Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28
Raspunsuri - Pagina 23
madyrizi spune:
revin...
am citit in urma si am gasit marime/dimensiuni pt. hainutele si incaltamintea pt. denis...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabby2011 Buna fetele, eu tocmai intrasem sa va spun ca azi am vb cu Lacramioara da vad ca ea deja mi a luat o inainte si a scris cate ceva despre situatia ei da nu tot.tb sa ne vedem in weekend sa i dau o punga de jucarii de la un vecin si nu am primit nici un semn, de aceea am sunat o eu si s o intreb daca vrea niste ghetute care s a oferit madyrizi sa i le dea daca ii vor fi bune lui Denis.mi a zis ca tot weekend ul a stat dupa un nene care tb sa vina sa le repare soba, ca tb reparata ca vine iarna si i a incurcat, sta cu casa(camera in care stau vraiste), plus ca nu a avut net, ala mic tb operat de hernie si in partea stg, cand era mai mic a facut in dreapta si acum are probleme si in partea stg are dureri,plus ca ei lucreaza in ture sa poata sa stea cu el cand nu e la cresa, deci chiar daca ar fi avut net in perioada asta nu are cand sa intre , la servici nu are ca lucreaza in fabrica.........eu stau si departe de zona Salaj unde sta ea si e greu de ajuns cand iese vreunul de la servici ca tb sa ia baiatul de la cresa, in weekend ca fiecare mancare, curatenie........eu o cred ca si eu sunt mamica, sotie, gospodina.......mi a zis ca nu a mai primit nimic de la nimeni prin posta sau altfel ca poate fetele nu au crezut sit ei da oricand se pot duce la ea sa se convinga cum si unde stau.Deci MADY raspunsul ei a fost ca are nev de ghetute dar cu timpul sta f prost din cauza turelor in care lucreaza amandoi si distantei dintre zone.le poti trimite prin posta daca poti si nu le ai dat.si cand m am vazut eu cu sotul ei era saracul dupa tura de noapte si sa stiti ca nu sunt niste pers care sa nu se simta stanjenite ca li se ofera astfel ajutor,atat sotul cu care am stat personal de vb cat si ea care din D na Gaby nu ma scoate cu toate ca suntem aproape de o varsta, tot timpul cand am vb ii atrageam atentia si mereu uita si ma Domnea.Eu o sa i ajut in continuare cum pot ca si pe Ionut baietelul din container pt ca sunt sigura ca ajut pe cine are nev, asta simt si asta e realitatea. Oricum adresa lor o are Laura daca mai are cineva hainute si incaltari de toamna iarna pt Denis si poate cand se poate moderatoarele ii vor trece si pe ei alaturi de ceilalti copii pe prima pagina.va pup.o seara buna! http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=gabby2011&catid=&search=Cauta&searchtype=2 |
Gabby, nu mai e posibil sa se modifice primel;e mesaje ale unui topic(restrictie tehnica) si de aceea nu am trecut nimic din datele noilor copii pe lista. O vom face cand deschidem topic nou.
Lacrimi, in afara de Gabby inca 3 fete au trimis pachete acum vreo cateva saptamani, mai mult de 3 saptamani.
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
gabby2011 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi ok, eu am ghetutele si o sa le trimit prin posta. sper sa nu ii fie f. mari. ele sunt nr. 26 si stiu ca aveau nevoie de 24-25... sau asa ceva. astept adresa de la una dintre fete. o sa incerc sa mai gasesc cate ceva pt. baietel, dar n-am retinut ce varsta are sau ce dimensiuni...imi cer scuze, dar mai am putin si incep serviciul plus pregatirile de toamna. ar fi fost f. bine sa le dau personal ca prin posta e mai greu: cutie, hartie de ambalat, scoci... si stau f. prost cu timpul. o sa ma straduiesc sa le trimit pana incep serviciul... Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Da Mady 24-25 era, da ma gandesc eu ca mai pune o sosetuta groasa daca nu sunt imblanite, si pana in primavara ii mai creste piciorul poate, ar avea cand sa le poarte, tu ce zici?bine daca poti sa le oferi altcuiva fara sa folosesti posta........tu decizi.pup
gabby2011 spune:
Am inteles LauraNicole
o sa i dau mes mai tz sa mearga la posta ca ai zis ca au trimis fetele pachete ca se pare ca postasul prin zona aia nu prea isi face datoria si daca fetele care au trimis nu au anuntat nimic aici ea nu a stiut de pachete.de asemenea fetele care au trimis sa mearga si ele la posta ca poate sigur s au intors pachetele cred
O zi frumoasa va doresc!
