Delfinasi in straie de sarbatoare (146)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
carla_2008 spune:
Buna fete.tot incerc sa citesc tot,raspund pe rand.
am uitat sa va spun ca eu mi-am pus sterilet,reversibil,deci oricand vreau un bebe se rezolva.Tinanad cont cate tratamente am facut,cati homoni mi-am injectat si ingerat,nu e cazul sa iau pilule ce contin f multi hormoni si strica si ficatul sau sa raman gravida acum.Am 2 deocamdata.Eu nu zic nu,poate o sa ma mai apuce dorul de un bbe mic.de aceea am ales acest tip de strilet.Problema e ca de 3 sapt am sangerarai intruna,m-am saturat,cateodata si dureri ca la ciclu.Rody parca povestea de asa ceva.cum s-a rezolvat cu efectele adverse?
inca ceva: va rog sa imi explicati careva care e rolul rontaielilor dinte mese gen biscuiti ,piscot,pufuleti etc....?chiar nu inteleg. picii mei au mese relativ fixe:lapte,fructe,legume cu sau fara carne, branza-iaurt fructe coapte,orez cu lapte,ultima masa lapte.Chiar nu vad rolul rontaielilor dintre mese.Asa isi formeaza o digestie corecta la 3-4 ore cu pauza intre...sa nu o luati in nume de rau,dar chiar as vrea sa stiu rolul rontaielilor la pici.
sa va zic una tare???s-ar putea ca nu mai plecam vineri in Turcia fiindca o anumita firma de turism ,ne-a cam prostit sa zic asa.Stiam ca plecarea e la 12,15 ziua,si de fapr aflam azi ca la 7 seara e plecarea din Cluj ,cu intoarcere la 5 dimineata
asta ar insemna sa plecam ziua pe caldura inspre cluj si
sa ne trezim noaptea la 3 cel putin ca sa ajungem la avion in turcia
asa ca nasul a facut reclamatie comuna la sediul central si ne dorim banii inapoi ,urmand sa luam un last minute in Spania probabil,aviz Rody(poate ne vedem)
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Neata!
Mi-a luat sotul piscotul si l-a lasat la socrela cand a plecat la serviciu. Eu tre' sa lucrez la proiectele de disertatie. Darr, m-a sunat fratele meu, daca pot sa-l ajut la engleza, ca maine am examen, vecina mea la fel
. Nu pot spune nu, dar nici nu rezolv nimic pt mine
.
Paula, lasa mamica, pai ce-ai sa-i povestesti lui Raul cand o creste? Ca a stat cuminte.. si atat?! Ehh, lasa, noi o sa avem tolba plina de amintiri.
Eu ieri l-am lasat pe V sa maraie, planga, cat a vrut el, eu fiind langa el, el intre picioarele mele si nicio problema evidenta. Cand ieseam din camera, tacea instant si isi cauta alte preocupari .
Bianca, voma eu zic ca a fost cauzata de tuse, asa a patit fina mea pana pe la 2 ani jumate, chiar si la plans mai tare incepea sa . Cu tusea.. ma bucur ca te-ai mai linistit, e bine sa mai ceri o parere, daca vrei, cand ajungi in Bc, poate tragi o fuga la pediatra mea, ea e f panicoasa, ori de nu, mai stiu si alti pediatri buni.
Cum ai terminat mancarea? Ai fost criminala cu 'ochii crucis'
.
Denisa, eu nu sunt adepta rontaielilor intre mese, dar, daca eu stau la masa, la mine nu are cine sta cu el si el nu sta singur in camera-urla cat il tin plamanii- , daca el nu are ce manca, e de belea, pe de alta parte mi se pare si nasol ca puiului meu sa-i fie pofta si eu sa mananc fara sa-mi pese, asadar, neputandu-i da din papa mea (la el nu s-ar rezuma la pus limba, no way!) ii arunc firimituri rupte dintr-o rondela de grau expandat si pot manca si eu. Letizia de CarmenAlbu
Radu Gabriel de matusa77
Alina si
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Buna dimineata delfinariu!
