Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Laura,nici sa nu te gandesti sa ne lasi de izbeliste din cauza unei........;Noi nu mai putem fi aceleasi fara tine!Ne esti foarte necesara chiar si atunci cand ne tragi de urechi !
Ai indurat multe de cand esti aici,inca "o palma "in plus trece-o rogu-te si de data asta cu vederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Azi am primit de la Samira33 coletul cu cele 2 cutii de lapte recent deschise,este vorba despre laptele fara lactoza pe care il anuntase ca il avea de dat,multumi tare mult pt tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocogirl spune:

PE MINE NU POATE SA MA AJUTE CINEVA?cu incaltaminte pt barbati 42-43...va rog mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui cocogirl

PE MINE NU POATE SA MA AJUTE CINEVA?cu incaltaminte pt barbati 42-43...va rog mult

Pai ai respectat regulamentul de pe prima pagina?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Am deschis capitol nou aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167808&nm=Pentru-copiihainutelapte-cosmetice-etc29

Daca am sarit pe careva, rog sa mi se spuna ca sa modific. Multumesc mult!

Rog moderatorii sa inchida acest capitol si sa accepte pe cel nou. Multumesc mult!

----------------------------------------------
mama de Alexa,mandria ochilor si sufletului meu, 23mai1997 si Sandra ingeras frumos 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!Inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA! Aceeasi intoleranta pentru abuzul de orice fel.

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput