Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

NELI lasa ca n-ai facut-o de oaie,intradevar mai erau nu una ci doua monici/monitze cu ceva cifre in coada asa ca de-acolo confuzia.Pachetele le ducem doar luni la posta,ca azi a plouat en gros dimineata si n-am avut chef sa le ude daca mergea sotul cu tramvaiul cu ele,oricum trebuia sa mearga de doua ori ca sunt doua cutii cam de 45/30/30 cm, cam greu de manevrat ambele odata daca n-ai masina.Masina e parcata la ai mei ca eu n-am condus inca acum dupa operatia de saptamana trecuta,dar luni oricum am treaba in oras,asa ca tot iau eu frumusel masina si rezolv si cu coletele (sotul n-are permis ).

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Danke,nu-i graba mare,nu te alarma,important e sa te refaci tu mai repede dupa operatie,nu te avanta!Etimp destul si pt colete!Da,ai dreptate,m-am uitat la zmeurici,erau vreo 2 Monici cu ceva cifre si o moniland,am facut confuzie,dar cum am vazut data nasteii lui Tudor identica cu cea a Anastasiei,fix de acolo te-am luat,eram ferm convinsa!Pup tare,mai vorbim, merg sa-i dau papa Iarinei,cere papica!

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si Iarina Ioana(16 03 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Anca am ridicat pachetul azi,am anuntat sa vina in weekend sa l ia.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Eseea, au primit pachetul , de fapt au primit doua pachete dar nu mai stiu de la cine. Multumesc mult.

Ali, ti-am scris mail cu numarul de telefon. Scuze ca a durat atat.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Am cateva body-uri cu maneca lunga si scurta, 2 rochite, niste colanti si inca cateva lucrusoare, toate sunt de maxim 2 ani.

Sunt mai mult de purtat prin casa, nu sunt in stare foarte buna, in sensul ca mai au cate-o urma de carioca, pix.

NU toate, sunt unele care nu au nicio problema.

sunt foarte bune de purtat in casa, sau pe dedesuptul vreunui pulover, pentru la toamna.

Nu sunt rupte.

Pot sa le trimit cuiva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Neli, am adunat si eu 2 plase de hainute si incaltari, ce nu va vin/plac poate ai la cine le da. unele sunmt in stare ok, altele sunt de casa
sper sa le pot trimite miercuri , le am deja la birou dar mi a aterizat si sefu`

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui mamagiuliei

Neli, am adunat si eu 2 plase de hainute si incaltari, ce nu va vin/plac poate ai la cine le da. unele sunmt in stare ok, altele sunt de casa
sper sa le pot trimite miercuri , le am deja la birou dar mi a aterizat si sefu`

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Ok,multumim,te anunt ce si cum cand le vom primi,eu totusi cred ca toate sunt ok, considerand dupa cele trimise anterior,stiu ca tu le pastrezi bine.Pup,bye !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NELI am rezolvat si eu azi cu coletele,sper ca ai pe cine trimite dupa ele,ca vad ca aveau 3 kg fiecare.Am pus de toate felurile si in stare f.buna si buna.Am pus si o rochita si un tricou care au cate o pata mica,eu am pus odata Vanish pe ele si n-au iesit,poate reusesti tu cu altceva. Daca nu reusesti,merge purtat tricoul pe dedesupt si rochita purtata pe-acasa ... Sunt toate spalate,dar nu le-am calcat.Ce nu-i sunt bune/nu va plac,gasesti tu cui le da mai departe
PS I-a trimis Diana Anastasiei si niste carioci,creioane colorate si jucarioare.Faza e ca ii pusese pana si un teanc de hartie sa aiba pe ce desena cica (hartie "refolosibila",de-aia cu contabilitate pe verso ,ca de-alea ii dau ei sa se desfasoare ) . Am tot scos-o de-acolo si ea o punea la loc , abia intr-un final am reusit sa subtilizez hartiile alea sa nu ma vada si sa te trezesti si cu asa ceva in pachet

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Lo, Moni, ce dulce e Diana! Voia fata sa fie sigura!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica70

NELI am rezolvat si eu azi cu coletele,sper ca ai pe cine trimite dupa ele,ca vad ca aveau 3 kg fiecare.Am pus de toate felurile si in stare f.buna si buna.Am pus si o rochita si un tricou care au cate o pata mica,eu am pus odata Vanish pe ele si n-au iesit,poate reusesti tu cu altceva. Daca nu reusesti,merge purtat tricoul pe dedesupt si rochita purtata pe-acasa ... Sunt toate spalate,dar nu le-am calcat.Ce nu-i sunt bune/nu va plac,gasesti tu cui le da mai departe
PS I-a trimis Diana Anastasiei si niste carioci,creioane colorate si jucarioare.Faza e ca ii pusese pana si un teanc de hartie sa aiba pe ce desena cica (hartie "refolosibila",de-aia cu contabilitate pe verso ,ca de-alea ii dau ei sa se desfasoare ) . Am tot scos-o de-acolo si ea o punea la loc , abia intr-un final am reusit sa subtilizez hartiile alea sa nu ma vada si sa te trezesti si cu asa ceva in pachet

Darga de ea,scumpa Diana,e o figura si jumatate,ea are probleme existentiale de rezolvat si tu o impiedici....,"of,parintii astia",spun mititeii nostri.
Multumim mult pentru colete,te-ai grabit sa le expediezi,nu era o graba prea mare,dar suntem recunoscatori,te voi anunta imediat cand primesc avizul si le vom ridica de la posta,
Aveti grija de voi,sanatate multa!

Mergi la inceput