Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

fetiliiiiii....help me, pleaseeee!!!

Am o amica care m-a dat pe spate cu un calcul al sexului copilului...tuturor ce le-am calculat a iesit ok...iar mie imi iese baiat acum si nu vreau....pleaseee...calculati-va si voi si poate va fi vreauna care sa contrazica....

deci...la varsta mamei la nastere se adauga luna conceptiei..daca e nr par zicese ca e baiat si daca e impar ar fi fetita...

de ex...eu voi avea la nastere 32 impliniti si bebe a fost conceput in februarie....deci 32 + 2 = 34 - baietel..

La primul copil imi iese la fel...varsta la nastere a fost 28 + 12 (decembrie) = 40 - nr par deci baietel

POZE...POZULICI

puiutul meu, Erik

Speram...la o printesa 19+

La mine la Emily imi iese baiat si acum fata ! Da si eu stiam ca se calculeaza cu varsta mamaei la conceptie.. Tu cand ai urmatoare ecografie? Asa e cel mai sigur!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

bine ai venit Dia

felicitari fetelor pentru baietei ...se tin bine baieteii: 13 la 11 pentru baietei

Andreea 15+

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

fetiliiiiii....help me, pleaseeee!!!

Am o amica care m-a dat pe spate cu un calcul al sexului copilului...tuturor ce le-am calculat a iesit ok...iar mie imi iese baiat acum si nu vreau....pleaseee...calculati-va si voi si poate va fi vreauna care sa contrazica....

deci...la varsta mamei la nastere se adauga luna conceptiei..daca e nr par zicese ca e baiat si daca e impar ar fi fetita...

de ex...eu voi avea la nastere 32 impliniti si bebe a fost conceput in februarie....deci 32 + 2 = 34 - baietel..

La primul copil imi iese la fel...varsta la nastere a fost 28 + 12 (decembrie) = 40 - nr par deci baietel

POZE...POZULICI

puiutul meu, Erik

Speram...la o printesa 19+

Ramonzca, te contrazic eu. Eu l-am nascut pe Vlad la 26 de ani si l-am conceput in luna mai, deci iese impar, cu toate astea am facut baiat Asa ca stai linistita, sunt aberatii

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 13+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru carucioarele confirmate!
Diana noi avem aceas DNP, ce ma oftica ca medicul meu nu a vrut sa caute sa imi spuna ce este si mie ! O sa fii o alintata intre atatia baieti!

Baby si eu ma trezesc noaptea la pipi, ma mai invart, dar adorm imediat... Ai putea bea un ceai de tei cu miere seara, sau un pahar cu lapte cald..la mine stiu ca functioneaza!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Fetelor va rog sa-mi spuneti si mie ce ceaiuri avem voie sa bem ?...eu sunt la prima sarcina si sunt foarte fricoasa beau doar apa si lapte dar de cateva zile nu-i mai place laptele si nu stiu ce ceai as putea sa beau ca sa mai schimb gustul.

si eu ma trezesc noaptea sa beau apa si sa merg la pipi ....dorm ca un iepurash..daca aud zgomot... ma trezesc

Andreea 15+

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Dia bine ai venit si bine ca ia prins curaj.

Eu cu somnul nu am nici problema in afara de faptul ca nu am timp sa dorm cit as vrea. Oricum am evoluat de la 5 ore dormite/ noapte la aproape 7 ore...

+13

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tia_Mia

Fetelor va rog sa-mi spuneti si mie ce ceaiuri avem voie sa bem ?...eu sunt la prima sarcina si sunt foarte fricoasa beau doar apa si lapte dar de cateva zile nu-i mai place laptele si nu stiu ce ceai as putea sa beau ca sa mai schimb gustul.

si eu ma trezesc noaptea sa beau apa si sa merg la pipi ....dorm ca un iepurash..daca aud zgomot... ma trezesc

Andreea 15+

MINUNEA MEA

Tia eu cand am fost racita am baut cei de tei cu lamaie si miere... Doctorul meu nu mi'a interzis nici un ceai cand l'am itnrebat (de fapt nu mi'a interzis nimic...) dar aici sunt mult mai relaxati decat in tara.. Ce mai bine intreaba'l pe medicul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui tia_Mia

Andreea 15+

MINUNEA MEA

tia si eu sunt la prima sarcina....incearca sa nu te mai panichezi si sa iei sarcina ca pe o stare. gravidenia nu este o boala este o stare
de baut eu beau orice...apa plata, minerata, nes cu apa minerala, cafea, espresso, coca cola, pepsi, nestea tot ce vreau. nu exista interdictii. bineinteles cand bei de ex cafea e bine sa nu exagerezi. in rest chiar mai nou este indicata cafeaua pt starea de bine a mamei.
de mancat eu am mancat si alimente interzise...gen conserve, mozzarela, feta eu sunt de parere ca cu cat te gandesti mai mult cu atat tragi raul asupra ta.
am luat si paracetamol sau panadol cand mi-a fost rau(durere de cap) si chiar antibiotic(prescris de dr.)
pt binele tau psihic trb sa inveti sa tratezi sarcina ca pe ceva normal. esti o pers normala cu un locatar foarte imp in burtica
si eu la inceputul sarcinii eram panicata, si cu cat citeam mai multe pareri cu atat ma panicam mai tare...atunci am vb cu dr meu si mai nou cu ecografista care e de milioane si ei mi-au lucrat psihicul si mai ales pe al sotului care era disperat ca mananc sarat, ca mananc prea multe oua (doua in fiecare dim) etc... pana cand i-au spus dr mei sa stea linistit ca ce imi cere organismul e cel mai bine pt bebele meu si pt mine. ca sfat prietenesc iti spun sa incerci sa te destresezi si sa te bucuri de lunile care mai sunt, mai ales ca am intrat in ceea mai frumoasa perioada a sarcinii trim 2

te

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +17

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Tia mie nu mi-a zis ca as avea anume restrictii. Dar in mare cred ca e safe sa bei ceai de fructe de exemplu, ceai de tei. Eu singurele chestii pe care le evit sunt carnea in sange pe care eu o ador si numai asa maninc gratarele si branzeturile imputite si m-am reprofilat pe bere fara alcol, nu de alta dar cred ca m-ar aduna altii de pe jos daca as bea una cu alcol.

Apropo de mancarea fara sare eu cred ca cel mai bine este cum zice si la tv si la radio "pt sanatatea dumneavoastra, evitati excesul de sare, zahar si grasimi".

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Dia bine ai venit si bine ca ia prins curaj.

Eu cu somnul nu am nici problema in afara de faptul ca nu am timp sa dorm cit as vrea. Oricum am evoluat de la 5 ore dormite/ noapte la aproape 7 ore...

+13

mama pica asa putini dormi...nen pai eu nu as mai fii om a doua zi
eu de ex aseara m-am culcat pe la 11 si m-am trezit azi pe la 9.30
eu si daca ma culc la 9 seara tot la 9-10 a doua zi ma trezesc
bine nici nu dorm la pranz recunosc da oricum dorm seara de rup...si daca sa intamplat ceva cu somnul meu pai sa te tii nene a doua zi ca sunt vulcan..nu imi convine nimic si nu imi intrii cu nimic in gratii

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +17

samburelul meu

Mergi la inceput