Astept sa se trezeasca mandra mea si sa iesim la plimbare/ joaca in parculet.
Mai am de recuperat un capitol, poate in seara asta o sa termin. Am retinut ca Adriana asteapta un bb, FELICITARI
Tina imi pare nespus de rau pt tatal tau, of, daca am putea sa ii tinem vesnic langa noi ce bine ar fi..
Am vazut toate pozele si toate filmuletele, avem niste delfinasi grozavi.
Felicitari tuturor delfinasilor care au facut progrese!
Noi am fost plecati la bunici/ strabunici, asa ca am plimbat-o weekend-ul asta de numa.. Am avut un copil exemplar. A dormit bine (cate 1.5h tura de somn la 11 si la 16), a mancat bine, s-a jucat cu toata lumea, e foarte sociabila.
O zi buna tuturor!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina Pt fetele care pleaca in vacanta cu delfinasii:www.pediatrucluj.ro/2011/06/14/trusa-de-vacanta/" target="_blank">TRUSA DE VACANTA Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata |
fete daca vedeti lista mea o sa ziceti ca sunt o nebuna
![](alcool.gif)
pun pana si sfoara de intins haine,clame,detergent,plasturi,ac ata, pungulite plastic alimentare, etc
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
am mania listelor si bagajelor muuulte...uf
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crispro spune:
Neata!
Abia astept sa vad cate bagaje va avea Denisa, si de cate kile.
Cu dormitul- seara adoarme greu de tot, cam o ora dureaza operatiunea. nu plange, nu leagan, doar stau langa el in pat si astept sa adoarma. si de fiecare data cred ca adoarme in primele 10 min, ca i se inchid ochisorii. si totusi nu... daca ies din camera plange. no, a adormit pe la 10 juma, dar nu stiu de ce la 1 juma s-a trezit. M-am pus langa el, a mai dormit pana la 6- Lp, si somn iar. inca doarme!!! iar ne dereglam programul.
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
carla, eu ii mai dau cate un piscot cand vad ca o supara tare gingiile, sa se calmeze.
paula, hai sa te incurajez si eu: copii mici = probleme mici, copii mari = ...
Mycya, Elise si acum vomita cand tuseste mult (are 5 ani jumate).
Nici noi nu mai putem manca in liniste. Vine si ne trage de poantaloni si cerseste
. Asa ca o pun in scaunel si-i dau bucatele de paine (la noi e si tema pt acasa pt controlul din aug-sept, sa reuseasca sa tina intre degetul mare si aratator bucatele mici).
michelle, bv pt blondina cumincioara. Mai tii minte cum gandeai cand erai ? Ca daca e cuminte in burtica o sa-ti puna creierii pe bigudiurii cand iese? Si uite ca nu se adevereste
Pe Elise a intepat-o o albina ieri
. Bine ca nu e alergica la venin. Noroc ca am patrunjel verde in gradina, am pus imediat pe intepatura + carpa uda lasata 2 min la congelator si nu s-a umflat locul. In schimb seara a facut febra (38).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
citat din mesajul lui carla_2008 wow Rody dar ce bine merge Isa.nici nu ne-ai anuntat ce fata mare ai deja.nu face doar 3 pasi,umbla deja bine singurica!bravos!!!!! |
pai daca ar fi facut cate 3 pasi, as fi anuntat, cu tobe si surle!
