Un pic de ajutor, va rog!
In clasa lui Andrei, suntem doar cateva (de fapt doua) mame care ne ocupam cu de toate; noi centram, noi dam cu capul, cum s-ar zice. Eu am scris felicitarile pentru doamna invatatoare la toate ocaziile; maine e serbarea clasei, si bineinteles ii dam doamnei un buchet de flori si o felicitare. Sunt in pana de idei, nu stiu ce sa-i mai scri. De aceea am apelat la voi; daca mai bantuie cineva netul la ora asta, poate ma ajutati cu cateva idei. Am sa scriu felicitarea maine dimineata, poate pana atunci imi dati vreo idee. Va multumessc anticipat!
Raspunsuri
violetan spune:
Pentru cea care ocupa un loc special in inimile noastre, cu toata dragostea...
sau:
Multumim pentru (inca) un an de intelepciune, rabdare si dragoste.
Toate florile din lume pentru mamica de la scoala.
Sau ceva in genul...nu prea am inspiratie in seara asta...
Succes si serbare frumoasa!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
yula94 spune:
In primele mele randuri de scrisoare,
Va salut doamna invatatoare.
Va doresc sanatate,
Bucurie pe saturate.
Dumneavoastra, pe mine
M-ati invatat ce e bine.
La orice exercitiu greu,
M-ati ajutat mereu.
Nici o data n-o sa uit, doamna invatatoare;
Ne-ati crescut in patru ani, cu mic, cu mare.
Acum noi va mltumim
Si-o viata frumoasa va dorim!
In primele mele randuri de scrisoare
Va salut ,doamna invatatoare!
Bucurie,sanatate
Si o viata cu de toate!
Pe mine m-ati invatat
Sa scriu si sa citesc
Un stilou sa folosesc
Si vorbe bune sa graiesc.
In 4 ani de mic cu mare
Am invatat socotitoare!
Ziua,noaptea-o repetam
Dar eu tot nu o stiam…
De bratul dumneavoastra
Ne-am sprijinit mereu
De era la bine
De era la greu…
Iar acum la incheiere
Va spun ,,La revedere!’’
Eu sper ca va placut
Foarte-foarte-foarte mult!!!
Va datoram atât de multe, stimata doamna învatoare!
În cei patru ani, ne-ati învatat atâtea lucruri, ati însemnat totul pentru noi. Ati avut rabdarea sa va aplecati cu mult drag asupra fiecaruia, sa ne întelegeti, sa ne ajutati si sa ne încurajati mereu. Am fost o echipa, o familie, pentru ca ati stiut cum sa ne uniti având acelasi crez si o inima care a batut la fel pentru toti.
Cu daruire si înalt profesionalism, ne-ati insuflat dragoste de carte, ne-ati crescut în cultul muncii si al onoarei. Punctuala, constiincioasa si mândra de noi, cu un caracter puternic si frumos, ne-ati fost un model demn de urmat! Ce altceva ne-am mai fi dorit, nu stiu, pentru ca am avut de toate în cei patru ani. Câte am învatat din toate? Suficient ca sa putem sa cladim în continuare edificiul cunoasterii.
Sa fiti convinsa ca investitia Dumneavoastra va da roade, ca peste ani sa va puteti mândri cu absolventii clasei a _------, promotia -----.
Draga doamna învatatoare, --------, pentru tot ceea ce ati facut pentru noi, va multumim, si va uram generatii si generatii de elevi care sa va faca cinste!
andacos spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yula94 In primele mele randuri de scrisoare, Va salut doamna invatatoare. Va doresc sanatate, Bucurie pe saturate. Dumneavoastra, pe mine M-ati invatat ce e bine. La orice exercitiu greu, M-ati ajutat mereu. Nici o data n-o sa uit, doamna invatatoare; Ne-ati crescut in patru ani, cu mic, cu mare. Acum noi va mltumim Si-o viata frumoasa va dorim! In primele mele randuri de scrisoare Va salut ,doamna invatatoare! Bucurie,sanatate Si o viata cu de toate! Pe mine m-ati invatat Sa scriu si sa citesc Un stilou sa folosesc Si vorbe bune sa graiesc. In 4 ani de mic cu mare Am invatat socotitoare! Ziua,noaptea-o repetam Dar eu tot nu o stiam… De bratul dumneavoastra Ne-am sprijinit mereu De era la bine De era la greu… Iar acum la incheiere Va spun ,,La revedere!’’ Eu sper ca va placut Foarte-foarte-foarte mult!!! Va datoram atât de multe, stimata doamna învatoare! În cei patru ani, ne-ati învatat atâtea lucruri, ati însemnat totul pentru noi. Ati avut rabdarea sa va aplecati cu mult drag asupra fiecaruia, sa ne întelegeti, sa ne ajutati si sa ne încurajati mereu. Am fost o echipa, o familie, pentru ca ati stiut cum sa ne uniti având acelasi crez si o inima care a batut la fel pentru toti. Cu daruire si înalt profesionalism, ne-ati insuflat dragoste de carte, ne-ati crescut în cultul muncii si al onoarei. Punctuala, constiincioasa si mândra de noi, cu un caracter puternic si frumos, ne-ati fost un model demn de urmat! Ce altceva ne-am mai fi dorit, nu stiu, pentru ca am avut de toate în cei patru ani. Câte am învatat din toate? Suficient ca sa putem sa cladim în continuare edificiul cunoasterii. Sa fiti convinsa ca investitia Dumneavoastra va da roade, ca peste ani sa va puteti mândri cu absolventii clasei a _------, promotia -----. Draga doamna învatatoare, --------, pentru tot ceea ce ati facut pentru noi, va multumim, si va uram generatii si generatii de elevi care sa va faca cinste! http://s587.photobucket.com/albums/ss312/yula94/?action=view¤t=c610bc94.pbw |
Fara suparare dar aste-as kitchoase rau de tot!
ceva simplu ar cadea mult mai bine!
Personal nici nu citesc urari adunate de pe internet

Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
tlaura spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Violetan, ideile tale mi-au fost de ajutor; am folosit-o pe aceea cu " rabdare, dragoste....", mai ales ca la noi se potriveste tare bine; avem niste nazdravani in clasaaaa.....!!!!!!!!!
Serbarea a iesit foarte bine; toata umea a fost fericita!
Si daca va intrebati, am terminat clasa a II-a (nu eu, ci fi-miu, bineinteles).
Inca o data multumesc mult pentru toate raspunsurile!
Rog moderatorul sa inchida sau sa mute subiectul.
Multumesc!