Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neatza fetili...

sunt chiauna de somn...si m-am trezit la 9 cred ca de la vremea asta mi se treage.

noi la 11 avem eco...abia astept sa imi vad puiul

baby da ti-e dr ti-a recomandat sa bei atata de muta apa? ca eu stiu ca nu e bine nici daca bei prea multa pt ca se subtiaza sangele

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Neatza.
Multumesc de cafeluta Diana-o accept cu placere ca aici e innourat si mi-e un somn de nu ma vad.

Bella,Babyr7 si Diana-bafta tuturor la eco!Va asteptam cu vesti bune si poate cu carucior Diana!

Alinuk-LA MULTI ANI!Sa ai parte de o zi frumoasa si distractie placuta!Sarcina usoara si bebe sanatos!

Brambu-Ca tot am uitat sa te intreb parca ziceai ca o sa mergeti in parc cu Silvia-ati ajuns pana la urma?I-a placut?Ca parca n-am prins raspunsul.

Corinas-si eu zic sa mergi singura la shopping,si eu sunt ca Bella.Trebuie sa fiu singurica sa ma desfasor in voieDar daca ti-e foarte rau nu e indicat.Daca rezisti stai si tu putin nu trebuie sa stai cu orele.Distractie placuta la shop data viitoare!

Mada86 si Tia-welcome:) Parca mai venise cineva dar nu-mi mai aduc aminte numele.Oricum bun venit,sedere placuta si sanatate multa tuturor!

Ah Bella cu vacantele-asa as vrea si eu sa plec pe undeva dar sunt cam blocata aici.Pt ca mi-e frica de zbor...poate pana la urma dupa eco pe 27 ne luam talpasita cu avionul pe undeva numai sa nu fie foarte departe.In sud e frig pt ca e iarna(si mai frig ca aici)in Nord era o problema cu tantari purtatori de nu's ce virus pacatos.In Nord e mai cald...dar nu ma duc.

si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata

fetele, va asteptam cu vesti bune de la eco

mie azi iar mi s-a facut rau de la aglomeratie si caldura si am o stare foarte proasta si ma simt fara vlaga

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Ne'am repatriat si noi dupa 3 zile de la munte. A fost tare frumos, m'am odihnit, ne'am clatit ochii si plamanii. Hotelul f misto, mi'a placut ca avea un kidi club de la 16.30 la 19.30 si s'a dus piscoata mea chiar daac erau numai spanioli si ea vb f putin spaniola. S'a intors si dupa spunea la toata lumea "Ola tia!"

Am citit tot dar n'am retinut mare lucru...
Carla felicitari pentru printesa cea mica! Sa fie la fel de frumoasa si isteata ca surioarele ei! Si in primul rand sanatoasa!
Bella,Baby, Diana sa veniti cu vesti bune de la eco!
V'am admirat burticile, si hainutele pt bb! Ma inscriu si eu in clubul "burta mea e imensa"...cum o sa fie la 8-9 luni .
Om vedea ...banuiesc ca ne creste mai repede acum dar o sa fie mai putin spectaculos in trim 2,3... spre deosebire de fetele la bb1.

Mada86 bine ai venit!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

neata

fetele, va asteptam cu vesti bune de la eco

mie azi iar mi s-a facut rau de la aglomeratie si caldura si am o stare foarte proasta si ma simt fara vlaga

14+

mai corina da nu e normal la tine cu starile astea...ai vb cu dr? i-ai spus ce patesti aproape zilnic? poate trb sa schimbi prenatalele...sau eventual sa iei un supliment?

eu de cand iau pregnacare ma simt super...si vreau sa va zic ca am facut o coama de par de mama mama...a crescut vazand cu ochii si sa ingrosat si firul. nu stiu daca stiti da la parul cret cum am eu abia se vede cand creste ca se strange firul

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +17

samburelul meu

Mergi la inceput

alinuknuknuk la multi ani, sarcina usoara si bebe sanatos la termen
sa ai parte de o zi cat mai frumoasa

firicel asa eram si eu inainte de sarcina, dar acum imi e cam teama sa merg singura..oricum eu zic ca scaderea asta de tensiune e de la sarcina, ca inainte nu aveam problemele astea
sper doar sa fie totul bine

14+

Mergi la inceput

bella am vb cu dr, si mi-a dat vitamine, iau elevit..oricum mi se termina sapt asta..poate le si schimb
insa patesc asa numai in locuri aglomerate cand simt ca nu mai am aer

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!!!
Bella, ai plecat? tin pumnii!!
si noi azi mergem la morfo si bitest, la 12,20 am programare la morfo, am niste emotii si un gol un stomac, de zici ca e prima data
eu n-as vrea sa stiu sexul de data asta dar nu ma inteleg cu iub, el vrea musai, ca sa gasim nume si sa vorbeasca cu bb pe nume

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

hello, hello si bine v-am regasit !

in primul rand sa felicit fetele cu vesti bune si carucioare colorate, sunteti f multe, sa o tineti tot intr-o veste buna! si succes mult celor care merg la echo azi sa-si vada comorile !

Lia, sanatate si putere multa in continuare. Doamne prin cate treci!
Many, ce mai faci? cum iti mai e?

noi am fost rasfatati cu doua vacante oficiale in ultima vreme, am avut 2 long weekends cu Inaltarea si Rusaliile, am avut-o si pe sora mea cu cumnatul meu in vizita pt o saptamana si deci am fost plecati la colindat prin tarile vecine.

burtica creste incetisor si la noi, o sa pun azi sau maine niste poze proaspete pe album. Cum spunea Ralu, Pica, Roxana si la mine sunt niste diferente mari intre burtica de dimineata si cea de seara. Voi cum va explicati fenomenul? e cumva legat de pozitia orizontala/ verticala care impinge uterul mai in ext in timpul zilei? la mine nu e nicidecum legat de mancare sau digestie...

altminteri cred ca sunt campioana pe aici la luatul de kg! am pus 6kg in 4 luni jumate! Dr meu imi tot vorbea de idealul de 10kg in 9 luni... Dar ma rog, sa trecem peste asta .

Peste 2 zile merg si eu la echo sa aflu ce mai face locatarul de la etaj si mai ales ce "jucarii" poarta. La capitolul miscare sta f bine mai ales dupa ce fac putin sport sau gimnastica.

va pup si revin mai pe seara, cand termin cu clientii!

18+
www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Netza la toata lumea dupa un we prelungit dar binemeritat.
ALINUK La multi ani si muuuuuulta sanatate tie si lui bebe.

LIA imi e dor de tine sper sa revii repede acasa.

Bun venit noilor burtici si sa aveti sarcina usoara si la termen.

gravi 17 +

Mergi la inceput