Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28
Raspunsuri - Pagina 24
Selene_Bunny spune:
Laura, Daniela, am trimis prin PM noua adresa a Marinei - adresa socrului ei.
Laura, tie ti-am trimis si prin e-mail.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Un costumas de iarna grosut, pentru baietei, marimea 74 pe eticheta (9 luni), dar eu zic ca merge mai repede, pe la 6 luni, asa, intereseaza pe cineva?
Lucrusoare de vanzare...
alex_andra spune:
Astept adresa cea noua a Marinei.
Selene, important: are domiciliul acolo, sau ii trimit post restant?
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Un costumas de iarna grosut, pentru baietei, marimea 74 pe eticheta (9 luni), dar eu zic ca merge mai repede, pe la 6 luni, asa, intereseaza pe cineva? Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
Baietelul lui Arwen?
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Baietelul lui Arwen are un an si jumatate. BAZAR UMANITAR |
Asa-i. Sunt blonda. Baietelul din Ploiesti? Acum e mic mic, are vreo 3 luni ca s-a nascut in iulie( nu mai stiu pe cat dar avea 2 saptamani cand am fost eu in Ro si l-am vazut).
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Selene_Bunny spune:
Pe adresa cea noua a Marinei puteti trimite normal colete, apare numele socrului acolo, le ridica el de la Posta, cand am vorbit cu Marina la telefon aseara era chiar la el si el a dictat adresa, deci se va ocupa el, asa mi-a spus si Marina.
Astept adresa baietelului din Ploiesti.
Lucrusoare de vanzare...
raluci_b spune:
Buna seara,
Am vreo 3 saci cu jucarii de plus de toate marimile, jucariile sunt ok, au fost depozitate tot in saci, acum le-a venit vremea sa distreze pe cineva.
Va rog sa-mi spuneti cum pot face, multam
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 27+cu
gabby2011 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=163296&REPLY_ID=7058637
Fetele am copiat aici link ul de la subiectul Florinei, nu ma pricep prea bine, sper sa mi fii iesit poate are cineva hainute pt ei.pup
Andreea_AS spune:
Gabitza, multumesc mult mult de tot.
Postez mai jos de ce au nevoie Alex si Florina:
Iulia mi-a spus ca Alex nu are cu ce sa se mai imbrace. Are aproape 8 ani, i=ar trebui o geaca, trening, pulovere, pantaloni. Si si-ar dori o pereche de adidasi marimea 34.
Pentru Mikita am primit multe hainute, mai ales de vara. O parte mari- o parte le-a purtat in vara asta. Acum ar avea nevoie de ceva de iarna. Pantalonasi, gecuta, pulovere, caciulite.