FIV Dr. ALBU DRAGOS 33
Raspunsuri - Pagina 13
angelica28 spune:
AJUTOR!!!!!!!!!!
Cind am ajuns acasa am vazut o scurgere mai maronie ,si la baie am descoperit niste firicele maroni............uf cred ca imi vine........imi vine sa mor .....nu pot sa cred............
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
Anastasia_7 spune:
Angelica, ti-am scris un pm...parerea mea e sa mai astepti putin, sa vezi sigur ce e..
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
QiaoBing spune:
Neata
maripet, angelica, puilor, nu intrati in panica. semnele pot sa fie si de bine si de rau, dar daca va stresati nu va ajuta cu nimic (zise de pe margine care a avut morcovul cu iepure cu tot )
Hai ca mai aveti putin pana faceti testele. Eu sper sa vedeti dublu (II) !!!!
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
maripet spune:
Angelica, nu intra in panica de acum. Nu e prea devreme pentru ciclu?
Esti in acceasi zi cu mine. Azi ziua 11. Nu stiu daca tie ti-a dat niste hartii cu instructiuni. Mie mi-a dat si scrie cam asa (mi-a si spus Vaduva): "este posibil sa apara sangerari si crampe abdominale acentuate. Nu trebuie sa le considerati ca un semn de menstruatie, pot fi suprapuse sarcinii". Vaduva mi-a zis chiar ca acest lucru este posibil sa se intample in zilele 10-11.
Pe de alta parte, maine fiind ziua 12, poti face beta ca sa nu mai stai cu sufletulla gura. Ai grija!
maripet spune:
Am uitat sa-ti spun ca trebuie sa iei 2-4 comprimate de 40g No-spa/zi si Uscosin 1-2 supozitoare/zi. (asa imi scrie in instructiuni daca am simptomele pe care le ai tu). Incearca.
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 AJUTOR!!!!!!!!!! Cind am ajuns acasa am vazut o scurgere mai maronie ,si la baie am descoperit niste firicele maroni............uf cred ca imi vine........imi vine sa mor .....nu pot sa cred............ Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u |
Cum esti, Angelica?
30+cu "Mugurel" si "Strugurel"
corry_28 spune:
citat din mesajul lui maripet Fetelor, de ieri simt asa niste intepaturi in burta si ma dor sanii foarte tare, nu sunt umflati, dar ma dor de nu mai pot. Oare e bine, sau vin.....? |
Sunt intepaturi la ovare, sau dureri ca la ciclu?
Acum le simti ptr prima oara?
30+cu "Mugurel" si "Strugurel"
angelica28 spune:
MARIPET nu mi-a zis nimeni nimic din ce zici tu ........si nici nu mi-a dat vreo instructiune,inafara de pliantul de inseminare care explica procedura si protocolul IUI.
Nu am putut dormi toata noaptea de grija ........am dormit cu intreruperi ,de dimineata am fost la baie si nimic pe chilotel ........sa vedem in cursul zilei de astazi ............poate o fi ca la sarcina pierduta inainte cu o zi tot asa am avut o pata maronie si a doua zi am facut test si a fost pozitiv ,dar acum mi se pare mult prea devreme, daia m-am panicat aseara! OFFFFFF NU STIU CE SA MAI ZIC SUNT INTR-UN STRES CONTINUUUUUUUUU!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
maripet spune:
Corry, sunt intepaturi pe toata burta, nu doar in partea de jos spre ovare. Ma inteapa si in jurul buricului si pe lateralele burtii.
mirela2 spune:
citat din mesajul lui Ralu_mv Multumesc mult, Corry, pentru raspuns. E bine de stiut ca au mai patit asa si alte fete ... ca pe mine sincer m-a cam ingrozit azi noapte. La medlife am sunat si mi-au zis tot ca ar fi normal. Acum sa vedem ce va fi, sper sa iti calc si eu pe urme curand ! Si la fel toate fetele care asteapta cu atata ardoare micile lor minuni ! -------------- MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt.. |
ralu e foarte ok ce ti s a intamplat
arthotecul se da ca sa inmoaie colul, sa l dilate, de asta si sangerarea
nenea Albu de obicei avertizeaza ca se va intampla asta
cred ca a uitat
stai linistita si bafta
si eu am facut histero cu el, are mana usoasa ai sa vezi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi