Delfinasi in straie de sarbatoare (146)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
hai mai rubia, asa cad bebelucii
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
asa....va ziceam ca ne-a vizitat pediatra...toate bune si frumoase, iar schimbam vigantolul cu nu stiu ce ulei de peste cu omega 3, cica ne face mai destepti
lui andrei i s-a inchis fontanela
trebuie sa scoatem papa de noapte si nu stiu cum sa fac
de acum ii dau fructele la trezire cu o lingurita de seminte de dovleac, ca sa curete stomacelul si pentru tranzit
apoi la 10 micul dejun, la 13 pranzul, la 17 gustarea de fructe si la 19 cina
carnita maxim de 3 ori pe saptamana
dar sa bagam pestele, si seara se poate da peste
fetele din Bucuresti, de unde se ia peste proaspat
am intrebat daca pot sa bag seminte, migdale etc date pe rasnita de cafea si a zis ca da, asa ca trebuie sa cumpar rasnita de cafea acum
nu mai stiu...
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
aveti o reteta usoara si buna , si fara mult zahar, de dulceata de cirese? as face si eu 1-2 borcanele, dar e prima oara in viata mea cand am asemenea initiative
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana no' ala nu e cu isofix se prinde in centuri plus ca are o maneta care e o siguranta, dar nu mai trebuie sa cumperi nimic pe langa...asta e tot! ![]() |
aaa, super
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Victo spune:
racusor, nu e mare filozofie cu gemurile. doar sa ai timp, sa il fierbi la foc mic, sa speli bine borcanele si sa le sterilizezi (speli capacele, le fierbi, borcanele le bagi in cuptorul cald, sa se usuce acolo, sa fie calde cd pui gemul fierbinte in ele, sa nu plesneasca.- le iei cu o manusa, sa nu te arzi. le lasi apoi inapoi in cuptorul cald, pana se racesc si gata..tin si 2 ani :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
racusor2010 spune:
scaun de masina, am luat britax eclipse si pana acum am fost multumiti...asta dupa un drum de 150 km sa vedem cand mergem mai departe daca e la fel de bine
am vazut ca s-a ieftinit si pe amazona cum, e la 80 de lire.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puiutz_mic/puiutz_mic.jpg)
puiutz_mic spune:
Racusor, carnita de maxim 3 ori pe saptamana include si zilele cu ficatel si peste?
Deci cum ar fi recomandat - 3 zile carnita, 2 zile ou si 2 zile legume simple, fara carne, fara ou?
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
tina_80 spune:
[quote]citat din mesajul lui racusor2010
fetele din Bucuresti, de unde se ia peste proaspat
[quote]
Eu am luat de la Metro, file de salau
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puiutz_mic/puiutz_mic.jpg)
puiutz_mic spune:
masa de noapte: eu am sperante ca Raducu va renunta de bunavoie la ea. deja a avut 2 nopti consecutive fara trezire. problema este ca eu tot ma trezesc in jur de 3 dimineata . Ma intreb cat timp o sa-mi ia sa ajung sa dorm iarasi noaptea intreaga :)))))
Raducu se trezeste la 6 si papa bibe (azi dimineata a vrut doar jumatate din cantitate, dar i-am completat cu tzitzi, pe care a primit-o bucuros, fireste )
Inca ii mai dau tzitzi seara sa-l adorm (daca mai vrea dupa bibe) si uneori in timpul zilei, o data, mai mult de sete. Cam asta e...se incheie minunata perioada cu alaptatul (minunata dar si grea). A fost frumos, sper sa mai am ocazia sa alaptez si un bebe 2.
Sotul a spus ieri: ce economie de bani am facut astea 9 luni cat a papat doar tzitzi
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010