Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Buna seara,

Am vreo 3 saci cu jucarii de plus de toate marimile, jucariile sunt ok, au fost depozitate tot in saci, acum le-a venit vremea sa distreze pe cineva.

Va rog sa-mi spuneti cum pot face, multam

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 27+cu

Multumim si noi ca ni te-ai alaturat! Cate adrese iti pot trimite?

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Alex are 8 anisori, 120cm, masura 30 la pantaloni si 8 la tricouri -gecute. este mai slabut decat normalul.
La pantofi poarta 32, iar la adidasi 34.

As fi bucuroasa sa strangem ceva si pentru el. Deja este invidios si necajit ca doar Florina primeste si el are parte numai de dulciuri si atat.

Le-am trimis multe pachete prin stranse prin intermediul DC si nu numai.

Nu recomand decat posta romana, pentru ca firmele de curierat solicita pe transport cat nu face.

Pentru fetele din Bucuresti- ne putem vedea dupa ora 17.30.

Multumim tare, iar copiii va multumesc si mai mult.

Am editat pentru a sterge adresa. Scuze pentru ne-stiinta.

Mergi la inceput

Andreea, te rog mult de tot, sterge tu adresa din postul tau pentru ca e interzis la acest topic a se da adrese, numere de telefon sau adrese de email in alta parte decat pe PM sau email catre mine sau DanielaC si noi le trimitem cui le cere, ok? Multumesc mult. Am salvat datele lor. Imi poti da numele lor complet pe PM, te rog?

mama de Alexa,mandria ochilor si sufletului meu, 23mai1997 si Sandra ingeras frumos 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!Inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA! Aceeasi intoleranta pentru abuzul de orice fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

am strans mai multe hainute si ghetute (marime 26, n-am gasit 25)+ tenisi pt. denis de lacrimi30. eu sper sa-i si vina, desi unele din ele cred ca-s cam mari, iar gecuta ma tem sa nu-i fie mica. din pacate nu le pot trimite prin posta pt. ca n-am cutie asa mare si ma costa cel putin 10 lei posta ca-s grele. as prefera sa ne intalnim undeva, ramane sa stabilim ...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Buna seara tuturor,
Am ridicat azi coletul de la Ioana_Pos,totul a fost in stare perfecta,toate lucrusoarele sunt ok,se potrivesc foarte bine,multumim din inima pentru tot,am vazut ca ai si cumparat cateva bluze,esti tae draguta,iar cutia e superba, ma gandesc sa o pastez in caz ca voi avea nevoie vreodata sa o folosesc pt vreo ocazie mai speciala,imi pare rau sa o las fetelor pt jucarii.In colet am gasit mai multe lucrusoare ,astfel : pantalon-4,botosei-1,caciula-1,telefon fix jucarie-1,bluza maneca lunga-5,vesta-2,flanel-3,salopeta-1,halat baie-2.Anastasia deja se joaca intruna cu telefonul,nu-l mai lasa din mana,iar Iarina e doar ochi si urechi numai cand aude suntele telefonului.Azi am fost iar la medic,din pacate ,Anastasia continua injectiile pana miercuri,iar zinnatul pana vineri,inca nu s-a remis complet boala ei,vom merge iar vineri la control si tot atunci o va consulta si pe Iarina iar,sa nu se agraveze si la ea nebunia cu mucozitatile abundente.
Cam asta e ,inca o data,multumiri din suflet,aveti grija de voi,sanatate tuturor,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

si multa sanatate pentru micute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Buna, fetele:)
Nu am trimis inca pachetele pentru Neli si Marina, pentru ca nu mai am cutii.
Cutiile pe care le pregatisem sunt prea mici, mai ales ca pentru Marina am mai pus cate ceva in plus, o sa le enumar atunci cand le trimit, ca sa fie lista finala.

Laura, daniela, cand deschideti capitol nou, actualizati si lista de la inceput? Ca sunt multe date lipsa (fata ce mica a lui Neli, fetele Marinei) sau ramase in urma, datele copiilor nu mai sunt de actualitate.

Multumesc.

Mergi la inceput

Alex_andra, asta am spus cu cateva pagini in urma. Nu stiu de ce dar nu se mai pot edita primele mesaje ale unui topic asa ca singura modalitate de a modifica datele celor care sunt deja si sa-i adaugam pe cei noi e cand deschidem capitol nou. Era altfel daca una dintre noi ar fi fost moderatoare dar asa...Oricum stiu ca avem tot sprijinul moderatorilor si adminilor.
Promit sa modific atunci!

mama de Alexa,mandria ochilor si sufletului meu, 23mai1997 si Sandra ingeras frumos 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!Inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA! Aceeasi intoleranta pentru abuzul de orice fel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

si multa sanatate pentru micute!

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrimi30 spune:

Buna seara,inca nu ne-am operatdin cauza ca are secretii nazale si tuseste si ia iesit niste alergii pe piele si din aceasta cauza nu ne-am operat.Saptamana asta stam acasa sub tratament si cand ne vindecam ne programam pt operatie.Am primit mesajul de la D-na Madryti si asteptam sa ne vedem duminica sa ne dea hainutele pt Denis.Ii multumim tare mult pentru acest ajutor enorm si ii dorim multa sanatate.Multumim .

Mergi la inceput