Strumfi iul-aug 2011!SANATATE RAMON&ALINUFF!! (61)
Raspunsuri - Pagina 17
zubi spune:
Buna fetele, ca si Seidana, sunt de la odiseea ei si ne rugam si noi din suflet pt Ramona
Zubi, mami
28+ cu 
minunea mea
vn_edelweiss spune:
Multa sanatate Ramona -Babyblue, Dumnezeu sa va ajute si sa va protejeze 
Mami de Emma si
+ 36 
MihaelaV spune:
Nu-mi vine sa cred
Am recuperat si m-am bucurat ca Ramona a ajuns acasa si ca e cu sotul ei. Acum citesc ca e iar in spital
Ramona suntem toate alaturi de tine si ne rugam pt voi
Trebuie sa fiti bine amandoi!
vn_edelweiss spune:
La multi ani fericiti Roberta, o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos 
Mami de Emma si
+ 36 
corry_28 spune:
Sa mai zic si eu ca sunt socata?
Ale naibii ghinioane, s-au tinut scai de ea....
Am si eu aceeasi nelamurire ca Sd Cristian: se vede la un control pe masa ca bebelusul are retard de crestere, 2 saptamani???????????
Arianna, si pe mine m-au luat contractiile
Din pacate, nu cunosc pe nimeni la Polizu, poate fetele care vor naste acolo...
Ma rog si eu, alaturi de voi, pentru sanatatea ei si a bebelusului Iustin

30+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
corry_28 spune:

LA MULTI ANI, ROBERTAAAAAAAAAA

Nastere si refacere usoara si un strumfulet sanatos si norocos!!!!

30+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corry_28 Am si eu aceeasi nelamurire ca Sd Cristian: se vede la un control pe masa ca bebelusul are retard de crestere, 2 saptamani??????????? Arianna, si pe mine m-au luat contractiile ![]() Din pacate, nu cunosc pe nimeni la Polizu, poate fetele care vor naste acolo... 30+cu "Mugurel" si "Strugurel" |
Medicul la care a ajuns Ramona este f bun si asta o spun nu pt ca si eu nasc cu ea , de vazut nu stiu daca se vede la controlul pe masa retardul , ma rog la D-zeu sa se insele dr si bebe Iustin sa corespunda echografic.
30 +
Arianna-Maria
florina_g spune:
Din pacate nu am pe nimeni la polizu. dar din cate am auzit e mai bine sa se transfere ramona de acolo, la orice spital, municipal nu stiu, cei de la ilfov stiu ca sunt extrem de slabi dotati in caz de nastere prematura:(....
37 +
Eduard Gabriel
Ireth spune:
N-am cuvinte. I-am trimis si Ramonei un mesaj, de fapt vreo 3, si acum asteptam vesti.... efectiv nu am cuvinte.
Referitor la masurarea "pe masa". Experienta mamei lui Alex. La a treia sarcina i s-a spus prin luna a 8-a ca bebe a murit, ca nu mai creste (pe vremea aia, in 91-92, ecografiile erau abia la inceput, foarte, foarte rare, si totul se face pe masuratori, exact ca la croitorie). Si asta pentru ca nu avea cu x centimetri in plus fata de ultimul control.
Panicata maxim, a reusit sa ajunga la un ecograf (v-am spus, era ceva foarte rar). Acolo i-a spus ca bebe e bine merci, era conform varstei... deci s-a panicat de pomana.
Daca tot ce a facut doctorul a fost sa ii masoare pe burtica, atunci nu e relevant, parerea mea.
Roberta, la multi ani
tot ce iti doresti, nastere usoara si la termen, copil sanatos!
ufff... asteptam vesti.
31+ 
Ruxiiiii spune:
Babyblue sunt alaturi de tine...cuvintele sunt de prisos insa ma rog pt tine si bebe Iustin...DD nu te va lasa la necaz!! Oricum esti o femeie puternica si vei reusi sa treci peste toate aceste obstacole!!
Roberta LA MULTI ANI!!!!! Iti doresc multe impliniri si sanatate si sa ai tot ce e mai frumos in lume si nastere usoara!!
Roxxy felicitari pt grasunica ...sper ca si Sara sa fie tot asa :)
Rammy nu e ok sangerarea...am cateva prietene care au mai avut astfel de probleme si dr. le-a prescris tratament, repaos total, si a mentinut legatura permanenta cu ele pana a trecut sangerarea...
Noi semnam 34 de saptamani incheiate si disconfortul de rigoare dar nu ma plang...sunt pe aici cateva mame eroine pe care le apreciez sincer si care mi-au dat curaj si incredere ca o sa ma descurc cu bebelusa.
O sa postez si eu cateva poze noi azi.
Intrebare pt cele care au comandat de pe Amazon..Coletul vine prin posta? O sa primesc hartiuta de instiintare de la posta? sau cum s-a procedat cu transportul? saptamana asta o sa-mi ajunga un colet si eu merg la servici intr-un oras apropiat de pitesti si as vrea sa stiu daca trebuie sa fie cineva neaparat acasa sau ma pot duce eu la posta sa ridic coletul?
toate burticile (fara exceptie) si sper sa auzim numai de bine