Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28
Raspunsuri - Pagina 21
aka spune:
va las adresa unui site, mie mi se pare foarte interesant pentru cine are nevoie.
http://www.lucrurigratis.ro/Node.aspx?NodeId=2
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
adda_lili spune:
Am vorbit cu mamica mia dat adresa dar nu mia dat marimile ecsacte la copii mia scris pe o foaie inaltimea si numarul la papucei. Eu va scriu ce mia scris ea Robert Stefan Cimpoiesu 9 ani 1,25 metri, marime(masura) picior 30-31 Cimpoiesu Vanesa 6 ani 1,20 metri,30-31 marime (masura)piciorsi Dumitru Alexandru 2 ani mia dat numai marimea la picior 25-26 si mia scris si adresa dar nu vo scriu aici
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adda_lili Am vorbit cu mamica mia dat adresa dar nu mia dat marimile ecsacte la copii mia scris pe o foaie inaltimea si numarul la papucei. Eu va scriu ce mia scris ea Robert Stefan Cimpoiesu 9 ani 1,25 metri, marime(masura) picior 30-31 Cimpoiesu Vanesa 6 ani 1,20 metri,30-31 marime (masura)piciorsi Dumitru Alexandru 2 ani mia dat numai marimea la picior 25-26 si mia scris si adresa dar nu vo scriu aici |
Adda, trimite-mi adresa pe email, te rog. Deci cel mare are 9 ani? Ok.
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Selene_Bunny spune:
Sunt cu Daria la Cluj de cateva zile.
Azi m-am intalnit cu Marina, a fost ziua Antoniei, a implinit 7 ani si este in clasa I. Si Sonia a crescut mult si s-a facut o dolofanica si-o frumoasa. Si Antonia e frumoasa.
Marina nu mai are de nici unele pentru fete. Acumuland datorii, a vandut apartamentul din Cluj, a platit datoriile, iar cu banii ramasi si-a cumparat un apartament in Floresti (localitate la periferia Clujului). Nu este finisat, practic, era gol, deci inca nu se poate muta, sta cand la mama ei, cand la socrul ei.
Am luat masurile fetelor:
Antonia: 117 cm inaltime, 18 cm talpita goala
Sonia: 90 cm inaltime, 15 cm talpita goala, 16 kg
Era tare necajita Marina, de 6 luni isi cauta de lucru si nu isi gaseste, a depus CV-uri, a mers la interviuri, dar nimic. Ba a sunat si la diverse numere de telefon, ca sa afle ca... trebuia sa fie stripteuza intr-un bar sau dama de companie.
Hainute de scoala, de iarna, incaltaminte, asta nu are. Antonia purta azi un trening care deja ii era mic si o pereche de tenisi, cumparati de mine mai demult de la Bazar. Si deja este rece in Cluj.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui adda_lili Laura am trimis pm sper ca lai primit. |
Am primit, Adda. Multumesc frumos.
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
danielac spune:
Adda, trimite-mi si mie adresa te rog, am cateva hainute de la Diana si le pot trimite!
Laura25 spune:
citat din mesajul lui dans Fetita mea are un pat nou, mai mare iar patutul in care a dormit pana acum ocupa loc pretios. Asadar il donez (patutul a fost primit cadou). Este vorba de un pat Ikea Mammut albastru (un pic ros la balustrada de cand i-au iesit dintisorii picei) si o saltea din nuca de cocos. Locatie : Bucuresti, sector 1 As prefera sa il ia o familie care nu are posibilitatea sa cumpere un pat nou pentru bebe. |
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alex_andra spune:
Am pregatit 2 pachete, sper sa ma mobilizez cat de curand sa le pun la posta.
-unul pentru Neli cu un costum de iarna gros, geaca+salopeta si o salopetica de raiat.
Salopetica este de 4 ani, dar, Neli, poti sa desfaci bretelele si sa le cosi mai sus si astfel va fi buna.
- unul pentru Marina, pentru fetita mica, ce contine o rochita tricotata facuta de o matusa, este noua, nepurtata, un overall de noapte, gros si o salopetica de raiat, captusita.
Nu mai am adresele fetelor, asa ca va rog sa mi le transmiteti pe pm.
Multumesc.