Gravidutze si mamici de Cluj - 174

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Dana-eu mi-am luat masina de spalat vase de la bosch, sunt multumita de ea.pup bubicosii,hihi.da, noi suntem destul de matinali, pe la 6-7 dimineata, dar si seara dormim de pe la 8-9.

dar slaba activitate mai e pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

v-ati distrat/ v-ati intalnit, cred..
noi, dupa ce ieri am crezut ca e gata cu faringo-amigdalita-traheita... :(, azi dimi iar febra, toata ziua maraiala, tuse peste... dr zice ca am colectat o viroza pe deasupra restului, de aceea a revenit febra peste antibiotic. continuam. cu tratamentele si tusea :)
sper sa am o noapte mai usurica, tuseste si se enerveaza, mai mult decat altceva...
va puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare tuturor

mi-am facut putin timp pt voi sa va scriu,toata ziua sunt plecata cu pitica mea, profitam la maxim de singuratate .

am fost si la intalnire cu fetele,, a fost frumos si a trecut tare repede.revin si cu poze mai tarziu .

alex ms de pontul cu kiabi , sa ne mai spui cand sunt reduceri si unde, azi mai dau o fuga pana acolo

fug la echipat si decolez ...yuhuuu

la kiabi sunt eduvceri, cumperi 3 si platesti 1

o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele !

va deranjez si eu. sunt o mamica de la buburuzele ian-feb.2011 si vreau sa va intreb daca sunteti interesate :

- www.compari.ro/umidificator-c4175/purline/hydro-6e-p36334291" target="_blank">umidificator NEFOLOSIT decat pt testare la 250 lei

si

- sterilizator la 100 lei

mai negociem ....

pup toate burticile , mamicile si bebelusii dragi.

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neatza
DANA si eu aveam in plan sa mi cumpar "Kango Jumps" sa mi spui daca dau rezultate ,sanatate multa la pitici
nu am masina de spalat :( nu stiu ce sa ti recomand
MIHA imi pare rau pt pitica :((
ELENA ce ti ai cumparat ?ma bate gandul sa mai dau o tura la Kiabi ca prea ok sunt preturile
MELI cu siguranta o sa mai organizam intalniri ,mai ales ca Taverna chiar e un loc super ok si pt noi si pt pitici ca se pot juca daca ar fi dupa mine m as intalni cu voi in fiecare saptamana ...lunea spre exemplu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

poze

https://picasaweb.google.com/elenus82/Taverna11Iulie

https://picasaweb.google.com/elenus82/Iulie2011

alex, mi-am luat destul de multicele, chiar mi-a prins tare bine oferta , poate maine mai trag o fuga

acum vreau sa imi fac o curatenie genetrala

ce canicula, vai de noi, noroc ca asa racoare e la mine ....e bine sa stai la parter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Serustoc
Ce faine au fost pozele, ce-as fi venit si eu da n-am stiut de intalnire, nu prea mai intru pe forum...
Noi suntem bine, facem planuri de concediu, deocamdata weekendul asta evadam la munte doar noi 2, simt neovia sa ma detasez un pic de monotonia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ma bucur din suflet ca va facetii timp sa ajungeti la intalniri... mi-as fi dorit si eu insa sunt intr-o fuga continua! poate data viitoare!

ALEX - multumesc de pontul cu kiabi! voi merge neaparat!

ELENA - ce mare a crescut deja galusca mica! sa va traiasca!

IOANA (mami de Sara) - cum merg cursurile de inot?

DANA - eu am masina de spalat vase Electrolux si sunt tare multumita de ea!

o dupa amiaza frumoasa va doresc!

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fetele!

unde e kiabi asta? ca m-ati facut curioasa...

eu am masina de spalat vase de la Ariston...f multumita sunt...

ma uit la poze...revin!

gata, vazut pozici cu mamici si pici...Alex, nu se vede burtica...sau e ascunsa bine sub rochita? Ioana, mami de Patrik, iti sta bine cu 2 copii...si Patrick pare interesat de bb...asa ca...Elena, radioasa ca intodeauna, cu 3 copii acasa...uauuuu...Nico la fel, calma, linsitita, relaxata...Ioana, mami de Sara(nu te recunoasteam asa blondina...)mai era o mamica pe care n-am mai vazut-o pana acum, scuze ca n-o recunosc...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput