***Delfinariu in straie de sarbatoare (145)
Raspunsuri - Pagina 6
bamboletta spune:
Neata
Copii astia fac instructie cu noi ne dau trezirea la 7...Antonia canta toate cantecele care le stie...mai si inventeaza...David se tine dupa ea maraie... eu si sotul cu ochii in pioneze...el a lucrat pana tarziu...eu am stat la tv
Ieri am facut si eu ardei umpluti....am facut si pt David a mancat f bine...i-am facut cu carne de manzat...orez...ceapa verde...marar...patrunjel...morcov...rosii...o sa-i fac si dovlegel umplut daca tot ii plac
Tina- viata e f nedreapta uneori imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin aceste momente fff grele...noi suntem aici mereu alaturi de tine
Adriana- wow...felicitari...sarcina usoara!!! sa va fie de bine concediul...asteptam poze
Crispo- ce multi dinti are Vladutz...mai sunt 2 canini de iesit si gata ...aveti dantura completa...se explica noptile nedormite ale lui Vladutz
Rodyka- ce scumpa e Isa cu se piaptana ...si noi tot aiurea ne certam...parca am fi copii...bine ca nu sunt altele mai rele...daca ar fi totul roz ne-am plictisi
Paula- mie imi este dor de ei bebelusi...ma uit cu nostalgie la pozele lor...timpul trece f repede si alt bebe nu cred ca o sa mai fie....ce micut era Raul
merg sa pregatesc micul dejun...nici nu m-am dat jos din pat...am lenevit
Duminica frumoasa
rubia spune:
adriana felicitari si sarcina usoara iti doresc
Cand va aud pe voi cu astfel de vesti se trezeste si in mine o dorinta intensa de a grabi lucrurile
bumblebee spune:
Adriana, felicitari, mami!! Sarcina usoara!!
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11
giorgia23 spune:
Neata
Tina mami suntem alaturi de tine...iti doresc multa putere ...nici nu mai am cuvinte
Adriana felicitari mami...sarcina usoara
Cris hai ca mai aveti putin si terminati cu dintii
Ieri a iesit si la noi nr 4
Mai vroiam sa zic multe dar am uitat tot
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Si de azi avem pe langa cei 8 dinti si 4 masele inca 2 canini, cei de jos!!! Au spart gingia, dar numai varful caninului a iesit, mai au de spart. |
felicitari!!! wow, cati are deja Vladut, si noi...
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
rodyka spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc A! Si m-am intors si cu un test de sarcina POZITIV! Hihi. Mai trebuie sa ajung si la medic pentru confirmare eco, dar abia peste 2 saptamani sa aud si inimioara. Va pup. |
felicitari! sa fie intr-un ceas bun!!!
rodyka spune:
citat din mesajul lui bumblebee Daria-Cristina de ramonasin Albert Simon Crissteo Maeva Caterina de Raluk31 Tudor Stefan de babiela |
si din partea noastra!
rodyka spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Ieri a iesit si la noi nr 4 |
felicitari
rodyka spune:
buna dimineata
eu iar is matinala, mi-a dat Isa desteptarea la 7.30 si acum maraie de somn! asa o s-o tina toata ziua . si-acum is cu ea in brate, cum ma intorc cu spatele cum urla. macar restul casei sa mai doarma
mi-am luat o cana mare de capuccino si vin si eu cu voi, daca mai sunteti pe-aici...
multumim de vizionarea pozelor si de aprecieri
paula_m spune:
Neata!!
Adriana, ce surpriza!!! Eu nu stiam ca vreti bb2 asa repede!! Sa ai sarcina usoara, usoara si o nastere la fel!! Si Rebe sa fie cuminte si sa te asculte...i-ai gasit bona pana la urma? Parca cautati, sau nu?
La noi premiera!! A iesit Raul cu taica-so. Nu la plimbare in jurul blocului, ca asa au mai iesit..au plecat la cumparaturi in Real!! Sunt curioasa cum se descurca. Nu-i sun!!!
Cristina, ce de dinti aveti!!! Pana la un an are toti dintii..
Giorgia, cum e singurica? Te-ai obisnuit? Nu ai timp sa te plictisesti oricum, la cat de activa e frumoasa Antonia!!!
La multi ani Daria, Radu, Albert, Maeva, Tudor si bebe de Iulia!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11