Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Maine trimit toate adresele pe care trebuie sa le trimit,ok?
Dani, daca esti prin preajma maine dp amiaza, deschidem subiect nou? Incerc sa refac lista de copchii, sa adaug pe cei noi si gata.

----------------------------------------------
mama de Alexa,mandria ochilor si sufletului meu, 23mai1997 si Sandra ingeras frumos 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!Inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA! Aceeasi intoleranta pentru abuzul de orice fel.

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Laura, eu am trimis ieri costumasul grosut pentru baietelul din Ploiesti.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Laura, scuze, eu am fost toata saptamana la un curs, ieri am lipsit ca mi-a fost foarte rau si am stat in pat mai mult dar am bagat un ochi si aici... daca poti sa faci topic nou e super, daca trebuie sa il fac eu il fac, doar sa imi dai un mail cu lista noua, te rog din suflet!

Neli, zilele astea pun coletul la posta si te anunt! toate lucrusoarele sunt de la prietena mea din Grecia, Aldebaran!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrimi30 spune:

Buna ziua,ne-am operat si acum suntem bine.Sa recuperat bine dupa operatie.Voiam sa stiti si voi.Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Lacrimi, daca mi-a scapat ceva, imi cer scuze, dar pentru ce s-a operat baietelul tau?

Mergi la inceput

Pup gashca! Luni arunc copiii din casa, soatza o sa fie deja la munci si imi fac treaba.

mama de Alexa,mandria ochilor si sufletului meu, 23mai1997 si Sandra ingeras frumos 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!Inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA! Aceeasi intoleranta pentru abuzul de orice fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lacrimi30

Buna ziua,ne-am operat si acum suntem bine.Sa recuperat bine dupa operatie.Voiam sa stiti si voi.Multumesc.

Ma bucur ca sunteti bine, chiar ma intrebam ce faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

[quote]citat din mesajul lui alex_andra

Lacrimi, daca mi-a scapat ceva, imi cer scuze, dar pentru ce s-a operat baietelul tau?

Alex_andra iti raspund eu ca nu stiu cand intra ea, de hernie inghinala l a operat.

Mergi la inceput

Pentru ca mizeria unor persoane care frecventeaza acest forum imi este de ajuns si pentru ca am lucruri mult mai importante de facut in viata decat sa ma las afectata de cuvintele lor de 2 bani, ma gandesc serios sa ma retrag de pe forum. Ii voi trimite DanieleiC tot ce am in legatura cu acest topic care imi este cu adevarat drag si gata. De cateva luni, un an ma tot gandesc sa imi inchid contul aici dar mizeria unei individe care are tupeul sa ma jigneasca ca mama care si-a pierdut 3 sarcini si un copil chiar m-au convins.
Imi trebuie cateva zile in care sa ma gandesc serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Buna seara!
Am o donatie de facut unei viitoare mamici. As avea de donat urmatoarele:
Pentru gravidute:
* o fusta de blugi C&A, masura 40, cu elastic la burta,
* o fusta de lana neagra, scurta, elastica,
* o bluza cu bretele, gri, foarte larga
si
* o camasa de noapte nepurtata - Roccoco L
si Pentru Bebelin:
* un scaun de masina pentru nou-nascuti, poate fi si landou - in stare perfecta
* un scaunel de baie cu ventuze
* un termometru de baie
* doua jucarii de dentitie

Toate sunt foarte putin folosite, sunt bune pentru o viitoare mamica sau o proaspata mamica,
as dori sa fie cineva care sa aiba multa nevoie de ele, le dau cu tot dragul!
pentru ca nu pot fi prea mobila si nici nu prea intru pe forum asa des cum as vrea, prefer ca persoana sa fie din Bucuresti sau sa poata face in asa fel incat sa nu trimit prin posta asa un colet voluminos (landoul e maricel, si greu)...
Astept PM!
multumesc tuturor pt atentie!

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput