Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Azi, la ora 22 ora Ro s-a nascut bebe de iulie, Alexandru Juliano, 51 cm lungime, 3.250 kg cu scor Apgar 9. Si mamica si puiul sunt bine.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

ii trimit un colet cu hainute curand!

da-ne detalii si despre ceilalte frati si fetitele abandonate pe care le au in grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Salut, Dana! Frati bebelul nu mai are ca mamica are doar 18 ani. La bunica mai locuiesc fetitele de care stii deja, nu mai stiu ce varsta au acum dar banuiesc ca 6 si 4, aflu eu. Fratii fetitelor sincer nu mai stiu dar....aflu.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Buna fetele revin cu vesti despre baietelul care a locuit in container.duminica le am facut o vizita pt a le duce printre altele cadita, pt ca aveau una in care faceau si ei baie spalau si rufe si copilul si premergatorul ramase de la baiatu meu.bebe era bine are 7.6 kg am remarcat ca avea reflux,dadea laptic afara dar la doctor nu ii ia nimeni in seama ,cica e in regula,alege laptele.casa in care stau are 2 camarute si baie,fff veche de paianta,eu sincer n as putea sa cer chirie 3 mil pe asa ceva, da asta e.......au dat ei cu var in interior,au spalat,facut curatenie si e mai ok ca in containerul ala oricum.abia astepta sa si crestineze copilul luna asta ca deja face pe 15 acum 7 luni.momentan au si hainute si lapte pt copil din bunavointa fetelor care i au ajutat si carora le multumesc in numele lor.eu ma straduiesc sa le caut un patut pt ca bebe se rostogoleste si e greu sa l mai tina undeva mamica cand face treaba, carutul li se rupsese dar am inteles ca cei care le vor boteza copilul au zis ca le cumpara ei.cam atat deocamdata.va mai tin la curent.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Salutare,
Am ridicat azi de la posta coletele de la mamagiuliei ,pline cu multe hainute diverse :rochita,pantaloni grosi captusiti 2 perechi ,dar si alte perechi mai subtiri putin,1 sac de dormit,vesta groasa,bluze groase ,1 body,maiou,dres,salopeta-pijama,helanca-2,pantaloni pijama,incaltari -mai multe perechi,nu pot spune excat cate,n-am prea avut timp cu dragutele mele sa ma ocup detaliat de colete,acum scriu din ce imi amintesc,2 jucarii si cativa pampersi chilotel,majoritatea lucrurilor sunt pentru 5-6-7 ani(teoretic,dar cu alura Anastasiei...vom mai vedea cand i se vor potrivi).Daca mai era si altceva si am omis eu sau poate n-am vazut bine,rog sa fiu trasa de maneca,eu tot sper ca am scris tot.
Multumiri multe,multe si un de la noi pt voi,bye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Neli, ti le am trimis asa amalgam pt ca daca acum nu, sigur Anastasia va creste si ii vor veni. Unele ii vor fi bune mai repede, sunt sigura de asta Sunt hainute care au ramas la mine de mult timp de la bazar, unele s direct de la Giulia. Si la noi stateau acum degeaba Sper sa poti folosi macar o parte din ele

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vreau si eu va rog adresa lui Neli

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Neli, azi pleaca din Piatra un colet catre tine. Sa te duci cu ajutoare la posta pt a greu (are cam 10 kg, poate mai mult). Roaga pe cineva cu masina eventual. Sunt lucrusoare pt amandoua fetele, nu toate de imbracat cand iesiti in centru, dar ma gandesc ca prin casa, iarna pe sub alte haine, tot sunt bune. Sper sa ai ce alege.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neli ieri am pus si eu coletul,are 4 kg.Va pup

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Fetele,Laura25,Anca Dragoman,multumiri din suflet si imbratisari cu drag pt voi,dau de veste cand le voi ridica de la posta,ati fost generoase rau de tot cu coletele,vad ca sunt voluminoase,tot respectul pt efortul vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

mai apar si eu asa, meteoric. ma bucur mult sa aud vesti de la neli-ra! si LA MULTI ANI Anastasiei, cu intarziere!

As avea si eu ceva de dat pt bebelin de pana in 4 luni (niste pampersi nr.1, nr. 2 si happy nr.4 - nu sunt multi, dar toata lumea are nevoie de pampersi...)
am si body-uri (3-4-5 luni cam asa), salopetici, sosetute, pantalonasi scurti, cam o sacosica. Toate sunt curate (inca nu mancam sa avem cu ce pata, de-aia ma si grabesc sa dau ce e bun ca dupa aceea nu imi prea da mana)

sper sa se gaseasca cineva si sa fie de folos. prin toamna iar o sa revin (poate nu meteoric ci la solstitii ) cu hainute si o scoica. dar pana atunci, ma limitez la a dona hainute.

am scris aiurea, stiu, dar sunt nitel pe fuga.
astept vesti cu adrese si doritori!
va pup pe toate

edit: is varza! nu cu intarziere, ci cu 3 saptamani inainte
te rog sa ma ierti, Neli !!!

Mergi la inceput