Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabby2011

Neli scuza mi intrebarea,de unde esti?ti am gasit lapte si vitalact si nan mult mai ieftin dar maine iti dau un raspuns daca merita cu posta si daca mai au .o seara buna

http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=gabby2011&catid=&search=Cauta&searchtype=2

Multam Gaby,astept sa vad ce-mi zici mai departe,sunt din Tr Severin.

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si Iarina Ioana(16 03 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neli o sa pun si eu ceva hainute pentru cea mare

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NELI-RA sa imi trimiti si mie adresa ta.O sa incerc sa gasesc si eu ceva hainute potrivite sa iti trimit pentru Anastasia. E un pic mai greu ca Diana mea desi are 5 ani jumate,are abia 16 kg la 110 cm ,deci inalta si slabuta.Totusi poate gasesc ceva haine mai largute printre cele ramase pe-aici ne-repartizate.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu vreau adresa ta, Neli, poate poate tot reusesc sa pun ceva si pt Anastasia ta.
O mare imbratisare pt voi 3

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Neli am gasit la 20 ron cutia de nan1 sau 2.mai are 4 cutii de nan 1 doar si nan 2 are in bucuresti.da nu cred ca merita cu posta,tu ce zici?astept si alte raspunsuri, vitalact 8.5 ron da nu raspunde, sper sa mai fie valabil anuntul si nan 1 la 15 ron.da nu te entuziasma ca multe anunturi gasite la care am sunat nu mai aveau.e cererea mare pt laptic ieftin,avantajos.te tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Neli_ra, da=mi un PM cu adresa ta si iti trimit si eu o cutie cu haine pt amandoua fetele.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muso spune:

@LauraNicolae- am trimis pe email datele solicitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Neli am gasit nan 1 la 15 ron, e din Urlati persoana care l comercializeaza.cantitatea min este 6 cutii.transport 12 ron scria.ce zici?mai caut si vitalact dar toate anunturile nu mai erau valabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muso

@LauraNicolae- am trimis pe email datele solicitate.

Multumesc frumos, Muso! Am gasit, incerc sa recuperez numarul lor de telefon ca nu stiu unde l-am salvat de nu-l gasesc si incerc sa iau legatura cu ei. Multumesc mult!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

gabby2011: am pus coletul pt baietelul ce locuia in container, dar abia marti dimineata!am zis ca-l pun mai repede, imi cer scuze, dar asa a iesit.

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine

Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput