Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Fetelor,la sotul meu la scoala s-a mai infiintat o grupa de gradinita si educatoarea si-ar dori foarte mult sa stranga niste jucarii.Toti profesorii si invatatorii au adus cate ceva dar nu suficient.La o scoala de tara cu doar cateva cadre didactice nu prea are cine sa lupte.Daca se gaseste cineva sa aiba niste jucarioare imi poate trimite mie sau pot da fetelor adresa scolii.Scoala e in comuna George Enescu,jud. Botosani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui giuliaelena

Fetelor,la sotul meu la scoala s-a mai infiintat o grupa de gradinita si educatoarea si-ar dori foarte mult sa stranga niste jucarii.Toti profesorii si invatatorii au adus cate ceva dar nu suficient.La o scoala de tara cu doar cateva cadre didactice nu prea are cine sa lupte.Daca se gaseste cineva sa aiba niste jucarioare imi poate trimite mie sau pot da fetelor adresa scolii.Scoala e in comuna George Enescu,jud. Botosani.

irina , mami de Vlad-Andrei (07-09-2003) si de Giulia-Elena(20-12-2007)

giuliaelena, poate ar trebui vorbit cu moderatorii si facut subiect separat, cum s-a facut pentru Fundeni, Glodeanu...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Va rog sa ma scuzati daca am indraznit prea mult!M-am gandit ca s-ar putea gasi ceva.Daca nu se poate nu e problema!Se descurca ei cumva!Nu cred ca trebuie facut subiect separat,poate sunt cazuri mult mai importante! Mereu sotul meu ma cearta ca ma bag in treburi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Nu ai de ce sa-ti ceri scuze, nu ai cerut deloc prea mult
doar ca aici suntem mai putine fete,iar daca faci subiect separat se pot strange mai multe si jucarii si poate si rechizite, de ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aldebaran

Daniela
Ti-am trimis 2 pachete (1 cutie mare si una mica) cu lucrusoare de bebe 6-12 luni, in majoritate de fetita dar sunt si de baietel unele. Or sa ajunga vineri in Brasov.
Nu-mi prea merge messengerul ca sa vb cu tine.
Multumesc si te pup! Sper sa fie de folos.
Corina

am ridicat acum 2 zile coletele de la tine! multumim mult de ajutor

Neli, o parte din hainute si 2 biberoane de sticla, plus incaltari cred ca ar fi tocmai bune pentru cea mica a ta, mai ales ca e si un costumas cu totul din fas. ce zici? ai nevoie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash81 spune:

Selene_Bunny EU SUNT DIN MUNICIPIUL MEDGIDIA JUD: CONSTANTA nu stau in judet..trebuie sa ti las si adresa? sau cum se procedeaza? ca eu i am trimis o Laurei.. e bn 17 kg nu? ar veni pana in 50 de ron cam asa:) ce bn ar fi sa fie asa:) doar sa mi zici cand si cum poti sa mi le trimiti sa mi pun deoparte banutii:). mersi mult de tot inca odata si scz pentru deranjul la care te supun cu trimisul si cu cantaritul stiu ca nu i usor sa ti rupi din timp ca mama :) nici nu sti cat de fericita m ai facut:)

iubesc si sunt iubita...prin urmare traiesc si sunt fericita.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash81

Selene_Bunny EU SUNT DIN MUNICIPIUL MEDGIDIA JUD: CONSTANTA nu stau in judet..trebuie sa ti las si adresa? sau cum se procedeaza? ca eu i am trimis o Laurei.. e bn 17 kg nu? ar veni pana in 50 de ron cam asa:) ce bn ar fi sa fie asa:) doar sa mi zici cand si cum poti sa mi le trimiti sa mi pun deoparte banutii:). mersi mult de tot inca odata si scz pentru deranjul la care te supun cu trimisul si cu cantaritul stiu ca nu i usor sa ti rupi din timp ca mama :) nici nu sti cat de fericita m ai facut:)

iubesc si sunt iubita...prin urmare traiesc si sunt fericita.........

Adresa o s-o iau de la Laura, greierash, asa e regulamentul. Sa-i trimiti Laurei si un numar de mobil unde poti fi gasita, asa trebuie pentru curier.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Citat:
citat din mesajul lui Aldebaran

Daniela
Ti-am trimis 2 pachete (1 cutie mare si una mica) cu lucrusoare de bebe 6-12 luni, in majoritate de fetita dar sunt si de baietel unele. Or sa ajunga vineri in Brasov.
Nu-mi prea merge messengerul ca sa vb cu tine.
Multumesc si te pup! Sper sa fie de folos.
Corina

am ridicat acum 2 zile coletele de la tine! multumim mult de ajutor

Neli, o parte din hainute si 2 biberoane de sticla, plus incaltari cred ca ar fi tocmai bune pentru cea mica a ta, mai ales ca e si un costumas cu totul din fas. ce zici? ai nevoie?

_
Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France

Dani,e ok,da,cum sa nu, mai ales ca la capitplul biberoane am facut-o lata rau, mi s-a ars cuptorul cu microunde (il primisem folosit deja ,dar utilizabil de la cineva care s-a mutat de aici in strainatate si a dat tot ce n-a putut vinde sau cara la noua casa)cu tot cu sterilizatorul donat de una din fetele din constanta acum cateva luni dupa nasterea Iarinei si cu 6 biberoane noi,abia desigilate,pe care ma hotarasem sa le spal dupa desigilare si apoi sa le sterilizez),asa ca,ne prinde bine,cum sa nu.Multumim tare mult pt tot si pt ca te-ai gandit la noi.Pup,bye !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Azi am primit un colet de la Alex_andra cu acel costum gros de iarna pt Anastasia si o salopeta raiat,e superb costumasul, tare frumoasa culoarea si e super-bun,gros,va domni la iarna in el,nu va tremura de frig,multumiri din suflet pt tot,va pupam , o zi frumoasa sa aveti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

sa le foloseasca sanatoasa

Mergi la inceput