Strumfi iul-aug 2011!SANATATE RAMON&ALINUFF!! (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Neatza fetelor,

Ne-am trezit si noi cand a plecat sotul la munca, mi-am pregatit un castron de fructe la micul dejun, si m-am asezat sa citesc ce-ati mai scris. Imi pare f rau sa aud cat de mult s-a complicat situatia Ramonei. I-am dat si eu un sms, si sper sa isi mai revina si psihic, pentru ca asta o va ajuta mult.
Ma rog pt ei sa fie bine...trebuie sa le fie bine! Of...

In rest, va pup pe toate, si mai scriu mai incolo...acum m-a dat peste cap vestea cu ea :(

35+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

ii transmit , normal !!! chiar are nevoie de toata sustinerea noastra si sunt sigura ca o are !! Doamne ce mila mi-e de ea , prin cate trece si cat poate suferi

29+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna dimineata!

Doamne, ce veste.... eu nu mai zic nimic despre mine, mi se pare ca oricat de rau m-as simti, tot paleste in fata starii Ramonei. Ma gandesc la ea si sper ca bebe Iustin sa mai stea in burtica.
Alexia, te rugam da-ne de stire imediat ce afli ceva.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Doamne ai grija de Bebe Iustin si de Ramona

Fetele vreau si eu numarul Ramonei sa-i trimit un mesaj, pls de unde-l pot lua????!!!!!

mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele!

...M-a dat peste cap de tot vestea ca Ramona este iar in spital !

Fetelor, haideti sa ne rugam pt ea si pt bebe Iustin sa fie bine.

I-am povestit si sotului aseara si a fost si el f impresionat. A zis ca o sa se roage si el pt ea , pt toate fetele cu probleme ...pt toate!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 36+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Buna dimineata...

Fetelor va rog sa ii spuneti Ramonei ca si noi ,odiseea vecina de sept-oct, ne rugam pe ea si pt bebele ei, sa fie bine amandoi iar bebele sa mai stea putin la mami in burtica.....

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Roberta, la multi ani ! Sa ai un bebe sanatos si tu sa fi sanatoasa sa-l poti creste!

Roxy, felicitari pt bebica grasunica ! Nici eu nu cred sa mai creasca pana la 4 kg in 2 sapt. Nu stiu cat ar mai putea creste, dar eu zic ca maxim 300-400 g o sa mai ia; si avand in vedere si marja de eroare...

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 36+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

ROBERTA

Sa fii mereu tanara, frumoasa si cu acelasi spirit vesel.Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite precum si un bebe sanatos!

mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Si pe mine m-a socat veste despre Ramona .....tremur toata si ma doare si burtica .
i-am dat un sms , nu am puterea sa o sun ....am rugat o prietena care lucreaza la spital sa treaca pe la ea sa vada daca are nevoie de ceva .

Doamne ajuta sa fie bine .

Roberta la multi ani !!!
Roxy.....ce bebelusa grasunica

30 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Fetele cunoasteti vreun neonatolog la Polizu(care sa o poata primi daca naste ,ca cica nu au locuri ) ,Ramona are nevoie de o pila acolo.

30 + Arianna-Maria

Mergi la inceput