Strumfi iul-aug 2011!SANATATE RAMON&ALINUFF!! (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Am intrat si eu cateva minute sa urez sanatate maxima Ramonei si lui bb Iustin si lui Alinuff si bblinei Antonia!!!
Sa aiba Doamne doamne grija de voi si sa treceti cat mai repede si cu bine de perioada asta!

noi noutati nu prea aveem..cel putin nu prea bune..Eu ma simt foarte rau de 2 zile...intre stare de somnolentza continua, dureri atroce de cap, de fiecare data cand ma trezesc o fac din cauza starii de voma/ greatza si diaree. Sau cu dureri de mijloc si de burta.

Initial am crezut ca e o simpla indigestie insa vad ca nu ma lasa deloc. Sunt in continuare foarte foarte obosita (mesajul asta imi ia jumate de ora de cand tot incerc sa il scriu) apatica si cu o sete cumplita. Ieri am baut 4 litri de apa si abia seara am reusit sa merg la toaleta..crunta experienta. Acum vad ca e mai bine, cel putin merg mai des la toaleta!

Va pup fetelor, sincer n-am energie deloc..mi-e foarte greu sa stau 5 minute in fund (simt ca lesin) si ma mai iau si durerile de mijloc...o placere (extaz senzorial)

Bb macar e ok, misca.. am pus si o poza cu burtica de 33s. Mie mi se pare ca e cam lasata..dar poate mi se pare

O zi plina de vesti bune doresc, o sa incerc sa deschid ochii mai des azi si sa reusesc sa aflu vesti de la Ramona!Sper ca numai vesti bune sa fie!

Felicia,de pui (Gabriel) si 33+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 7 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Col sters inseamna ca numai e mult si bebe va veni, mie mi-a zis ieri la control ca am colul sters si ca in maxim 10 zile nasc.

Multa sanatate Ramona

La multi ani Roberta, sa fii sanatoasa si tu si piticul.

Am si eu o intrebare, cat ar trb sa te tina o sangerare de dupa controlul pe masa? ca de ieri nu se opreste, nu curge mult si e maroniu, nu rosu...dar cat ar trb sa dureze asta?

37 + Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui florina_g

Col sters inseamna ca numai e mult si bebe va veni, mie mi-a zis ieri la control ca am colul sters si ca in maxim 10 zile nasc.

Multa sanatate Ramona

La multi ani Roberta, sa fii sanatoasa si tu si piticul.

Am si eu o intrebare, cat ar trb sa te tina o sangerare de dupa controlul pe masa? ca de ieri nu se opreste, nu curge mult si e maroniu, nu rosu...dar cat ar trb sa dureze asta?

37 + Eduard Gabriel

eu am ajuns dum la urgente cu sangerare si dupa control ma mai tinut sangerarea inc ao zi jumate nu era rosu tare mai mult maronicu cum zici tu dar destul de mult.

32+ Gabriel Constantin

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Acum am vb cu Alexia! Ramona nu e bine, incearca sa ii opreasca contractiile cu perfuzii cu scobutil,no spa si celalat medicament cu G, si spera sa il mai tina la caldurica macar 10 zile, sa implineasca 32 de sapt, si sa ramana cu ea la spitalul ilfov! Altfel trebuie mutat ori la polizu, ori la giulesti, dar numai bebe singur, iar la polizu nu sunt locuri la incubatoare!! Va roaga frumos sa ii dati sms-uri daca vreti sa luati legatura cu ea, pentru ca incearca sa se odihneasca. cu sarma aia de o are bagata o mai lasa pana joi, sperand sa scape de sangerarea din urina, altfel joi or sa o scoata si vor monitoriza iar rinichiul!
Atata am retinut, nu stiu care ce ati mai scris ca nu am energia sa mai citesc!
Va pup pe toate si va doresc multa multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

babyblue ma rog pt tine , doamne ajuta sa fi bine si tu si bebe iustin

eu azi la ora 5 merg iar la medic sa vad cum e bebe, nu mai sangerez de ieri de la amiaza dar oricum merg ..in plus am niste miscari in burtia asa ca si cum ar sughita bebe dar nu cred ca e sughit pt ca dureaza prea mult ..abia astept si eu sa merg sa il vad sa fie bine...

nu stiu ce se intampla ca uite multe din noi au evenimente neplacute acum pe ultima suta de metri.

32+ Gabriel Constantin

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Felicia si Ramyy va doresc si voua multa sanatate

Florina eu nu am sangerat niciodata dupa controlul pe masa, dar am doar 33s5z. Pe mine m-a controlat la fiecare vizita si mi-a zis ca face asta ca sa previna sangerarile din ultimul trimestru. Eu inca am oroare de controlul pe masa
Cel mai bine e sa-l suni pe medicul tau si sa-l intrebi. Sanatate si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Doamne Ajuta pe Ramona si bebe Iustin

36+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

LA MULTI ANI ROBERTA!!!!!

36+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

buna fetelor!

LA MULTI ANI ROBERTA!

Babyblue imi pare rau pt ce tii se intampla,sper sa fii bn si tu si bb Iustin...iti tinem pumnii...Doamne Ajuta!

Noi am fost azi la control si eco,iar dc a zis ca bebelina e mai mik decat ar trebui la varsta ei,adik 36 s si 5 zile.Stie cineva cam ce greutate ar trebui sa aiba? off ma cam intristat...macar a zis ca colul nu e preg ink de nacut si sper sa mai creasca bebelina....iar el are ccconcediu o sapt...iam zis ca nu vreau sa nasc pana nu se intoarce el.....

Multa bafta maine Alinuff ,iti tin pumnii sa fie bine.
pup la toate fetele si Doamne Ajuta sa fim bine si noi si bebeii nostrii!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Roberta, la multi ani sanatosi alaturi de sotul tau si de bebe!!!

Roxy, ce bebelinaaaa, abia o asteptam

Alexia, imi pare rau de analizele tale proaste. Probabil de asta nici eu nu ma ingras de 3 saptamani, desi am mancat fara opreliste tot ce mi-am dorit si cand mi-am dorit. Probabil ca bebe isi ia ce-i trebuie si ma lasa pe mine varza.

Fetelor, voiam sa va intreb, voi v-ati uitat la doamna pasa? Eu m-am uitat aseara cu o oglinjoara, si este schimbata mult si in rau Mi-au iesit in evidenta toate venele, saraca, arata cam nasoooool! Dar cred ca acum arar beton fata de cum va arata dupa nasterea naturala! So, asta este pentru ca se iriga zona X de sange, cred eu.

30+

Mergi la inceput