UPU pediatrie- unde am ajuns???

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Desire citeste corect ce a spus autoarea mesajului inainte de a judeca "cu rosu" pe altzii!

La tine a durat 3 saptamini febra,la Gabi(nu mai spun ce visrta are fetitza ei)a debutata in weekend!Azi e luni si miine deja e program normal peste tot!

Eu bineintzeles ca intzeleg ce a simtzit Gabi,nici mie nu-mi place nici sa astept,nici sa fiu tratata la repezeala sau nu tocmai asteptarilor mele,insa cred ca Ab AC a sintetizat corect:vestul e invatzat sa nu apeleze la urgentza decit in cazuri extreme!

In aceste conditzii nici nu e de mirare costul asigurarilor medicale(pentru ca vad ca toata lumea se plinge ca platreste mult),nici nu e de mirare timpul de asteptare si nici de mirare s anu fie ca e doar un medic la urgentze!

Parerea mea!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Te fluturi pe altii? Cum adica?
Eu pentru 38 febra nici termometrul nu ma obosesc sa-l caut in sertarul de medicamente. Dapoi sa merg la urgente ca sa stau la coada cu inca 50 de familii, oameni mai mult sau mai putin spalati in toiul verii? Nu, multumesc! Dar daca tie ti s-a parut o modalitate placuta de petrecere a timpului liber, fluturare placuta!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Of, Androix, din tot sufletul iti doresc sa nu te 'paleasca' vreodata viata asa cum m-a pleznit pe mine... si totul a venit de la febra de 38, aceeasi febra de 38 pentru care tu nici nu scoti termometrul. Eu doar ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt paranoica, asa ca Gabi_K.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

nu e ok sa fie un singur pediatru de garda.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, si la noi e un singur pediatru, si o multime de rezidenti prin jur. Vine rezidentul si te vede si apoi daca nu se descurca sau vrei tu sa astepti pediatrul, trimite pediatrul. Daca esti multumit cu rezidentul, e ok.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Este foarte important "suportul" moral care se da mamicii in momentul in care are copilul bolnav. Panica apare tocmai din instinctul matern. Si asta chiar daca copilul e mai mare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Desire citeste corect ce a spus autoarea mesajului inainte de a judeca "cu rosu" pe altzii!

La tine a durat 3 saptamini febra,la Gabi(nu mai spun ce visrta are fetitza ei)a debutata in weekend!Azi e luni si miine deja e program normal peste tot!

Eu bineintzeles ca intzeleg ce a simtzit Gabi,nici mie nu-mi place nici sa astept,nici sa fiu tratata la repezeala sau nu tocmai asteptarilor mele,insa cred ca Ab AC a sintetizat corect:vestul e invatzat sa nu apeleze la urgentza decit in cazuri extreme!

In aceste conditzii nici nu e de mirare costul asigurarilor medicale(pentru ca vad ca toata lumea se plinge ca platreste mult),nici nu e de mirare timpul de asteptare si nici de mirare s anu fie ca e doar un medic la urgentze!

Parerea mea!

Dana

Dana, eu habar nu am ce varsta are copilul lui Gabi... dar indiferent daca are 2, 12 sau 20, nu e tot copilul ei? Nu are dreptul sa fie ingrijorata? Si sa stii ca am citit ce a spus Androix inainte de a o 'critica'.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Dar ce a contestat cineva dreptul lui Gabi de a fi ingrijorata?

A fost ingrijorata si a procedat ca atare,doar ca nu a fost multzumita de cum a fost "tratata"!

Si eu ma refeream la mesajul lui Gabi sa-l recitesti,nu la mesajul lui Androix!

Desprecopii spunea ca de 10 ani s etot discuta pe forum de sistemul sanitar,de febra...parerea mea e ca daca nu se schimba mentalitatea si peste 10 ani tot aceleasi discutzii vor fi!

Tot parerea mea!

Dana

Mergi la inceput

Dana, eu zic sa mai citesti si tu o data mesajul lui Gabi. Ea se plange nu se cum a fost ea tratata, neaparat, ci de altele. Vezi ca mai e un mesaj unde explica Gabi exact dece se plange.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Eu nu judec pe nimeni cu atat mai putin pe Gabi care mi-e draga. Am incercat sa explic de ce eu consider normal ce a patit.

In a treia zi de febra trebuie sa mergi la doctor. Asta-i regula. Daca-s si alte semne intrebi si poate trebuie sa mergi mai repede.

E normal sa fii ingrijorat. Insa nici un sistem medical eficient nu poate functiona tratand si ingrijorarile. Nu-i nici uman, nici cald e doar eficient. In US nu-ti interzice nimeni sa mergi, dar nici nu are de ce plati contribuabilul pentru ingrijorarile fiecaruia. Dupa cum am spus esti primit dar astepti dupa toti ceilalti si esti penalizat cu o taxa de urgenta daca nu esti internat si esti penalizat cu intregul cost daca ce aveai nu merita nici macar o vizita la medic. Si uite asa in timp te educi pe banii tai. E foarte simplu sa fii ingrijorat pe banii statului si mai toti devenim mai rezonabili pe banii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002
... si totul a venit de la febra de 38, aceeasi febra de 38 pentru care tu nici nu scoti termometrul. Eu doar ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt paranoica, asa ca Gabi_K.

Complet offtopic:
Daca nu erai "paranoica" si intarziai alea 3 zile de febra "legala", se intampla ceva (in cazul bolii fetitei tale)? Adica ceva rau...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Acum fara suparare dar daca jumatate din copiii veniti la UPU erau asa ca al tau, apai sigur, nu e normal ca unul cu febra 40 sa astepte 2 ore, sau unul cu mana rupta. Stii cat doare o fractura? Ce cautati la urgenta cu febra 38??? Deci nu pricep neam.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Se trateaza in locatii diferite o fractura si o febra...

Si noi am fost la urgenta acum vreo 2 saptamani, dupa ce mi-a vomat toata ziua si nu-i scadea temeratura sub 39, cu tot cu algocalmin si era intr-o stare foarte naspa....Am asteptat si noi vreo ora, dar cand am intrat erau vreo 3 rezidenti care povesteau intre ei si infirmierul era cel care ne-a luat temperatura. Cand a venit doctorita de garda intr-un minut ne-a dat verdictul: herpangina....
Nici macar n-au venit rezidentii sa vada cum consulta doctorita, in afara ca erau interesati de cafea nu i-am vazut sa faca altceva...offf ce viitor stralucit va fi prin spitale

Mergi la inceput