***Delfinariu in straie de sarbatoare (145)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, asa si la noi la adormit, stam si o ora.. azi insa mare minune, in 15 min a adormit ( peste zi). acum seara am stat o ora si 10 min. Avem ceva muzica linistitoare de la patut, care canta o juma de ora. s-a terminat aia, el nimic.am mai stat un pic pe liniste, el nimic, nu vroia sa doarma. apoi am aprins tv, e unul mic, departe, de nu ii vad scrisul si eu m-am intors catre tv, el s-a intors pe o parte sa doarma, dar tot nu adormea. Am stins tv, am mai stat un pic si a adormit!

Diana, nu sunt oare bubite de la caldura???

Rodi, da, din nimicuri ne certam si noi.. si ma enerveaza la culme! Amu, ce sa-i faci, mai lasi si tu de la tine, mai uita si el, si trece...

ce micut era Raul. vai, ca m-am uitat si eu intr-o zi la pozele noastre de la botez, si parca ma minunam cat era de mic Vlad, parca nu era el

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ma duc la culcare, ca-s franta. am avut azi 3 baietei..ai mei plus baiatul nasilor de 2 ani...ioi...jale mare. au stat cat au stat cumintei, pana au inceput divergentele pe toate cele. stefan era cooperant, il invita pe baietel la masa..asta..nici gand..
doamne, noroc ce am cu copiii astia mancaciosi.
mihai, micutul tradator are un zambet laaarg cd vede bibe

andreea, ba ca am stiut la ce merg.da, na asa-s filmele astea de festival. a luat premiul juriului ..asa ca n-am fost degeaba

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Victo pai gata brevetezi reteta noua si usoara. Daca aveai si rahat iesea salam de biscuiti
Crissy si mandra mea pierdura 2 dinti in ultimele 2 saptamani. Si mi se parea devreme pentru ea dar acum ca am calculat vrsta Elisei tale m-am relaxat. Pana la urma ce face zana maseluta? ce faceti cu dintii?
Noi pe primul nu-l mai avem ca l-a dus la scoala invatatoarei care nu stiu ce face cu el. Iar cu al doilea nu stim ce sa facem.

Ochidut sa aveti vreme buna si sa va simtiti bine in concediu!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

am adormit si eu fata, a durat 50 de min din care 40 am stat aplecata peste patut si noi avem o chestie care arata peisaj pe perete si canta in acelasi timp dar numai cate 10 min , apoi am tot pus ala de 4 ori si ea tot nu se dadea adormita....in final am deschis geamul si gata

acum astept sa mi se faca ardeii umpluti ca ii am la cuptor e un miros in casa i-am facut special sa poata manca si gaza asta mica maine dar sa vad cum or fi iesit si daca io place.

Paula mie da imi e putin dor de ea cand era mica dar nu noaptea ci cand imi dormea ca broscuta pe burta mea si cand se cuibarea asa in mine, cand o puteam plimba cu carutul mult si nu facea galagie, cand mergeam cu masina si adormea ...ar mai fi cateva dar nu le mai amintesc acu

Diana eruptie dintraia a avut si Andra din cauza febrei, noua ni sa spus ca trece in 3-4 zile si asa a si fost. sanatate multa

fug la bucatarie ca mi s-au cam lungit urechile de foame

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Ma distrez de una singura de Otilia ca nu stie ce sa faca cu dintele si de Mycya ca a reusit sa adoarma pitica deschizand geamul.

Eu citesc din urma perioada cand eram aproape sa nasc si am vazut o delfinasa care nu e trecuta in lista, Iris de mami AdelaP, asa ca o trec eu acum pe prima pagina. Imi pare rau ca nu am vazut mai repede (oricum pe vremea mesajului nici nu stiam modifica prima pagina). Mami de Iris, cand ai vreme, hai in povesti!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara delfinariu!

Ieri am aflat ca tata are cancer si ca mult nu o mai duce...nu mai stiu daca v-am spus ca era internat in spital, trebuia operat de prostata si nu l-a mai operat pt ca era racit...l-a bagat pe antibiotice si nu raspundea la ele....dupa o serie de investigatii i-au pus diagnosticul de cancer......totul a plecat de la diabet, care nu l-a tratat la timp, descoperit in ultima faza si asa a ajuns cancerul si la ficat, plecat de la pancreas.

NU cred ca ati inteles nimic, scuzati incoerenta! sunt terminata

......simteam nevoia sa va spus si voua!

Nu stiu cand am sa mai intru dar va doresc multa sanatate intregii familii!
La delfinasi un pup mare!

Mergi la inceput

Tina, scumpa... nici nu stiu ce sa iti zic... ii doresc sananate multa, sa fie puternic. Voi sa fiti puternici, pt ca e foarte important un moral bun in preajma dansului. Si nu uita, exista un Dumnezeu acolo sus, in care credem si in care ne punem speranta!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Tina, scumpa... nici nu stiu ce sa iti zic... ii doresc sananate multa, sa fie puternic. Voi sa fiti puternici, pt ca e foarte important un moral bun in preajma dansului. Si nu uita, exista un Dumnezeu acolo sus, in care credem si in care ne punem speranta!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Multumesc Cris!

El nu stie, cu toate ca e pe sectia de Oncologie...am mers la el si in seara asta si cand ma ia plansul ies afara sa-i zic ca caut dr sau asistenta.......plang intr-una si-mi vine toata copilaria in minte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Doamne Tina, ce veste!!! Imi pare tare rau. Dumnezeu sa va dea putere, si lui, si voua sa treceti peste incercarea asta grea. Mai sta in spital? Cum se simte?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Doamne Tina, ce veste!!! Imi pare tare rau. Dumnezeu sa va dea putere, si lui, si voua sa treceti peste incercarea asta grea. Mai sta in spital? Cum se simte?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Maine dimineata o sa mearga fratele meu sa vb cu dr si cred ca sapt asta ii da drumul acasa.
L-am intrebat azi cum se simte si mi-a spus ca tot nu are pofta de mancare dar a mancat ca este anemic......i-a iesit si anemie si din cauza asta el lupta.......cica sa rezolve anemia.

In viata mea nu am trecut prin ce trec acum, sunt clipe groaznice, oribile, nu mai am cuvinte.......

Va imbratisez cu mare drag pe fiecare in parte si nu am sa mai intru pt ca nu vreau sa intristez delfinariu

Va pup......

Mergi la inceput