Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

daaaaaaaaaaaaa Petro, mi sa dus su ultimul neuron bun , ai fost martea trecuta
m-am lamurit acum.....
am pus doua poze cu burtica de 16 saptamani, de saptamana trecuta.
aveti dreptate si mie mi se pare mult mai mare burtica acum si mult mai devreme, o sa caut pozele cu burtica de cand eram gravida cu Bianca si o sa le compar..........daca tot am mai mult timp liber azi....poate cand doarme printesa.............

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

baby..ce burtica frumoasa
pupici

la mine nu se vede nici pe sfert la 14 sapt
poate imi fac si eu o poza azi sa vedeti

14+

Mergi la inceput

corina, stai linisita, nici la mine cand eram gravida cu Bianca nu se vedea la fel de mult ........ai rabdare ca o sa se vada.
astept poze , important este sa fie bebe bine, ca burtica o sa creasca in ritmul ei.........

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Buna fetelor,

pot sa va spun ca si mie mi se vede bine tare burtica si am 15 saptamani

cine ma ajuta si pe mine cu adresa contului comun si parola pentru a putea vedea si eu pozele

Andreea 14+

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

tia - activeaza-ti intai mesajele private. Meniul din stanga, mesaje private, optiuni, activeaza mesaje .. si apoi iti trimit datele.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 17s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

roxana - wooww, cw burtoi!! Frumos!!

Bianca e o scumpa!! Ce mai face nepotica, i se cunoaste ceva de la operatie, a ramas cu vreun semn?

Mergi la inceput

Petro nepotica face bine, o sa iti trimit o poza pe facebook maine.
stii ca ti-am mai spus, ca sa fie bine mai trebuie sa treaca prin cel putin o operatie din pacate, dar pe zi ce trece se vede mai bine, la ultima operatie ne-au spus sa venim peste 6 luni, care aproape au trecut, cu rabdare si eforturi financiare din partea noastra a celor mari, aveansam cu refacerea.
ca ti-ai adus aminte de Maya , promit ca te tin la curent cu noutati.
pe cand vad poze si cu burtica ta???
vreau sa iti spun ca poza am facut-o dimineata, inainte sa pap sau sa beau ceva....ca seara daca fac poza e imensa...........dupa papat si baut 6 litri de apa.........iti inchipui...........
dar sper din tot sufletul la urmatoare echo sa imi spuna ca stau bine cu lichidul, ca ma streseaza problema chiar daca imi doresc sa nu ma stresez......inconstient tot ma macina...............stii tu cum e.........
fetelor puneti mai multe poze cu burticile sa ne mai delectam si noi ochii.......

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Brambule, sarbatoarea e Rusaliile, cum bine ai zis. Da mai nou (cred ca de anul asta) e zi oficiala libera nelucratoare.

diana 12+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

diana - merci de lamuriri. O sarbatoare in plus nu strica .

roxana - mi-am adus aminte pt. ca ti-am mai rascolit pozele si pt. ca o pomenesti mai mereu, ca stau fetele impreuna. Deci tot mai trebuie sa fie operata? Ooof, mititica ...

Si inca ceva, tot vazandu-ti pozele, raman mereu impresionata de pozele cu prietena ta. Nu stiu de ce, mi-a ramas in minte cum povesteai de ea atunci. D-zeu sa o odihneasca in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

am activat

Andreea 14+

MINUNEA MEA

Mergi la inceput