Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

nu face nimic.cand se poate...e binevenit oricand.atunci ma duc maine sa vad daca a ajuns.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Fetele dragi,multam fain pt cat sunteti de saritoare,ma bucur enorm ca sunteti alaturi de noi si va imbratisam pe toate cu mare drag,pm c u adresa mea veti primi de la Laura sau Dani,atunci cand vor putea ele sa trimita,asa ca ,va multumesc enorm pt tot.
Gaby,da, e ok cu laptele nan1 la 15 ron /buc,banuiesc ca 12 ron transport costa cu posta romana in cazul unei cantitati mai mari,nu doar 1 cutie, in cazul asta,pune-ma in legatura cu el ca vreau sa vad cum fac sa cumpar lapte de la el/ea,iar daca mai e valabil vitalactul cu 8,5 ron/buc, accept si pe acesta, pune-ma in legatura si cu el/ea,voi merge in continuare pe varianta de pana acum , vitalact combinat cu nan1 in cantitate mai mica,i-a mers bine asa ,n-am avut probleme,asa ca voi cumpara prin intermediul tau si nan1 si vitalact,cat si in ce conditii,voi stabili direct cu vanzatorii.
Anca Dragoman,Laura25,Mamagiuliei si toate celelalte,mii de multumiri si pupici de la fete ,dar si de la mama lor,o zi placuta tuturor!Vad ca azi mi-e mai bine, parca nu mai pare draq atat de negru,parca am mai multa incredere si speranta,dar sunt zile cand pic prada disperarii si fac atac de panica,brrrrrr,e groaznic.

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si Iarina Ioana(16 03 2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica70

NELI-RA sa imi trimiti si mie adresa ta.O sa incerc sa gasesc si eu ceva hainute potrivite sa iti trimit pentru Anastasia. E un pic mai greu ca Diana mea desi are 5 ani jumate,are abia 16 kg la 110 cm ,deci inalta si slabuta.Totusi poate gasesc ceva haine mai largute printre cele ramase pe-aici ne-repartizate.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Merci mult ,o vei primi de la Laura sau Dani ,esti draguta cu noi,multumesc din suflet !

Mergi la inceput

Citat:

NELI-RA sa imi trimiti si mie adresa ta.O sa incerc sa gasesc si eu ceva hainute potrivite sa iti trimit pentru Anastasia. E un pic mai greu ca Diana mea desi are 5 ani jumate,are abia 16 kg la 110 cm ,deci inalta si slabuta.Totusi poate gasesc ceva haine mai largute printre cele ramase pe-aici ne-repartizate.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mea culpa, uitasem complet ca am fost impreuna la zmeurici, ba mai mult de atat, Tudor al tau si Anastasia mea sunt nascuti exact in aceeasi zi,,mii de scuze,pup tare ,aveti grija de voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Neli ti am dat pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NELI n-am fost chiar impreuna la zmeurici,ca eu n-am scris,doar citeam si mai citesc din umbra pe-acolo.Eu te stiu si de-acolo deci Dar uite ca eu n-am remarcat ca-s fix din aceeasi zi nascuti ! Ce spirit de observatie ai!
Mi-a trimis deja Laura adresa ta, o sa te sun cand e gata coletul sa fi pe faza.Si ce n-o fi bun de Anastasia, macar tot o fi bun de cea mica pe viitor

Edit: am pregatit deja o sacosa , are vreo 4 kg, dar e volumul cam mare, sa vad daca si unde gasesc cutie asa de mare.Sau o sa fac doua colete mai mici,ca asa ti-e mai usor si la ridicat.Sper sa reusesc maine sa le si pun la posta.
Am pus si niste adidasi,tenisi,pantofiori si cizmulite,o geaca de iarna, bluze,rochite de vara,pantaloni mai putin ca-s cam "super-slim" toti ai Dianei ,ma rog am pus ce-am mai gasit pe-acasa asa pe fuga - ca la noi sunt cam imprastiate in mai multe zari hainele,pe la maica-mea,la casa socrului ,inclusiv la frate-meu puse deoparte pentru viitorii nepoti etc.
E grozav de mare Anastasia ... pai Tudor al meu e prichindel rau pe langa ea , n-are mai mult de 85 cm si doar cca 11 kg.Da' compenseaza si el cu ceva ca e taare vorbaret,inclusiv cu propozitii si fraze,ba "recita" deja si poezii ,e fix cum era sora-sa cand era mica. Evident ca vorbeste pocit inca,cu L in loc de R de exemplu,dar asa e suuper distractiv.
Diana mea se agita acum sa ii deseneze/scrie o felicitare Anastasiei ea stie literele,ca le-a cam invatat singura din zbor,iar de scris scrie asa ... empiric,ca tot de una singura s-a invatat.M-am distrat ca a scris intr-o inima desenata TE IUBESC ANASTA ... iar cu un rand mai jos ca nu incapea in inima urmarea: SIA si pe undeva prin pagina scria "DIANA LAI RPIMIT" Mi-a luat ceva sa ma prind ca voia sa scrie ceva gen "de la Diana l-ai primit" Intre timp s-a apucat de alta,ca nu stiu ce "a gresit" la ceva desen.Pana apuc sa pun astea la posta mai face ea vreo 10 "felicitari"

