FIV Dr. ALBU DRAGOS 33
Raspunsuri - Pagina 11
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 NEATA! Vroiam sa va intreb voi va masurati temperatura vaginala ,eu o faceam inainte si se potrivea cum imi scadea putin cum a doua zi navaleau musafiri ,asa ca de ieri am inceput iar sa mi-o iau si am 37 si ieri si azi .........cred ca este semn bun ......nu? Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u |
Immm, eu am cam "luat teapa" cu masurarea temperaturii...
Apropo, cand faceti beta, ca eu nu mai am rabdare
Va tin pumnii!
30+cu "Mugurel" si "Strugurel"
angelica28 spune:
Dar eu ,mai am rabdare .................nu vezi gasesc tot felul de metode sa aflu ceva ,ceva........luni fac beta.......uffffffffff mai este atit de mult...........
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui angelica28 Dar eu ,mai am rabdare .................nu vezi gasesc tot felul de metode sa aflu ceva ,ceva........luni fac beta.......uffffffffff mai este atit de mult........... Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u |
Angelica, tu faci beta cand am eu punctia, cred ca si Mariped la fel. Ne sincronizam aici ca verigile in lant, predam stafeta una alteia. Dupa ce termin si eu cu tratamentul si ET, vor incepe Bccami, Ingeras mic, Qiao, Pestic, Aristica si celelalte fetite de aici
Am uitat sa va spun ceva ieri, ceva de foarte, foarte bine, dar cum eram suparata cu estradiolul meu de 300, am si uitat sa va spun, endometru e "foarte frumos", cum s-a exprimat dr, are 9,88 mm. Fug acum, ma duc sa imi fac injectiile cu drag si spor, ca dimineata la prima ora nu am avut cum sla efac si acum tb sa le fac la serviciu.
pup fetele!
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Ralu_mv spune:
Multumesc mult, Corry, pentru raspuns. E bine de stiut ca au mai patit asa si alte fete ... ca pe mine sincer m-a cam ingrozit azi noapte. La medlife am sunat si mi-au zis tot ca ar fi normal. Acum sa vedem ce va fi, sper sa iti calc si eu pe urme curand ! Si la fel toate fetele care asteapta cu atata ardoare micile lor minuni !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
Anastasia_7 spune:
Ralu_mv, si sa dea Domnul ca toate sa ne vedem cat mai curand minunile de gagalici la piept
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Ralu_mv spune:
Multumesc, Anastasia !
Cu histero aceasta ma pregatesc si eu de fiv, sa fie totul bine, dar pana atunci astept numai rezultate pozitive, cu beta mari, de la voi toate !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
maripet spune:
Angelica, la ce ora vii luni sa faci beta?
Anastasia, stiu ca tu o sa fii dimineata acolo.
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui maripet Angelica, la ce ora vii luni sa faci beta? Anastasia, stiu ca tu o sa fii dimineata acolo. |
Vineri aflu exact ora, la ultima ecografie. Tu parca spre pranz ai facut punctia, Mariped, din cate tin eu minte, spre 12, nu?
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
Parintele Arsenie Boca
maripet spune:
Punctia am facut-o dimineata, pe la 9. ET l-am facut dupa-amiaza.
la punctie am fost la 7,30 la spital. Cu barbatul fresh.
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui maripet Punctia am facut-o dimineata, pe la 9. ET l-am facut dupa-amiaza. la punctie am fost la 7,30 la spital. Cu barbatul fresh. |
Upss, am incurcat eu atunci. Da, e logic sa fie asa, ca la 12 deja e tarziu mai ales pt recoltare la barbatel
Parintele Arsenie Boca