Delfinasi in straie de sarbatoare (146)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

kata, si eu vreau sa fac zilele astea compot de cirese si dulceata+gem de capsuni. Ai vreo reteta anume pt dulceata? Eu am facut acum cativa ani, parca am pus zahar kg la kg si a tinut ff bine. Ms

www.cevabun.ro/dulceata-de-capsuni/" target="_blank">RETETA dulceata capsuni
eu le mai tin si la cuptor 30 min

urmeaza sa fac si din cirese albe

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

vai, Kata, ce-mi faci... cand am citit parca am si simtit gustul si mi-am adus aminte de copilarie... Aveam un cires alb (de fapt galben) la bunici in gradina. Sotul a dat comanda de dulceata de cirese amare. Am zis ca fac daca ma ajuta sa scot samburii.

Fetele care mi-ati dat PM cu adresa. Nu v-am uitat, intru diseara sau maine dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

eu m-am apucat de facut listute pentru ce o sa am nevoie sa iau cu mine cum vom pleca de la Bucuresti direct la mare o sa trebuiasca sa imi iau de aici mai tot ce voi avea nevoie....nu vreau sa iau mult bagaj cu mine dar sa vad ce reusesc

asta seara mi-a adormit gaza mult mai repede, am lasat-o si eu pana nu a mai putut avea 4 ore jumate de la ultima trezire si totusi a durat 10 min dar tot mai putin ca aseara cand m-am chinuit o ora
vad ca la manuta nu sa inrosit locul unde i sa facut testul pentru TBC deci am scapat de un dubiu, spunea de 3 zile dar cat mai e pana maine dimineata...eu cred ca s-ar fi vazut pana acum ceva ceva acolo daca era...

de o saptamana am probleme cu ea in sensul ca imi cam da afara mancarea, ori mananca lacoma, ori isi face greata nu stiu exact dar cam o masa din zi mi-o vomita, ieri dimineata mi-a varsat tot micul dejun ( lapte cu orez), azi dimineata la fel (LM), mocheta mea de bucatarie e alba, cearsaful de pe patul mare l-am schimbat in 3 zile de 3 ori si in mare parte de la tuse ajunge sa si verse, i-am spus doctoritei dar spune s ao tin sub observatie si atat....nu inteleg cum poate sa tuseasca de 2 luni jumate si sa nu aiba nimic!!!! doar nu ii face ei placere sa tuseasca si in timp ce mananca si cand doarme si cand se joaca
sper totusi sa ii treaca cum imi spun doctorii ca s-ar intampla si asta cat mai curand ca numa ganduri imi fac.

fug la nani. nbuna!!!

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Bianca, veniti la mare Suna-ma daca aveti timp sa ne vedem. Nr. meu este 0747/349697

Legat de tusea Andrei: eu cred ca dr. sunt nebuni. Pai daca tuseste si noaptea eu cred ca e o problema totusi. De cate ori ii spuneam pediatrei mele ca Raducu tuseste ma intreba daca tuseste si noaptea. In cazul nostru nu, dar la voi pare mai serios, mai ales ca si vomita atat de des. Poate are ceva in gat mititica, o ciuperca sau stiu si eu...Poate ar fi bine sa i se ia un exudat faringian sau poate sunt necesare investigatii mai complexe, gen endoscopie gastrica...nu poti consulta si alt medic? Sau poate cand veniti in Romania? Daca tot veniti la mare pot sa va duc la pediatra mea (cea noua, de care sunt multumita).

Sanatate Andrei si va asteptam la mare!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice

Citat:
citat din mesajul lui Victo

maurice, scuze, nu mai stiu finalul cazului de care zici tu, pana la urma, au gasit fetita?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Nu au mai gasit-o in auchan, au vazut pe camere ce s-a intamplat;din fericire au gasit-o dupa doua sapt intr-o scara de bloc, fara un rinichi din pacate

Mami de Sara Maria 04.08.2010

Doamne, ce animale au putut sa faca asa ceva? Desi cred ca jignesc animalele numindu-i asa....

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Rubia, plecati in Bucovina? Direct sau faceti popas o noapte?
Tot cam atunci plecam si noi la munte, ne-am propus Harghita - Praid si ma gandeam ca e cam lung drumul pentru bebe , dar la voi!

Si ca mi-am amintit, am inscris-o pe Stefi la cresa din decembrie! La noi sunt doar 5 crese in oras si nu vreau sa umblu disperata dupa pile si urasc sa dau spaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Miine plec in excursie cu Roby
Am o problema si eu,...educatoarea este singura cu 20 de copii o zi intreaga intr-o excursie de final de gradi la Galati,si am vrut sa merg sa o ajut..pt ca pot, si imi fac griji...s-a bucurat

CRISSY, te ajut eu la cirese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Pt fetele care pleaca in vacanta cu delfinasii:www.pediatrucluj.ro/2011/06/14/trusa-de-vacanta/" target="_blank">TRUSA DE VACANTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Onut nu am spus: bine ai revenit!

Voi o sa ii tineti in popoul gol pe plaja? Mie mi-ar placea sa stea si goluta.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

oanaaaaa, geri karshilama... asteptam pozeeeeeeee....

btz, ce m-a distrat poezia...bestiala...

kata, multumim de info...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Pt fetele care pleaca in vacanta cu delfinasii:www.pediatrucluj.ro/2011/06/14/trusa-de-vacanta/" target="_blank">TRUSA DE VACANTA

mie nu imi deschide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

poate scap necenzurata
http://www.pediatrucluj.ro/2011/06/14/trusa-de-vacanta/

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput