Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28
Raspunsuri - Pagina 22
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=32864
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Am pregatit 2 pachete, sper sa ma mobilizez cat de curand sa le pun la posta. -unul pentru Neli cu un costum de iarna gros, geaca+salopeta si o salopetica de raiat. Salopetica este de 4 ani, dar, Neli, poti sa desfaci bretelele si sa le cosi mai sus si astfel va fi buna. - unul pentru Marina, pentru fetita mica, ce contine o rochita tricotata facuta de o matusa, este noua, nepurtata, un overall de noapte, gros si o salopetica de raiat, captusita. Nu mai am adresele fetelor, asa ca va rog sa mi le transmiteti pe pm. Multumesc. BAZAR UMANITAR |
Adresa Marinei n-o mai am de mult de vreme ce persoana cu care e in legatura nu s-a invrednicit s-o trimita.
Iti trimit adresa Neli-ei.
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui alex_andra ok, Laura, astept adresa. Selene, tu esti neinvrednicita? Ai o adresa actuala? BAZAR UMANITAR |
Adresa Marinei nu s-a schimbat, din cate stiu, a ramas aceeasi de cand exista cazul pe forum. Eu am trimis-o si retrimis-o, de cate ori am fost rugata sa o fac.
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Adresa Marinei nu s-a schimbat, din cate stiu, a ramas aceeasi de cand exista cazul pe forum. Eu am trimis-o si retrimis-o, de cate ori am fost rugata sa o fac. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
Mea culpa, rectific.
Am vorbit acum cu Marina. Imi va comunica adresa socrului ei, unde sta acum. Cum o aflu, cum o trimit.
Lucrusoare de vanzare...
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui alex_andra ok, Laura, astept adresa. Selene, tu esti neinvrednicita? Ai o adresa actuala? BAZAR UMANITAR |
Te rog sa ma scuzi, adresa o am in calculator si cum nu pot sa ma deplasez prea usor din cauza fracturii, astept sa-mi ajunga acasa unul din copii(copile) sau huzbandu din dotare ca se logheze acolo si sa mi-o trimita. Acum sunt calare pe perna, in pat, cu laptoapa sotului in brate.
In dosarul meu nu am si nu am avut decat prima adresa pe care insasi Marina mi-a trimis-o cu mult timp in urma. De atunci am aflat prin acest topic de cel putin 2 ipoteze de adrese schimbate dar nu am primit nimic si sunt sigura ca Dani mi-ar fi spus daca ar fi primit.
Si inca ceva, as ruga pe Lacrimi sa ne dea de stire daca a primit ceva, cand si ce pentru ca numai eu stiu 4 persoane care i-au trimis pachete si nu a mai dat nici un semn de viata dupa ce a postat acelasi mesaj de vreo 5-6 ori in vreo 5-6 locuri. Nu asteptam sarutari de maini sau picioare sau polologhii dar macar un multumesc si o nota sa stim ca au fost primite ar fi politicos.
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Selene_Bunny spune:
Nu, nu, nu s-a schimbat adresa Marinei pana in acest moment, adica pana in acest week-end, si Daniela tot adresa de pana acum o are.
Marina m-a sunat intr-o seara, cu o saptamana inainte sa ajung eu la Cluj, ca sa-mi explice ce si cum, insa nu am apucat sa raspund la telefon si pe urma am uitat sa o sun inapoi.
Dar ne-am lamurit acum, fatza in fatza.
Lucrusoare de vanzare...
lacrimi30 spune:
Buna seara,imi cer scuze ca nu am mai raspuns dar nu am platit netul pana azi si nu am putut intra.Imi pare rau dar nu am primit nimic pana azi de la posta.Doar de la Gaby am primit hainute,noi suntem si intr-o perioada mai dificila trebuie sa programam operatia baietelului de hernie inghinala.Rog pe doamnele care au trimis coletele sa- mi zica cand le-au pus la posta. De hainute am mai avea nevoie de gecuta de iarna,ghetute,.Multumesc celor care doresc sa ma ajute si d-nei Gaby care ma ajutat,si va rog sa vorbiti cu mamicile care au trimis coletele ca nu am primit niciun aviz.Multumesc.
gabby2011 spune:
Buna fetele, eu tocmai intrasem sa va spun ca azi am vb cu Lacramioara da vad ca ea deja mi a luat o inainte si a scris cate ceva despre situatia ei da nu tot.tb sa ne vedem in weekend sa i dau o punga de jucarii de la un vecin si nu am primit nici un semn, de aceea am sunat o eu si s o intreb daca vrea niste ghetute care s a oferit madyrizi sa i le dea daca ii vor fi bune lui Denis.mi a zis ca tot weekend ul a stat dupa un nene care tb sa vina sa le repare soba, ca tb reparata ca vine iarna si i a incurcat, sta cu casa(camera in care stau vraiste), plus ca nu a avut net, ala mic tb operat de hernie si in partea stg, cand era mai mic a facut in dreapta si acum are probleme si in partea stg are dureri,plus ca ei lucreaza in ture sa poata sa stea cu el cand nu e la cresa, deci chiar daca ar fi avut net in perioada asta nu are cand sa intre , la servici nu are ca lucreaza in fabrica.........eu stau si departe de zona Salaj unde sta ea si e greu de ajuns cand iese vreunul de la servici ca tb sa ia baiatul de la cresa, in weekend ca fiecare mancare, curatenie........eu o cred ca si eu sunt mamica, sotie, gospodina.......mi a zis ca nu a mai primit nimic de la nimeni prin posta sau altfel ca poate fetele nu au crezut sit ei da oricand se pot duce la ea sa se convinga cum si unde stau.Deci MADY raspunsul ei a fost ca are nev de ghetute dar cu timpul sta f prost din cauza turelor in care lucreaza amandoi si distantei dintre zone.le poti trimite prin posta daca poti si nu le ai dat.si cand m am vazut eu cu sotul ei era saracul dupa tura de noapte si sa stiti ca nu sunt niste pers care sa nu se simta stanjenite ca li se ofera astfel ajutor,atat sotul cu care am stat personal de vb cat si ea care din D na Gaby nu ma scoate cu toate ca suntem aproape de o varsta, tot timpul cand am vb ii atrageam atentia si mereu uita si ma Domnea.Eu o sa i ajut in continuare cum pot ca si pe Ionut baietelul din container pt ca sunt sigura ca ajut pe cine are nev, asta simt si asta e realitatea.
Oricum adresa lor o are Laura daca mai are cineva hainute si incaltari de toamna iarna pt Denis si poate cand se poate moderatoarele ii vor trece si pe ei alaturi de ceilalti copii pe prima pagina.va pup.o seara buna!
madyrizi spune:
ok, eu am ghetutele si o sa le trimit prin posta. sper sa nu ii fie f. mari. ele sunt nr. 26 si stiu ca aveau nevoie de 24-25... sau asa ceva.
astept adresa de la una dintre fete. o sa incerc sa mai gasesc cate ceva pt. baietel, dar n-am retinut ce varsta are sau ce dimensiuni...imi cer scuze, dar mai am putin si incep serviciul plus pregatirile de toamna.
ar fi fost f. bine sa le dau personal ca prin posta e mai greu: cutie, hartie de ambalat, scoci... si stau f. prost cu timpul.
o sa ma straduiesc sa le trimit pana incep serviciul...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii