Delfinasi in straie de sarbatoare (146)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
crissy - pupam stirbaciunea.. sa treaca repede intepatura
Am vazut-o si pe Bea ce fain papa ea paine
ilinca - laptopul e pt 2+ ani, la inceput ii placea sa inchida capacul de la laptop, apoi cateva saptamani nu i-am mai dat sa se joace cu el, si acum butoneaza de zor, ii place. Are 3 programe cu sunete, in plus se poate configura dar eu nu am pus usb-ul sa descarc de pe net.
cris2010 - am vazut-o si pe dulcea Natali, sta f bine in scaunul auto. Noi nu am mai comandat ca se scumpise pe amazon, acum vad ca iar s-a ieftinit, 99.99 lire asa ca sper sa dau comanda azi-maine cel tarziu.
Sunt curioasa daca si al lui Kata are tot asa mult spatiu in spate la picioare.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
salutare fete!
in sfarsit am reusit sa ma loghez...schimband parola...no, bine si asa...
azi de dimi mi-a venit si mie CM... nu-mi pare bine, da ce sa fac...
a fost tare bine fara el..atata vreme...
Denisa, din pacate asa se intampla cu zborurile, cand se merge in concediu prea repede...nu sunt destui pasageri pentru un avion si atunci ii comaseaza...si asa te trezesti ca ba mergi cu escala, ba se schimba orarul de zbor...
oana, faina experienta ati avut voi...dar noi tot asteptam pozeleeeeeeee...
ilinca, bine ati revenit...unde ati fost mai exact?
crissy, uff, saracuta Elise...nasoala chestia cu muscatura de albine...stiu cum e... bine ca stii antidotul...
si eu ii mai dau lui Filip 1-2 biscuitei daca cumva noi mancam si il vad ca baleste langa noi... oricum eu n-am treaba cu mancarea cu el, din fericire...deci nu se pune pb de stricat pofta de mancare...
revin!
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
saluut
andreea, uf..eu astept cu nerabdare pe donu CM..asta cat mai e un strop de lapte, nu vine, frate :)
mai are o saptamana termen :)
asa ceva simptome, tot am de vreo saptamana, dar nica. si nu vreau in concediu sa fiu..ufff
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
neata gagici!
scriu si eu repede ca acum se trezeste mara. eu nu am stat o secunda de cand m-am trezit. am desfacut bagajul, am bagat la spalat, am culcat copilul, am pus sa ii fac mancare (mi-a venit sa vomit cand am simtit mirosul de ardei gras fiert ), am mancat. apoi am maturat si spalat pe jos ca era prafalau...
denisa, pai si ce faceti pana la urma? asteptati raspuns de la agentie si apoi va hotarati? si eu ii mai dau paine, sau mar/banana, ceva sa o tina ocupata cand mananc, ca altfel trage de mine. in rest nu bag in ea aiurea.
katalina, asteptam impresii din excursie
oana, bine ati revenit!
crispro, voi ce faceti, ce mai face vladi?
crissy, si cum functioneaza grupul ala de yahoo? iti trimit pm cu mailul meu. ma adaugi tu cand poti. pt fetele cucuiete
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si
9+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonavlas/ramonavlas.jpg)
ramonavlas spune:
Si eu ii mai dau biscuiti sau pufuleti, de exemplu la amiaza cand mancam toti 3 si ea termina mai repede, pana terminam noi, ii dau 1-2 biscuiti, ca desert:). Dup-aia titi si gata de nani.
Sau cand mergem in parc, avem tot timpul la noi ceva de "rontait", ii vede pe alti copii si ii trebuie si ei.
Dar, si la noi la fel...nu se pune problema ca isi strica pofta de mancare...din fericire. Mananca oricand, oricat, oriunde.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
au luat astia apa de la 9 pana la 22 asa ca stau cu capsunile in frigider
![](bang.gif)
Carla si mie imi e atat de drag Matei cand ma cearta...plange asa mai marait si imi zice dai-dai-dai
![](olala.gif)
Katalina merci de lamurire :)
legat de shopping de la hotel este un shutle bus care pleaca in oras la ora 9 si se intoarce la ora 14, drumul e aprox 30 min
pe langa hotel sunt Mall-uri...mai mici de unde poti sa iti iei "suveniruri"
![](icon_smile_big.gif)
noi i-am luat papion si o camasa la Matei de la Waikiki, erau ceva reduceri
si in rest mult mult Turkish Delight
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Alice parca tu ma intrebai daca Marius vrea bb2...inca nu
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Matei - luna a 11-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](images/user_woman.png)
maurice spune:
Rody multumesc mult pentru reteta de linte .
Crissy am trimis si eu adresa mea de yahoo .
M-am hotarat si eu la scaun de masina, britax king plus. O pandesc acum pe Ana.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Crissy, un mare pt Elise, pe mine nu m-a intepat niciodata o albina, mi-e frica de ele
, sa vezi ce fug eu daca zaboveste vreuna pe langa mine mai mult decat trebuie. La viespii fac la fel
. Bea prinde deja firimiturile intre degetul mare si aratator parca.. nu?
Oana, ce fain merge tigrila !
Alina si
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Carla singura tura de rontaieli intre mese la noi e dimineata...eu inca ii dau sa suga iar apoi cand mancam eu si Marius micul dejun nu pot sa il las sa se uite la mine
noi mancam impreuna toti 3 pe cat e posibil asa ca asta e singura exceptie ...de altfel nici eu nu sunt de acord cu mancarea intre mese nici la copii si nici la adulti - nu e un obicei bun
cu excursiile - incercati sa cumparati de la un TurOperator pachetul...noi am luat printr-o agenie din Mures pachetul de la Kusadasi
anul trecut prin aceeasi agentie din Mures am luatpachetul in Egipt de la Teztour
asa nu vor fi suprize prea mari
sper sa se rezolve situatia...
Matei - luna a 11-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip