Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Multumesc mult fetelor care s-au preocupat de mine. Cum au spus OOKA si RALU s-a dovedit a fi o infectie veche. Dr. nici macar nu pomenea nimic daca nu il intrebam eu. Oricum am fost atat de multumita de raspuns incat am uitat sa intreb cind trebuie sa ma mai duc. Oricum mi-am vazut si ieri baiatul ca a verificat ca e ok cu vezica urinara si a tinut sa ma asigure ca este baiat.

Anca felicitari pentru baiat, la fel si tie Diana. Vad ca se inmultesc soacrele cu 2 nurori

Mai citesc din urma si revin

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

neata fetelor,

ramonzcadupa calcul si mie imi iese par insa mama mi-a zis ca se pune varsta mamei in momentul in care l-ai conceput pe BB si nu cand naste .... mama zice ca o sa fac o fetita dar dupa calculul tau ar fi baiat pe 20 iunie am control si iti spun care este calculul corect....pana atunci sanatosi sa fie

va pup

Andreea 15+

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

BELLA tie nu ti-a zis zis ca ai colul scurt la 3,44cm,nu?Nu inteleg de ce mie la 3,8cm mi-a zis ca-i scurt,o fi ceva in neregula cu mine?

gravi 17 +

eu data trecuta am avut colul 3 si dr mi-a zis ca e ok...acum i-am zis eu ca data trecuta a fost 3 si mi-a zis ca e normal sa varieze asa...a zis ca probabil m-am odihnit mai mult. asa ca fetelor odihna

cat despre sare chiar nu e vrajeala l-am ascultat si pe dr vladareanu de la elias(la tv) si el zicea ca sarea e un mit. si ti-am zis ce mi-a zis mie ecografista ca mai rau as afce daca nu as manca sarat pt ca am nevoie de iodul din sare. plus ca daca organismul imi cere sa mananc mai sarat nici o problema sa mananc ca nu imi face nimic rau. sa uitat la mine si mi-a zis ca la cum ma vede ea pe mine slabe sanse sa ma umflu, sa ma latesc etc. a zis ca o sa fiu cam ca acum numai ca o sa am un pepene in fata...va dati seama ca mi-a convenit cand am auzit-o asa.

a si mi-a mai zis sa am clar mare atentie la ce mananc pt ca de ex si fructele in exces ingrasa foarte mult, paine mai deloc, mi-a zis ca foarte bine ca mananc oua ca pot manca zilnic(nu ca nu asa as manca).
a si ca cica kg in exces nu ne fac bine nici noua nici bebelului, mi-a zis ca inaintea mea fusese o pacienta care avea un strat pe burta de grasime imens si ca abia a vazut bebele. am plecat atat de mandra de acolo..si ca o sa am flacau 100% si ca ma laudat ca arat bine ce sa zic...in al 9-lea cer. da ce eram eu da sa il fii vazut pe sot cum radia...chiar ne-a zis un nene pe strada sa fie sanatos e ce va doriti nu

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +17

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ane2

diana acum am inteles tu vroiai o bucuruza si sotu un buburuzacum buburuz sa fie sanatos ....si sa vezi ce happy o sa fie Iannis la aflarea vestii...chiar cum a reactionat?

Arlenza sa ne spui cand pui pozele....

Eu nu mai inteleg nimic, eu cu sare nu mananc ca nu-mi place la birou nu stau cu orele si totusi mi sau umbflat picioarele , am niste degetele plus ca eu merg f mult pe jos plus ca merg si la sala ...deci ....asta cum vine?
Intr-adevar am si zile cand zac nu fac nimic dar in rest sunt foarte activa.

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
14 sapt

ane e posibil sa ai si circulatia de la picioare proasta.

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ramo imi pare rau dar la mine se pare ca se nimereste la amindoi baietii sa fie calculul bun, cel al prietenei tale.

+13

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

fetiliiiiii....help me, pleaseeee!!!

Am o amica care m-a dat pe spate cu un calcul al sexului copilului...tuturor ce le-am calculat a iesit ok...iar mie imi iese baiat acum si nu vreau....pleaseee...calculati-va si voi si poate va fi vreauna care sa contrazica....

deci...la varsta mamei la nastere se adauga luna conceptiei..daca e nr par zicese ca e baiat si daca e impar ar fi fetita...

de ex...eu voi avea la nastere 32 impliniti si bebe a fost conceput in februarie....deci 32 + 2 = 34 - baietel..

La primul copil imi iese la fel...varsta la nastere a fost 28 + 12 (decembrie) = 40 - nr par deci baietel

POZE...POZULICI

puiutul meu, Erik

Speram...la o printesa 19+

hoops mi-e imi iese 24+2= 26 adica baiat... si asta e

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetelor!

Va citesc de ceva vreme (sunteti toate tare dragute, si faceti un grup frumos impreuna) si acum mi-am facut curaj sa ma inscriu si eu(is mai timida, asa de felul meu).
Mai primiti printre voi o burtica de 16 saptamani? Ma numesc Dia, sunt in 16 saptamani cu deocamdata (in 27 o sa merg iar la control). Datele mele sunt: data nasterii: 26.06.1981, UM 20.02.2011, DPN 29.11.2011.
Din cate vad, sunt din nou colega de odisee cu cateva mamici de pepenasi !
Va doresc la toate sarcini usoar si nasteri la termen!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
16+ cu bb2 poate fratior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

felicitarii pica si tuturor fetelor pentru vestile bune !!!!!!!!!
eu am o problema, nu mai pot dormi noaptea bine......, de cand cu maselele nu mai reusesc sa intru intr-un rimt mai normal cuc somnul.........
ba imi e foame, ba imi e sete........ba merg la toaleta...........
ziua sunt in coma de somn si cand ma asez pe pat nu pot sa dorm.....
merg sa pap ca ma rode soricelul si revin...........

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
17+

Mergi la inceput

baby nasoala faza cu somnul...eu slava domnului nu am nici o problema...dorm noaptea de rup

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

dia bine ai venit !!!!!!!!!
asa e bella, mai ales ca eu de felul meu daca nu imi fac somnul nu ma mai inteleg cu nimeni.........., intelegi tu ce vreau sa spun.
am noroc de un sot balanta, care este foarte calm de fel si care ma intelege mereu

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
17+

Mergi la inceput