***Delfinariu in straie de sarbatoare (145)
Raspunsuri - Pagina 16
crispro spune:
Puiut, . La kineto am fost cand avea 6 luni, mi-a zis ce exerctii sa ii mai fac. O sa mai merg la un an. Oricum, e lenes nevoie mare. In picioare singurel (chiar sa se tina el de ceva) nu sta. doar daca il tin eu de maini. genunchii nu stie sa ii indoaie sa se aplece dupa ceva. In genunchi nu sta deloc, nici in 4 labe. insa de cateva zile face mereu rasuciri de pe spate pe burta, e foarte incantat si vad ca ar vrea sa isi ridice fundul, ca sa stea in 4 labe (deci va dati in ce stadiu suntem noi, ca si ai vostri la 6 luni). No, asta e.. e mai lenes, ce sa ii fac?
Sa-l ajutam pe Alex
rubia spune:
Puiutz, NAN3 e mai vascos putin,eu i-am marit putin tetina pe care o foloseam deja(am facut gaura mai mare)--e o idee.
Mycya spune:
am revenit...
a adormit gaza mica imediat m-am mai plimbat putin sa fiu sigura ca nu mi se trezeste iar acum e in patut , sper sa doarma bine ca eu am treaba am pus sa fac o negresa sarbatoresc ca dimineata aveam 57de kile si jumate
va servesc si pe voi dupa ce e gata
Mami de Andra Maria 02.08.2010
sorina_goga spune:
Sar'mana fetele de urari!!! 11 luni!!! Peste o luna facem si noi un anisor!!! Nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Peste cateva ore va servesc si cu tortulet, tort de branza cu capsuni, acum este la frigider!!!
La multe lunite sarbatoritilor de astazi!!!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
pufescu spune:
Buna fetelor.Nu am mai scris,nu am mai citit, am avut o perioada grea.Am sarbatorit ziua mea printr-o toxinfectie alimentara oribila,stateam pe buda vomitand in olita copilului,copilul plans tot ca vroia la mami,in parc si diverse in timp ce eu nu ma tineam pe picioare,tati lucra non stop,etc.Bineinteles ca am ramas in urma si cu chestiile de servici,ce mai,o distractie totala.Acum incep sa revin pe linia de plutire,sa sting restantele...dar nu stiu cand/daca apuc sa citesc din urma.
ramonasin spune:
Buna dragelor!
La multi ani Natalia!
La multi ani Andrei!
La multi ani Bogdan!
La multi ani Ema!
Rody, super poze, super familie, super slaba, felicitari! Am luat si eu niste sirop de capsuni,mersi
Pufescu, prin ce ai trecut...sa iti revi repede
Racusor, bravo pentru wk la munte si la mai multe!
Eu am pus sa fac o ciorba de burta si la Daria i-am facut o ciorbita de pui cu zdrente de ou, sper sa-i placa.
Sorina, excelent tort asa as manca si eu o portie dar de cateva zile nu mai dau jos nimic si nici nu mananc dulciuri nu stiu ce sa ma mai fac, cum merg eu asa la mare? Neaparat trebe sa mai dau jos 3 kg dar sper sa fie si de pe burta :)
Va pup, o zi faina sa aveti!
Ramona,mami fericita de printesa Daria-Cristina
Daria 10 luni jumatate
puiutz_mic spune:
Eladea, Ramona, Lauri_ca, multumesc mamici de raspunsuri! Aveti dreptate. Trebuie sa fiu incantata ca e sanatos si voios! O sa creasca el!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
puiutz_mic spune:
rubia, multam de idee! cred ca asa o sa fac, ca daca mi se ineaca iar de la tetina mai mare mi-e ca o sa refuze bibe...
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 am pus pozici noi am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
hmmm. pai nu le putem vedea, ca nu avem linkul (era pe mailul comun)
Sa-l ajutam pe Alex