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
![](surf.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Buna fete.tot incerc sa citesc tot,raspund pe rand. am uitat sa va spun ca eu mi-am pus sterilet,reversibil,deci oricand vreau un bebe se rezolva.Tinanad cont cate tratamente am facut,cati homoni mi-am injectat si ingerat,nu e cazul sa iau pilule ce contin f multi hormoni si strica si ficatul sau sa raman gravida acum.Am 2 deocamdata.Eu nu zic nu,poate o sa ma mai apuce dorul de un bbe mic.de aceea am ales acest tip de strilet.Problema e ca de 3 sapt am sangerarai intruna,m-am saturat,cateodata si dureri ca la ciclu.Rody parca povestea de asa ceva.cum s-a rezolvat cu efectele adverse? as vrea sa zic ca s-a rezolvat, dar... e mult mai bine, desi uneori am niste dureri cu 2 zile inainte de cm cum n-am avut niciodata!! primele 3 luni a fost mai nasol, in sensul ca tinea cm o saptamana, plus zile de avertizare si zile de ramas-bun ![]() inca ceva: va rog sa imi explicati careva care e rolul rontaielilor dinte mese gen biscuiti ,piscot,pufuleti etc....?chiar nu inteleg. picii mei au mese relativ fixe:lapte,fructe,legume cu sau fara carne, branza-iaurt fructe coapte,orez cu lapte,ultima masa lapte.Chiar nu vad rolul rontaielilor dintre mese.Asa isi formeaza o digestie corecta la 3-4 ore cu pauza intre...sa nu o luati in nume de rau,dar chiar as vrea sa stiu rolul rontaielilor la pici. la noi cand se lasa cu rontaiala e pentru ca de ex la amiaza a mancat putin si pana la masa de seara mai e ceva vreme. si-atunci un biscuite e bine-venit, o tine ocupata, ca sa nu-i devansez cu totul mesele. sa va zic una tare???s-ar putea ca nu mai plecam vineri in Turcia fiindca o anumita firma de turism ,ne-a cam prostit sa zic asa.Stiam ca plecarea e la 12,15 ziua,si de fapr aflam azi ca la 7 seara e plecarea din Cluj ,cu intoarcere la 5 dimineata ![]() ![]() asta ar insemna sa plecam ziua pe caldura ![]() ![]() ![]() ![]() asa ca nasul a facut reclamatie comuna la sediul central si ne dorim banii inapoi ,urmand sa luam un last minute in Spania probabil,aviz Rody(poate ne vedem) ![]() ia uite de unde sare iepurele!!! ma gandeam cand ziceai tu ca nimeni nu are drum in Oradea, pai NOI avem, cand venim in tara. daca intram pe-acolo... |
![](surf.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
Am mai adaugat 9 membri (se pare ca pot adauga doar 10 in 24 h, aseara am adaugat-o pe paula). Mai am de adaugat pe ramonavlas, Diana_Eva si saddie. Nu va suparati, stiu ca mi-ati trimis adresele printre primele, dar mi se pare corect sa adaug mai intai mamicile care sunt mai demult pe forum. O noua tura adaug maine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilinca79/ilinca79.jpg)
ilinca79 spune:
Buna dimineata mamici,
ne-am reintrat si noi in ritm pe-acasa, desi a fost asa bine la socrii, curte, aer curat, dormit in carut la umbra, multi doritori sa sta cu copilul...Asa ca azi sunt ciufuta, ca asa ma satur cateodata de stat acasa, toata ziua acelasi program, mancare, curatenie, spalat vase, trambalit copil din bloc pe-afara...no, da nu ma bagati in seama ca imi trece.
Tina draga mea, mi-a parut asa de rau sa citesc vestea ta, nici nu-mi inchipui ce e in sufletul tau. Curaj si multa putere mami, noi te asteptam oricand cu o vorba buna!
Adriana, felicitari, sarcina usoara si un bb frumos si sanatos! Mi-a placut cum ai lasat vestea la urma in mesaj
Paula deci asa cu Raul, iti face ordine la farfurii. Iti mai vine cheful de bb 2?
Michelle, ms de raspuns, fix la laptopul ala m-am gandit si eu. Ii place Biencutei, se joaca cu el?
Oana bine ati revenit! Asteptam poze! Letizia si Radu Gabriel!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)