Sper sa rezolvi si cu laptele.Nu te lasa, esti o persoana super-puternica si o sa fie totul super ok.Mai un pic si te trezesti cu doua fete maricele,atunci sa vezi ,alta viata,

Mergi la inceput

Citat:

NELI n-am fost chiar impreuna la zmeurici,ca eu n-am scris,doar citeam si mai citesc din umbra pe-acolo.Eu te stiu si de-acolo deci Dar uite ca eu n-am remarcat ca-s fix din aceeasi zi nascuti ! Ce spirit de observatie ai!
Mi-a trimis deja Laura adresa ta, o sa te sun cand e gata coletul sa fi pe faza.Si ce n-o fi bun de Anastasia, macar tot o fi bun de cea mica pe viitor

Edit: am pregatit deja o sacosa , are vreo 4 kg, dar e volumul cam mare, sa vad daca si unde gasesc cutie asa de mare.Sau o sa fac doua colete mai mici,ca asa ti-e mai usor si la ridicat.Sper sa reusesc maine sa le si pun la posta.
Am pus si niste adidasi,tenisi,pantofiori si cizmulite,o geaca de iarna, bluze,rochite de vara,pantaloni mai putin ca-s cam "super-slim" toti ai Dianei ,ma rog am pus ce-am mai gasit pe-acasa asa pe fuga - ca la noi sunt cam imprastiate in mai multe zari hainele,pe la maica-mea,la casa socrului ,inclusiv la frate-meu puse deoparte pentru viitorii nepoti etc.
E grozav de mare Anastasia ... pai Tudor al meu e prichindel rau pe langa ea , n-are mai mult de 85 cm si doar cca 11 kg.Da' compenseaza si el cu ceva ca e taare vorbaret,inclusiv cu propozitii si fraze,ba "recita" deja si poezii ,e fix cum era sora-sa cand era mica. Evident ca vorbeste pocit inca,cu L in loc de R de exemplu,dar asa e suuper distractiv.
Diana mea se agita acum sa ii deseneze/scrie o felicitare Anastasiei ea stie literele,ca le-a cam invatat singura din zbor,iar de scris scrie asa ... empiric,ca tot de una singura s-a invatat.M-am distrat ca a scris intr-o inima desenata TE IUBESC ANASTA ... iar cu un rand mai jos ca nu incapea in inima urmarea: SIA si pe undeva prin pagina scria "DIANA LAI RPIMIT" Mi-a luat ceva sa ma prind ca voia sa scrie ceva gen "de la Diana l-ai primit" Intre timp s-a apucat de alta,ca nu stiu ce "a gresit" la ceva desen.Pana apuc sa pun astea la posta mai face ea vreo 10 "felicitari"

Sper sa rezolvi si cu laptele.Nu te lasa, esti o persoana super-puternica si o sa fie totul super ok.Mai un pic si te trezesti cu doua fete maricele,atunci sa vezi ,alta viata,