gabby2011 spune:
Fetele in timp ce spalam vasele m a lovit ceva
Am realizat ca daca ati trimis pachete pt baietelul din container pe adresa de la moderatoare, ei nu vor putea ridica pachetele pt ca adresa unde stau ei nu corespunde cu cea din buletin.cum ei stau cu chirie in casa aceea de paianta in Rahova, nici unul nu are mutatie acolo si nu o sa le dea nimeni nimic la posta.Deci daca sunt fete care au cerut adresa si trimis ceva va rog mergeti la posta cand puteti sa ridicati coletul cand o sa vina inapoi.Tb un nr de oficiu postal din apropierea unde stau si trimise POST RESTANT la oficiu respectiv ca sa poata ridica doar cu numele lor, nemaifiind necesara adresa.intelegeti ce zic?
La fel cred ca e si la Lacrimi, nu sunt sigura dar din mom ce stau cu chirie intr o camera in casa aceea, nu cred ca au mutatie facuta.O sa o sun mai tz sa o intreb sigur daca adresa data e cea din buletin.Ca atunci degeaba merge la posta daca nu corespunde adresa.....OFFFFFFF bine totusi ca mi am dat seama chiar daca tz....
Va tin la curent cand iau leg cu ea ...pup
adda_lili spune:
[quote]citat din mesajul lui danielac
Adda, trimite-mi si mie adresa te rog, am cateva hainute de la Diana si le pot trimite!
_
Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France
[/quo
Rugamintea mea este cine ai poate trimite ceva hainute pt copii mamicii Adriana sa o sune sau daca nu are posibilitatea sa o sune sa anunte aici pe forum Plicurile se pun toate la gramada si se pot pierde sau pur si simplu mandatu il poate arunca cineva si atunci ea nu are de unde sa stie ca a primit.
te]
ancadragoman spune:
Vreau si eu adresa lui Neli
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
LauraNicole spune:
Gabby, trimite-mi adresa pe Pm atunci, te rog.
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
gabby2011 spune:
Laura iti trimit dupa ce o am, azi m am luat cu altele si am uitat sa sun pe Lacrimi,( ca am si baiatul racit si cu un pic de febra) si pe ceilalti la fel tb sa i sun sa le zic sa mearga la o posta din apropiere sa mi zica nr. oficiului.promit ca maine ma achit de sarcina.
gabby2011 spune:
buna seara fetele.am vb cu Lacramioara, adresa este ok, cea din buletin, nu stiu de ce nu a primit avize.se tot scuza si se simtea vinovata parca pt fetele care au trimis colet.Iam zis sa stea linistita ca asta e, nu e vina nimanui, si fetele tb sa anunte aici cred eu ca sa stie si ea.L a programat pe Denis la operatie sapt viitoare la Budimex, si sunt amandoi raciti cam astea sunt stirile.....
Am mai luat leg si cu mama lu Ionut, a zis ca o sa mearga la oficiu sa intrebe de nr ca altfel pe adresa nu ajunge nimic la ei, adica ajunge da nu pot sa ridice cu buletinul ca nu figureaza domiciliul acelasi.de asemenea ar vrea sa se mute din casa aia de paianta ca au zis ca la iarna o sa fie frig poate pt ca geamurile sunt praf si pe jos e pamant nu au dusumea sau altceva, tb bani de multe lemne etc. si au o promisiune de la cineva sa stea intr o alta casa da sa vedem daca se concretizeaza.va tin la curent