***Delfinariu in straie de sarbatoare (145)
Raspunsuri - Pagina 15
Mycya spune:
neata delfinariu !!!
La multi anisori sarbatoritilor de astazi!!!
Denisa cand citesc ce e pe capul tau parca mi te si imaginez casa plina de bagaje , toate lucrurile imprastiate, tu stresata la maxim , copiii jucanduse si aruncand cu jucarii sa iti mai dea si ei de treaba si cu liste de cumparaturi lungi de un metru:)))) imaginatie bogata am
si noi mai avem putin de azi am inceput sa numar zilele pana cand plecam acasa ...asadar mai avem 5 zile
acum imi iau puica si carutzul si plec la plimbare ca ii pica ochii de somn dar nu are de gand sa adoarma cat de curand in casa.
o zi frumoasa!
Mami de Andra Maria 02.08.2010
puiutz_mic spune:
Fete, cred ca Raducu al meu e cel mai mic de inaltime din delfinariu - la 9 luni avea doar 68 cm, adica lungime de 6-7 luni
S-a nascut cu 48 cm lungime.
Oare sa-mi fac probleme? Pediatra a zis sa stau linistita, dar stiu eu...?
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
eladea2005 spune:
elena, eu zic sa nu te stresezi...nici cu kg nici nu inaltimea...stii ca mai conteaza si mostenirea genetica... f mult...
de ex Eric acu la 3 ani juma, are doar 14.5 kg si nu are 100 cm...pe cand alti copilasi de varsta lui sau chiar mai mici au trecut demult de 100...dar nici noi nu suntem inalti, asa ca...cu cine Doamne iarta-ma sa semene?
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ramonavlas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Fete, cred ca Raducu al meu e cel mai mic de inaltime din delfinariu - la 9 luni avea doar 68 cm, adica lungime de 6-7 luni S-a nascut cu 48 cm lungime. Oare sa-mi fac probleme? Pediatra a zis sa stau linistita, dar stiu eu...? Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 |
Eu zic ca nu ai de ce sa iti faci probleme. S-a lungit in 9 luni, 20 de cm.
Raisa s-a nascut cu 55 si acum are 76...deci 21cm...tot aia e.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
Roxana_Theo spune:
Buna tuturor.
Ne pregatim si noi de masa de fructe. Sper sa pape ca apoi sa iesim un picut la plimbare. Desi la noi e frig si sta sa ploua. De azi pana Maine vom fi singuri caci tati pleaca pe la Iasi.
Cristina multumim de rezumat.
Rody sirop de capsuni... Mmmmm
Edit: imi cer scuze pt greseli insa scriu de pe tableta (caci numai Asa nu se prinde Theo) si are o multime de cuvinte prescrise.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
eladea2005 spune:
Paula, nici eu nu dau atatia bani pe o pereche pe care o poarta atat de putin...mi se par nesimtit de mari preturile pt incaltaminte la copii...
cristeo, si noi am iesit ieri in parc, cu totii...i-am pus pe amandoi in leagane ...asa se distrau si radeau amandoi... pe urma Eric s-a bagat in cosul de cumparaturi de sub carucior...asa se distra si el si Filip...si mie mi-s tare dragi cand ii vad impreuna...iar Eric il face mereu pe Filip sa rada... evident, Filip e tot numai ochi dupa Eric... sper sa fie aceeasi relatie intre ei si cand vor creste...
abia a adormit matzu asta mic azi...la 11.40 a vrut sa adoarma...dupa n incercari...asa ca ne-a dat programul de azi peste cap un pic...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
lauri_ca spune:
La multe lunite sarbatoritilor!
Puiutz, nici noi nu suntem prea departe cu inaltimea, cam 71 cm, lumea pe strada ii da cam 8-9 luni, conteaza si factorul genetic.
Cu crizele de nervi eu am avut baiat tare ascultator (pana acum vreo 2 ani) ii explicam frumos nu e voie, faci buba, nu mi-a umblat niciodata la prize, la aragaz si nici crize la locul de joaca sau in magazine n-am avut. Ei, cu fata cred ca o sa am pb. e pusa pe scandal daca nu faci ca ea.
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui crispro Puiut, tu ce inaltime ai????? no vezi, seamana cu tine Raducu! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Mai Crisule, cum vrei tu sa ma linistesti :))) Eu am 1.60m, dar taica-su are 1.78...speram ca o sa semene cu el
Citeam pe net ca in primul an de viata cresterea in lungime e de aprox. 25cm. Pana la 9 luni a crescut 20, sa vedem pana la 1 an cat mai creste... Acum fac si eu ca tine cu Vladut, cand te plangeai ca de ce nu se misca mai mult...
Nu mai stiu..tu la kineto ai fost cu el?
Noi i-am adus lui Raducu acasa un kinetoterapeut si i-a facut gimnastica si masaj aproape 2 luni. La noi problema era ca muscculatutra era cam hipotona (asa s-au exprimat pediatrul homeopat si cu kineto). La 7 luni Raducu statea in fundulet, dar cu coloana curbata, nu putea sta drept. Acum nu stiu daca era o problema reala sau nu, cert este ca dupa prima sedinta de masaj deja s-a simtit o imbunatatire, dupa primele 3 sedinte deja statea in fundulet cu coloana dreapta si avea mai multa forta in picioare.
Una peste alta, eu sunt multumita de cum a evoluat dupa masajul asta...poate evolua la fel si fara, dar daca nu? Kineto zicea ca Raducu chiar avea o problema si ca e bine ca am inceput din timp cu masajul, ca se recupereaza mai usor si mai rapid.
Si de cand se misca mai mult (acum se misca f.f. mult, pur si simplu nu are stare), nu mai am nici probleme cu adormitul. Nu dureaza mai mult de 10 minute, dar de regula 3-5 min. il plimb/legan in brate si adoarme, ca e rupt de atata miscareala
Pupicei lui Vladut cel dragut!!!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui Mycya Denisa cand citesc ce e pe capul tau parca mi te si imaginez casa plina de bagaje , toate lucrurile imprastiate, tu stresata la maxim , copiii jucanduse si aruncand cu jucarii sa iti mai dea si ei de treaba si cu liste de cumparaturi lungi de un metru:)))) imaginatie bogata am |
da, Deni, si mai e si ziua ta
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)