Na,ca iar am facut-o de oaie !Si eu de ce credeam ca ai fost prezent acolo?Parca sa zic eu ca mai era o Monica,dar avea un nick asemanator cu al tau si de aceea am crezut ca tu esti....acuma,nah,am facut-o si gata!Stiu insa ca a mai nascut cineva de la zmeurici in aceeasi zi cu mine,dar nu mai stiu exact cine.
Da,ai dreptate cu Anastasia, e uriasa,s-a lungit si mai mult in ultimele luni,a mai pus si 1 kg in plus(sau poate n-o fi cantarul bun),sa fie oare din cauza ca i-am schimbat laptele?Am gasit o cunostinta care imi aduce 4 litri de lapte de capra pe saptamana,e mai avantajos decat cel praf si mult mai sanatos,il cumpar cu 3 lei/litru,totusi,cred ca nu e cantarul bun , pe 20 iunie Iarina avea 6780 grame,azi a avut 7600 grame,adica,820 grame in 10 zile?Mi se pare mult in 10 zile,ramane de vazut la dr cand mergem pe 16 la vaccin.
Multumim mult pt tot ce ai insiruit ca vei trimite,ne vor prinde tare bine,mai ales ca din septembrie Anastasia va merge la cresa,cat despre operele Dianei....no comment ,ramai mut,de unde au frate copiii astia atata inteligenta si imaginatie?Avea dreptate Ziki cand spunea ca sigur le pun astia ceva in laptele praf
Da' ce avansat e Tudor la vorbire....ohoho,n-ai treaba,deja fraze si l in loc de r,noi inca mai lucram la asta,deocamdata doar propozitii si l,r deloc,in schimb,poezioare si cantecele din greu , plus cuvinte multe,tot ce aude incearca sa reproduca.De inteles intelege tot,chiar ma si ajuta,chestii gen ,du biberoanele in bucatarie in chiuveta la spalat,du pampersul la baie la gunoi,du rufele in hol in dulap pt spalat etc,adu-mi laptele iarinei sau suzi etc,etc,etc.Dar in schimb e nazdravana rau,se catara cat mai sus posibil ,singura,fara pic de teama sau sa se sperie,urca si coboara trepte engros,mananca singura cu lingura si furculita cam de asta iarna,dar nu vrea la olita sau pe capacul reductor la wc de niciun fel,mai nou,nu mai vrea sa spuna nici cand vrea sa faca,nici dupa ce face,am incercat sa o determin sa accept olita sau wc,dar n-am reusit deloc si acum i-a venit iar dor de leganat si nu mai vrea sa mai adoarma singura.Ii multumim enorm Dianei pt felicitarile pregatite pt Anastasia,e o scumpa foc,Doamne ,cate le trece prin capsorul lor mic!
Cu laptele se pare ca se rezolva, ma ajuta Gaby, il cumpar prin intermediul ei Nan-ul,iar vitalact,mai cautam.
Vorbim in continuare,va pupam tare,tare si va multumim pt tot!
Noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andysidaria spune:

Buna fetelor,

E o initiativa extraordinara deschiderea acestui subiect, tot caut pe cineva sa donez hainute pentru un baietel de 3-4-5 anisori, in stare foarte buna, unele chiar noi.
Neli, te salut si te pupic si pe aceasta cale, sper sa rezolvi cat mai repede problema cu lapticul Iarinei, sa creasca fetita mare si sanatoasa!
Astept raspuns pentru hainute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NELI lasa ca n-ai facut-o de oaie,intradevar mai erau nu una ci doua monici/monitze cu ceva cifre in coada asa ca de-acolo confuzia.Pachetele le ducem doar luni la posta,ca azi a plouat en gros dimineata si n-am avut chef sa le ude daca mergea sotul cu tramvaiul cu ele,oricum trebuia sa mearga de doua ori ca sunt doua cutii cam de 45/30/30 cm, cam greu de manevrat ambele odata daca n-ai masina.Masina e parcata la ai mei ca eu n-am condus inca acum dupa operatia de saptamana trecuta,dar luni oricum am treaba in oras,asa ca tot iau eu frumusel masina si rezolv si cu coletele (sotul n-are permis ).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andysidaria

Buna fetelor,

E o initiativa extraordinara deschiderea acestui subiect, tot caut pe cineva sa donez hainute pentru un baietel de 3-4-5 anisori, in stare foarte buna, unele chiar noi.
Neli, te salut si te pupic si pe aceasta cale, sper sa rezolvi cat mai repede problema cu lapticul Iarinei, sa creasca fetita mare si sanatoasa!
Astept raspuns pentru hainute!

Nici nu-i greu de ghicit cine esti cu un asa nick,pup,Relisor,sunt in stand by cu problema respectiva,dar se rezolva,bafta sa gasesti baietel pt hainutele de la Andy!Pupa nasucul Dariei !

Mergi la inceput