***Delfinariu in straie de sarbatoare (145)
Raspunsuri - Pagina 4
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Doamne Tina, ce veste!!! Imi pare tare rau. Dumnezeu sa va dea putere, si lui, si voua sa treceti peste incercarea asta grea. Mai sta in spital? Cum se simte? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 11 |
Maine dimineata o sa mearga fratele meu sa vb cu dr si cred ca sapt asta ii da drumul acasa.
L-am intrebat azi cum se simte si mi-a spus ca tot nu are pofta de mancare dar a mancat ca este anemic......i-a iesit si anemie si din cauza asta el lupta.......cica sa rezolve anemia.
In viata mea nu am trecut prin ce trec acum, sunt clipe groaznice, oribile, nu mai am cuvinte.......
Va imbratisez cu mare drag pe fiecare in parte si nu am sa mai intru pt ca nu vreau sa intristez delfinariu
Va pup......
paula_m spune:
Nina, cand ai nevoie de o vb blanda, sau vrei sa plangi in liniste, cineva tot e aici sa te sprijine. Nu te mai gandi tu la noi, ca ne intristezi, noi asteptam vesti de la tine in fiecare zi, da?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11
katalina spune:
NINA,te imbratisez tare draga mea, e cumplit,si e nedrept,stiu.Imi pare ffff rau,pling impreuna cu tine,...imi revin in minte si mie aceleasi momente cumplite de acum 3 ani...
of, Dumnezeu e mare,
si te rog eu sa mai intri sa-ti descarci sufletul,noi suntem aici
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
rubia spune:
Tina sa stii ca in noi gasesti mereu sprijin,suntem aici pentru tine oricand ai nevoie sa te descarci
rodyka spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva exact asa a zis si dr ... E bine dar plina de bubite ( mult spus bubite e asa iritata) pe spate si burtica. A spus ca de la virus. Ce naiba de virus o fi? Un dermatolog bun stiti? Eu aveam unul genial dar a murit de cancer de colon si inca plang dupa el. Puiul meu doarme de la 7(19) SI " Da respira !" |
dianad, bubitele pot fi de la febra mare. asa a avut si Andra lui mycya si Isa mea. pe maini si picioare nu. trec de la sine
ce faina-i chestia cu "DA, RESPIRA"
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
rodyka spune:
citat din mesajul lui Otiliav Crissy si mandra mea pierdura 2 dinti in ultimele 2 saptamani. Si mi se parea devreme pentru ea dar acum ca am calculat vrsta Elisei tale m-am relaxat. Pana la urma ce face zana maseluta? ce faceti cu dintii? Noi pe primul nu-l mai avem ca l-a dus la scoala invatatoarei care nu stiu ce face cu el. Iar cu al doilea nu stim ce sa facem. |
eu i-am pastrat pe toti ai Mariei, mai putin unul cazut acum in Ro si pe care l-a lasat pe masuta sa mi-l arate si la mancat pisica . plangea de mama focului ca nu mai vine zana la ea daca nu mai are dinte de luat. la noi zana aduce mici atentii, nu banut . si cu dintii mi se pare ca zana face un castel
rodyka spune:
tina, mami, noi suntem aici la bine si la greu. si cand ai nevoie de noi, si cand vrei sa te descarci, si cand vrei sa gasesti un umar de care sa te sprijini. te rog eu frumos sa mai intri, sa mai stai cu noi de vorba. multa putere iti doresc
rodyka spune:
tu fete, asta cu sotul a fost apa de ploaie! tocmai de aia ma enervez mai tare, ca nu avem motive sa ne certam si, totusi, o facem . si eu vreau apoi explicatii, sa mai despic firul in patru. ca doar mereu tre sa fiu eu cea care apoi face primul pas, ca nu pot sa stau in aceeasi casa fara sa scot o vorba. si-apoi, mi-e asa de drag ca nu pot sta suparata pe el...
am pus cateva poze de azi. a invatat mititica sa se pieptene, pana acum ii dadeam ei peria pana ii prindeam o agrafa sau ii puneam o bentita. azi a dus peria direct la cap, pe gat, pe unde apuca. important insa e faptul ca stia ce sa faca cu ea
am exagerat cu cina: frigarui, carnaciori, salata... hm! sotul e de vina , el le-a pregatit... m-a intrebat mai devreme daca nu mi-e somn (a plecat in pat singurel), dar eu am pus sa fac legumele Isei (dovleac, dovlecel, morcov) pentru maine... in timp ce o culcam pe Isa, el le-a curatat si le-a feliat, eu le-am impartit in 4 portii (atatea au iesit) si le-am pus la congelator. dar m-am luat cu netul si am uitat c-am pus la abur alea, mirosea in casa a pepene galben copt in cuptor si nu stiam de ce . Maria nu vrea nici ea sa se culce, i-am spus ca-i scot calculatorul din priza . cred ca tati inca ma asteapta, ma duc sa culc si fata mare si apoi si pe mine...
noapte buna, delfinariu
crispro spune:
Copilul meu nu s-a trezit deloc de aseara! Eu am venit langa el ca nu mai pot cu sforaiala sotului. Si nu mai pot dormi. Am baut ieri 3 cafele ( de fapt erau plicuri de nescafe 3 in 1) si o doza de cola. A luat soacra 12 prajituri bune, proaspete si insiropate. Jumate pt mine... Si am mancat de numa. Of, am pus iar un kil, apoi peste o sapt merg la o stare civila si eu speram sa mai slabesc 2 kile sa ma incapa rochita. Dar nici o sansa...
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Si de azi avem pe langa cei 8 dinti si 4 masele inca 2 canini, cei de jos!!! Au spart gingia, dar numai varful caninului a iesit, mai au de spart.
Sa-l ajutam pe Alex