita :)
doar ca noi speram ca odata cu cresterea lor vor deveni niste mici adulti, dragalasi care ne inteleg perfect, ne aproba si ne asculta.
dar nu e asa, ei au creierasu ala miculutz miculutz, care nu pricepe cum sta treaba in creieru asta mare al nostru :)
trebuie doar sa ii intelegem stiu e greu, f greu uneori..doar stiti cat ma plang si eu ca nu ma inteleg cu stefan si tot strig la el..
stefan acum e la faza in care invata (intr-un cartier pe anumite strazi, nepericuloase) sa mearga singur pana la marginea trotuarului, sa se opreasca, sa traversam impreuna (nu e nici trecere de pietoni, nici semafor). azi i-a iesit :)
ma duc la nani.paaaaaaaaaaaa
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Mycya spune:
am adormit si eu fata!
mi-a adormit repede am tinut-o 4 ore si jumate si vad ca a dat roade . azi am plimbat-o cu hamul prin casa....stiind ca e tinuta a tot mers singurik, hamul era degeaba acolo dar ce ii pot face daca ea se simte in siguranta asa si numa asa se merge poate o pacalesc pana la urma ...
Mami de Andra Maria 02.08.2010