Delfinasi in straie de sarbatoare (146)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Vaaaaiii ce scump e Matei, si mami a lui
Vreau si eu costum ca al lui, de unde???

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

de la Saddie imprumut - e de la H&M

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonasin

Alice, nu trebuia sa-ti schimbi semnatura?

Ramona,mami fericita de printesa Daria-Cristina

Daria 10 luni jumatate

ba daaa. bine ca mi'ai amintit

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Ooana acu l-am pus in cos deci baza de jos se vinde separat? si cum sa scriu, adik cum se numeste ca io nu o vad pe aici
EDIT: ori aia e isofix-ul

Mami de Andra Maria 02.08.2010

despre ce model discutam? Maxi Cosi de care?

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

priori XP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cristina, cum e cu bara de protectie? i'ai dat de cap?

bianca, da mersi :)) e un copil mai figurant asta se pare

ma fetelor, m'am tampit eu sau nan3 nu se foloseste de la 10 luni?
i'am zis lui marius sa imi ia nan2 si nan3 sa incep schimbarea, si cnad ma uit pe cutia de 3 scria ca se da de la 12 luni...

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

cristina, cum e cu bara de protectie? i'ai dat de cap?

bianca, da mersi :)) e un copil mai figurant asta se pare

ma fetelor, m'am tampit eu sau nan3 nu se foloseste de la 10 luni?
i'am zis lui marius sa imi ia nan2 si nan3 sa incep schimbarea, si cnad ma uit pe cutia de 3 scria ca se da de la 12 luni...

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Alice, legat de NAN- parca ziceau fetele ca si ele au intampinat problema asta, ca pe o cutie de nan3 scria de la 10 luni, pe alta tot de nan 3 scria de la 12 luni. si apoi altcineva a zis ca de fapt una dintre acele cutii e nan HA. cam atat am retinut.
I-am pus bara de protectie, e ok, adica el e protejat, asta e cel mai important. Mie imi e greu sa ma urc in pat, sa ma dau jos- am doar 40 cm la dispozitie, la picioare. si nu il pot rabata (cum banuiam) pt ca e cheletul patului mai inalt...no, asta e, copilul sa nu pice din pat!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

Ooana acu l-am pus in cos deci baza de jos se vinde separat? si cum sa scriu, adik cum se numeste ca io nu o vad pe aici
EDIT: ori aia e isofix-ul

despre ce model discutam? Maxi Cosi de care?

Noi 2

priori XP

no' ala nu e cu isofix
se prinde in centuri plus ca are o maneta care e o siguranta, dar nu mai trebuie sa cumperi nimic pe langa...asta e tot!

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ilinca, pana la urma, asa am pus 300 gr zahar..da mi se pare cam dulce...oi vedea cum va iesi.

mi-am terminat trebile. copiii dorm cuminti, ma duc sa fac al 3 lea dus pe ziua de azi si la nani

ei, dar nu inainte sa mai vad un episod din barbatii mei preferati :0
sunt singura care se uita la serialul asta?:)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

gata, sunt la zi

eu ii cumpar lui andrei colac de aici , costa 80 de ron

http://de.swimtrainer.de/en/home

cunosc persoana care se ocupa de distributie in RO , daca va intereseaza va trimit mai multe detalii pe grup.

in legatura cu costumasul de neopren, nu prea stiu ce sa fac....fetele care mergeti la mare in RO va ganditi sa ii bagati in mare?

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Alice sa stii ca si eu am patit-o ,iar dupa ce mi-a zis puiutz ca ar fi NAN3 HA m-am dus si m-am uitat din nou la cutie si ghici...e NAN 3 si chipurile o noua formula care se da de la 12 luni,iar NAN 2 poti da pana la 12 luni...eu oricum am cautat pana am gasit NAN 3 cel care se da din luna a 10,macar pana facem anul,pe urma o sa iau din cel care se da de la 12 luni...mi se pare o mare tampenie dar...daca-i musai

A luat o busitura azi fii-mea in parc de am simtit ca mor..dupa ce am ajuns acasa am tras o tura de plans si ea radea si ma stergea pe fata ..i se udau manutele de la lacrimile mele si ea se uita ciudat la mainile ei de ce sunt ude
off...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Alice sa stii ca si eu am patit-o ,iar dupa ce mi-a zis puiutz ca ar fi NAN3 HA m-am dus si m-am uitat din nou la cutie si ghici...e NAN 3 si chipurile o noua formula care se da de la 12 luni,iar NAN 2 poti da pana la 12 luni...eu oricum am cautat pana am gasit NAN 3 cel care se da din luna a 10,macar pana facem anul,pe urma o sa iau din cel care se da de la 12 luni...mi se pare o mare tampenie dar...daca-i musai

A luat o busitura azi fii-mea in parc de am simtit ca mor..dupa ce am ajuns acasa am tras o tura de plans si ea radea si ma stergea pe fata ..i se udau manutele de la lacrimile mele si ea se uita ciudat la mainile ei de ce sunt ude
off...

Rubia, inseamna chiar ca astia de la Nestle s-au tampit de tot. Pai si sotul meu a gasit NAN3 din luna a 10-a si am inceput sa-i dau...dupa ce il obisnuiesc cu acest NAN3, poate nu s-o mai gasi...si ne intoarcem iarasi la NAN2 pana la 12 luni

Imi vine sa-i schimb formula de LP poate alte marci sunt mai consecvente!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput