FIV Dr. ALBU DRAGOS 33

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Maripet eu nu vin pina la Bucuresti pt un beta..........asa ca o sa ma duc la synevo la MEDGIDIA sa recoltez ca este mult mai aproape de mine!
Iti tin pumni strinsi MARIPET si tie ANASTASIA sa fie o reusita ...........DOAMNE AJUTA-NE!!!!!!!!!!!!!!!!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

buna fetelor

altesa eu am luat cam 2-3 kg, nu poti sti exact ca mai variaza acolo in functie de ce am mancat seara, cand mai mult, cand mai putin, dar zic eu ca sunt ok deocamdata, inca ma mai incap blugii care erau oricum stramti

canesten gyn sunt e ovule si se pun seara, nu e nici o probl sa le iei fara reteta, ca mie mi le-a dat Albu. Utrogestanul il pui si pe el asa cum trebuie pus intravaginal, nu e nici o probl dc pui 2 ovule seara(canesten si utrogestan); il iei oral numai daca vrei sa faci pauza o zi ca sa mergi sa faci secretiile a 2-a zi; dar eu zic sa faci tratamentul si apoi sa astepti 3-4 zile si sa mergi la secretii dc vrei sa le mai faci, desi iti dai seama si singura daca ti-a trecut
eu credeam ca ai rezolvat pana acum cu asta, n-as fi rezistat sa stau atat

daca vrei poti sa iei si canesten derm parca, este crema si te poti da putin la exterior dc ai mancarimi

nu mai au gimnastica pt gravide la sala unde mergeam, deci probabil ca o sa fac eu un pic de pilates acasa

maruscha, am avut si eu bicicleta, dar am dus-o la tara si acum al leg magic, dar nu faceam eu nici innainte; desi banda e mai buna, ca macar mergi pe ea
ei poate fac un pic de pilates sau mai ies la plimbare seara

12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

ma anna, nus tiu cum te mai incap pe tine blugii ca io mai am fix 2 perechi ok, alea cu talie foarte joasa.

iar burtica se vede clar, deja ma opreste lumea la servici sa ma intrebe de sanatate :).

in ceea ce priveste exercitiile fizice, plimbarile sunt sfinte la femeile insarcinate fiindca nu depui prea mult efort.
eu cu pilates nu m-am impacat niciodata, si nici nu-mi plac chestiune de gust.

vezi sa nu care cumva sa folosesti creme cu vit A, cica nici alea cu retinol nu-s de folosit in perioada asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

anna tare ma bucur ca stau la tara dar unoeri imi vine sa turbez ca nu gasesti ce-ti trbuie si trebuie sa te deplasezi din farmacie in farmacie ca sa gasesti ceva.

in fine le-am gasit intr-un final dar nu stiu cum sa procedez sa le imping cu degetelul sau sa le pun cu aplicatorul ala al lor tu cum ai facut?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mirela ai MP de la mine

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Buna seara dragutele mele
Va pup si va tin pumnii in continuare. Sunt aproape

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G HETEROZIGOTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Na, si ptr tine:

30+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Fetelor, de ieri simt asa niste intepaturi in burta si ma dor sanii foarte tare, nu sunt umflati, dar ma dor de nu mai pot.
Oare e bine, sau vin.....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Fetelor, de ieri simt asa niste intepaturi in burta si ma dor sanii foarte tare, nu sunt umflati, dar ma dor de nu mai pot.
Oare e bine, sau vin.....?

Mariped, e adevarat ca unele simptome de la ciclu seamana cu cele de sarcina, dar nici chiar asa. In orice caracterizare a sarcinii, intepaturile in zona ovarelor si durerile mai puternice de sani sunt semne de . Si acum ma gandesc si eu, pe parcursul schemei ai fost super, analizele au iesit la fel, foarte bine, embrionasii au fost de calitatea 1 toti.

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bccami

si eu, Bccami, incarca-ti bateriile la maxim!

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput