Gravidutze si mamici de Cluj - 174

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

saluti

Deci mai adaugam la lista :NICO ,MIHA

MIHA bine ati revenit....ati avut parte de aventuri nu gluma ,spor la despachetat

am fost la circ ...in afara de faptul ca e groaznic de cald in cort ,a fost destul de ok ...cel putzin T a fost super incantata

DANA in cazul nostru vaccinul si a meritat banii ,dar cunosc mamici ce au facut vaccinul copilasilor si nu au avut rezultatul dorit :((

Ma ocup de rezervarea unei mese la restaurant ...va comunic mai tarziu sau maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Seara buna, uffff ce calduri, am revenit de la parastas, bine ca fetele au fost la Deva, calduri din astea le mai lipseau. Acolo se balacesc toata ziua si se distreaza cu verisoarele. Miercuri ajung la ele, numar orele....

Dana, sa stii ca la noi Varilix-ul chiar a avut efect, din toata grupa de la gradi, doar Sara si alt copilas vaccinat au scapat. Dar si altii vaccinati au facut. DEpinde cum isi dezvolta antcorpii.Sanatate puilor!

Meli, ce frumusete de fata ai. Sunteti minunati toti!

Miha, tare rau mi-a parut sa citesc de pataniile voastre, of, of

Alex, bine burtica????

Pup pe toata lumea de la mic la mare! Paaaaaaaaaa

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Aleeeeeeeeeeex, ai burtica!!?!! Bine inteleg, oare? Ca paginile din urma nu le-am citit... daca e cu uraaaa!, cum pricep eu, apoi URAAAAA!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

BUNA noapte tuturor

ALEX deci e frumos circul?cat sunt biletele?da,ar fi o idee cu mama mea,dar n-are saraca bani de concedii,bunica-mea ar avea dar e prea in varsta,,,vom vedea ce si cum.unde ti-ai gasit rochitee?eu inca n-am ajuns sa-mi i-au nici una.pupam burtica..

LA MULTI ANI TIMEEA,SACRESTI MARE SI SANATOASA CA FRUMOASA ESTI.La Multi Ani si tie mami si felicitari.te-ai tuns?era sa nu te recunosc/f frumosi toti copii si petrecerea cred ca a fost minunata.acolo a tinut si ANI parca,dupa animatoare..

ELENA f frumoase poze ai facut..multumim/si asteptam sa ne scri mai multe despre tine,despre voi///

ANDREEA FELICITARI //ce scump ai tu acoo,parca e o fetita cand doarme.si eu zic ca seamana cu tine.si ERIC e minunta cu ochisorii lui

DANA si pe sara a aparat-o varilixul pana acuma,pe cel mic nu l-am mai vaccinat.distractie frumoasa in continuare in urmatoarele vacante si sa treaca bubitele cat mai repede

GABY,OANA multumesc mult de sustinere

ANAMICA f frumoasa vacanta ati avut..pozele sunt superbe.si eu as mai vrea..mi-am adus si eu aminte de italia,de venetia..

IOANA13 asa-i ce bine e sa dormi in 3?

SI NOI CRED CA VENIM LA INTALNIRE...incercam sa facem tot posibilul,adica cu sara doar sa nu tot alerg pe-acolo.ALEES n-are deloc stare

NOI azi am fost la cojocna.mi-a recomandat dc pt alees..e frumos asa ca au renovat ,dar sunt prea multi tigani...am auizt ca la dej ar fi mai calumea la bazine,ca si acolo este apa sarata.

mai vb...mia vroiam sa scriu..dar nu-mi aduc mainte acuma ca mi-e tare somn..nopate buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata fetele!

in primul rand multumesc pt urari, au ajuns direct la suflet,hihi.noi ne-am cam facut de cap in we,duminica a fost si ziua sotului, deci...ziua lui Timea a fost reusita, zic eu, s-a bucurat tare mult si asta conteaza, de mult tot astepta ca va veni ziua ei:))mersi fetelor care ati putut veni, sper ca v-ati simtit bine,eu am impresia ca tot alergam de colo-n coace si n-am avut timp sa pove cu voi...si multumim pt cadouri, atatea n-am primit niciodata, acasa era in delir,hihipoze nu pun ca nu prea am, parca n-am avut timp sa fac, astept sa le primesc de la cei de la club si atunci vi le arat.

Dana- si Timea a facut varilixul si a protejat-o la gradi, bine macar ca ati facut o forma usoara,nu?

Ioana, mami de Sara-da, ziua i-am tinut-o la casuta veseliei, unde si Ani, ea mi-a recomandat-o.

Miha-ce rau imi pare de peripetii, mai ales de boala, iar n-ai avut un concediu linistit...

sper din suflet sa pot sa ajung azi sa va vad, vineri cand am stabilit nu m-am gandit ca eu nefiind la cabi, poate mi-au facut programari pana mai tarziu...sper totusi sa va vad!

va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Meli, mami de Timea si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
Am facut rezervarea pt ora 18

MIHA ,da ,sunt insarcinata ,ms mult
IOANA -Sara mi am gasit rochite la Polus si sunt chiar ieftine ,super bun pretzul ,gasesti rochite f frumoase pana n 100 leidetalii la pizza
GABI burtica e f f bine ...cam somnoroasa si mancacioasa dar in rest no problem

pupici ,avem la 12 lectie deschisa la innot ,de abea astept sa mi vad piticutza

Mergi la inceput

seara buna!

imi pare tare rau ca nu am mai ajuns, poate data viitoare...astept sa puneti poze cand aveti timp daca ati facut.cine a fost?puuuup fetele, ma duc sa adun prin casa si sa mai fac una-alta

Meli

Mergi la inceput

hello, anybody there?

cum a fost intalnirea?

puuuup

Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Meli matinala asa sunt si puii tai ? Ai mei , mai ales David doarme pana pe la 11. MI a facut forma usoara dar a fost extrem de agitat si nervos. Acum incepe sa se mai linisteasca azi avem o saptamana de cand a inceput eruptia. David are in schimb urme ramase pe fata sper sa se retraga ca el a fost plin stup.
Noi in rest in curte le-am pus piscinute udam nisipul din groapa si construim castele in asteptarea concediului. Eu mi-am cumparat ghete de kango jamps si incerc sa nu imi rup piciooarele prin curte ca la sala ajung doar cand tati ajunge mai repede acasa. Timeea e super la fel si restul copiilor iar mamica sa traiasca sa se bucure de ea(ei ca si David e minunat)

O zi frumoasa si racoroasa da cu soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Fetelor vreau sa imi schimb masina de spalat rufe si sa imi cumpar una de spalat vase. Sugesti pentru marca, model ? Merci.

Mergi la inceput