***Delfinariu in straie de sarbatoare (145)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

LML sarbatoritilor zilei

puiutz, trecerea de la o formula de lapte la alta se face inlocuind o masura per bibe / zi.

Nan 3 se dizolva greeeuuuuuu, imi amorteste mana cat zdruncin la biberon.

racusor, eu am gasit pufuleti nasarati, www.bizoo.ro/firma/FORTy/vanzare/107490/Pufuleti-cu-surprize-Forty" target="_blank">forty se cheama. Sunt din aia cu surprize, am luat pt Elise (si a papat si Bea).

Analize: si eu sunt fff multumita de asistentele de la Synevo. Cand am fost in martie cu Bea a mai venit o asistenta si a tinut-o pe B cat mi-a recoltat mie apoi au adus jucarii si i-au distrat atentia ei ca sa nu-si dea seama ce-i face cand i-au recoltat ei (i-au luat din degetel).

rodyka, siropul de capsuni e facut de tine?

In zona noastra se tine si ziua de maine ca sarbatoare, chiar daca nu e trecuta in calendar. Ca la Pasti, 3 zile

rodyka, va invidiez pt cat suntti de plimbareti. Eu abia astept week-end-ul sa lenevesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Fetele, lamuriti-ma si pe mine, va rog: unde e sacul conjunctival inferior? La baza nasului? Sau la coltul ochiului (desi ala imi suna a exterior)? Oare de ce nu explica astia in prospect sa inteleaga tot prostu'?

Sa ma plang si eu de Elise... De la sf lui februarie nu am mai dus-o la camin (a mai fost de 1 iunie si vineri la serbare, dar nu a stat decat cat au tinut evenimentele). Am reluat caminul la mijlocul lunii mai cand a mers o saptamana (adica 5 zile, de luni pana vineri). Vineri avea deja muci (aia vesnic gri-verzui pe care inca ii mai are la fel de multi si la fel de colorati, deja a inceput saptamana 3). Intre timp a aparut si tuse productiva. Am incercat tot ce se putea sa nu ajungem la antibiotic (nu enumar ca ocup juma' de pagina). Aseara imi zice ca i se lipesc ochii. Cand ma uit mai atenta... conjunctitita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Neata fete dragi,sunt de abia la pag 6 ,nu mai apuc sa citesc ca am musafiri,cumparaturi,bagaje pt vineri etc....
dar am tinut neaparat sa intru sa-i spun TINEI ca suntem si noi alaturi de ea,si le dorim multa putere pt ca tatal ei de asta are nevoie acum,de cei dragi alaturi!Tina draga te asteptam oricand simti tu nevoia sa te descarci.

Adriana ,felicitari mami,esti o curajoasa.Cum e cu cutu,bona,banii,sotul?

nu stiu cand mai intru,sper sa mai vb pana plec
Am multe de pregatit,spalat,cumparat,pt concediu.Eu sunt o stresata,am liste facute de o luna etc....

va pupacesc pe toate

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Cred ca trebuie sa imi gestionez mai bine timpul...sau mai bine s-ar mari ziua cu vreo 4-5 ore macar. Nu mai apuc sa citesc, nu mai stiu nimic de niciun delfinas, de nicio mamica...chiar daca sunt destul de noua printre voi, incepusem sa "va cunosc" si imi sunteti tare dragi. Vorba cuiva de pe aici (nu mai stiu cine), DE CAND CU VOI...SUNT O MAMA MAI BUNA.

Noi am fost sambata la Cluj la o nunta si ne-am intors doar ieri. Raisa a stat cu socrii pentru prima data...si, spre surprinderea mea, am fost chiar linistita! Noroc ca a fost vreme bunicica si a stat afara, ca altfel....

In rest, papa bine, are 8,900gr, 76cm si face multe, de-ale "varstei".

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

- Pls cine are Stemer Avent imi putei masura si mie cata apa trebuei pentru 10 minute, 15 minute, 20 minute - mi-a adus barbatul aparatul dar nu si canuta . Am pus acum 200ml si cartofiori sa vedem ce iese. Merci.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

KATA am vazut pozele,merci!piciu e un scump!sunteti o fam,ilie foarte frumoasa!!!

Crisd2010 deci si tu inclini spre pantofii fara talpa tare.hm...
pediped unde ai gasit in Ro?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Denisa, Pediped am gasit ieri in Polus. La niste preturi...de la 139 ron in sus... e un magazin de incaltaminte doar pt copii, langa DEICHMAN...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Victo, cum pana la 4 ani nu vor face ce zicem noi? Pai eu nu rezist atat...
Eu nu prea am securizat casa, acum tb sa ma apuc, pana nu e prea tarziu. Se pot bloca si usile la dulapuri? Sertarele stiu ca da, dar lui Raul ii place la nebunie sa deschida usi la dulapuri si apoi sa le tranteasca tare inapoi . Si operatiunea asta o face de obicei in picioare si mai merge si el cu tot cu usa si mai da cate un cap de dulap!!! Riscul meseriei!!!
Crissy, am incercat si distragerea atentiei...merge, dar dupa vreo 2 minute de urlete si zbateri disperate...am crezut ca este vreo metoda mai rapida, inainte sa se uite toata lumea la noi...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

haha...si cine garanteaza ca de la 4 ani vor asculta??? ca atunci incep alte fitze si figuri...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eladea, am intrat si eu in magazinul ala de incaltaminte de copii, dar am iesit repede, repede cand am vazut preturile. Mi-a stat mintea la vreo 2 perechi, sunt tare frumoase intr-adevar, dar nu dau 2 milioane pe o pereche de papucei pe care ii poarta 2, 3 luni.... Bine, 1 milion am dat, dar 2 deja mi se pare prea mult...
Crissy, eu nu prea pot sa te ajut, dar am gasit asta pe net. De acolo reiese ca e la baza nasului...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

stemer - m-am lamurit un pic 200ml - 25 de minute

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

LML sarbatoritilor zilei

puiutz, trecerea de la o formula de lapte la alta se face inlocuind o masura per bibe / zi.

Nan 3 se dizolva greeeuuuuuu, imi amorteste mana cat zdruncin la biberon.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Crissy, saru'mana! Azi dimineata i-am pus si eu o masura de NAN3 si 6 de NAN2. Deocamdata nu am avut pb. cu dizolvarea. Dar daca pui apa ceva mai calda decat de obicei nu se dizolva mai repede si mai bine? Si mai lasi bibe sa se raceasca un pic ca sa i-l dai sa bea daca e prea cald.

Am citit pe eticheta ca e si mai vascos decat NAN2 si ca ar fi buna o tetina mai larga sau canita. Pai Raducu din canita nu vrea sa bea (cel putin lichidele usor curgatoare, ca apa), iar cu tetina cu flux mediu/rapid se ineaca. Poate daca e LP-ul mai gros o sa accepte si o tetina mai rapida Ca din canita nu il vad eu sa bea la 6 dimi cand mai mult doarme decat e treaz...

Tu cum ii dai lui Bea LP-ul cu canita sau bibe?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput