***Delfinariu in straie de sarbatoare (145)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

neata fete!

Btz bine ai REVENIT!

CONCEDIU: nu mai stiu cine ma intreba,plecam in Turcia vineri in 17 la Cornelia Diamond,tot in Belek pe unde e Oana si unde merge si Ramonavlas.Sper sa fie ok.
Concediu placut si celor ce merg curand.

mai fete,eu nu vreau sa car 3 baxuri de scutece dupa mine(2 normale si unul de apa)caci imi ocupa o valiza intreagam-am gandit sa cumpra de acolo,sa merg in oras la ceva supermarket,nu din hotel ca acolo banuiesc ca vor fi f scumpece ziceti?
la fel si olita,iar ocupa mult loc iar mateo numai pe olita face.Oare gasesc pe acolo ceva olita?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Daria-Cristina de ramonasin
Albert Simon Crissteo
Maeva Caterina de Raluk31
Tudor Stefan de babiela

si din partea noastra!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Si din partea noastra

Rody Isa se face tot mai frumoasa...ce scumpa e cu peria in mana

Paula m/am obisnuit...dar mi/e dor de mor de el...azi mergem la soacra la curte sa mai stam pe la aer si sa pap capsuni...maine ma duc pe la mama pana marti si uite asa trece timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

LA MULTI ANI DRAGA ANDREI, RACUSOR SEF SCUMP SI DRAG

SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI FERICIRE, SANATATE MAXIMA SI SA ASCULTI DE MAMI

PUPICIIII DULCI SI MULTI DE LA NOI

scuze de intarziere, nu am net de multe zile, acum am intrat repede sa urez, am d erecuperat niste capitole

puuuup

oo, ai revenit bytz?! puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

denisa, sigur gasesti in orasul apropiat sueprmarketuri de unde poti cumapra una alta...intr-adevar, la hotel(cel putin unde am fost noi) erau mai scumpe toate, dar n-am vazut prea multe chestii indispensabile pt copii...mai mult haine, bijuterii, suveniruri, jucarii pt apa...insa poti lua o masina/microbuz, care face tururi sau puteti inchiria voi o masina ca sa mergeti in oras...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Adriana, felcitari mami!!!! ce ma bucur!!! super veste! Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si frumoasa!!! Abia astept sa mergi la dr, sa vii cu vesti!

Legat de dinti- mai trebuie sa iasa 2 canini si 4 masele. Si de nu ii ies toti pana la un, nici departe nu om fi, la ce ritm are flacaul. Zice mama ca exact asa am fost si eu, la 4 luni primii doi, si apoi tot cate 2, mereu.

Rezumat, nu prea apuc sa fac... pot sa va zic rapid ce imi amintesc: Saddie a fost la turci, a fost super; s-au sters toate pozele si documentele din contul comun; Bumblebee trebuie sa se opereze- hernie; multi puiuti raciti (asa un pic sau mai tare); lumea pleaca in concedii. Se cam termina Lm-ul (pt cine mai are). Victo are vreme de filme. A fost ziua lui Andrei de Racusor, primul anisor in delfinariu. Pt urari aici. No, cam atat in vine in minte asa rapid... Sorry... aaa, si Katalina e slaba de numa... si sotul Giorgiei a plecat in Italia(cred ca bine am retinut) si in august vine acasa pt 2 sapt...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani Daria, Berti, Maeva si Tudor!!! Sa cresteti mari si sanatosi!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

denisa, papucei pediped zicea cris2010 ca vinde o mamica din Cluj...vreau sa ma interesez si sa ajung cumva la ea...

am mai gasit un site cu incaltaminte faina pt copii care livreaza si in Romania.

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

crispro, stii tu de ce

crisyy ne luam de mana. si eu de pe 11 anul trecut eram internata in spital! asa ca, usor usor trebuie sa trecem de perioada asta. eu am inceput deja sa plang..am momente...te inteleg extrem de bine

wow deja avem umblareti .super

carla sunt atat de scumpi comorile tale

bumblebee
, saraca de tine..offf

in caz ca nu observati eu inca recuperez capitolele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

rodi, eu sunt aici.
printre picaturi mi=am baut cafeaua, am facut liniste in casa- mihai doarme, stefan e cu tati pe afara, sper sa nu ploua, sa stea ceva.

eu ca de obicei cu mancrea pe foc..

ca sa termin cu filmele mele ;)
puteti vedea 2 filme premiate- pt regie si premiul juriului,- volcano si la vida util aici

http://mubi.com/festivals/transilvania?utf8=%E2%9C%93&viewable=1&length=all&sort=most_wanted&year=2011

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Si eu pe aici dar ne pregatim sa plecam la cumparaturi.

Am vrut sa-i dau Medeei cirese dar le-a scuipat cat colo. O mai las putin si-i dau un borcanel ceva ca nu mai stau sa pregatesc altceva. I le facusem in amestec cu banane dar n-am avut succes.

Mergi la inceput