Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Miki, sa va fie de bine crestinarea. Se vede ca v-ati distrat pe cinste. Foarte frumoase pozele. Biata micuta, a plans nu gluma, are niste ochi plansi in unele poze ...

Roxy, e normal sa miroasa (rau) partzurile. Si la noi miros de nu se poate cateodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna fetelor
din toti copilasii pe care i-am vazut nici unu nu e asa chelbos ca al meu. al meu aproape ca nu are deloc par
tot ziceti ca la ai vostri miros parturile... la al meu nu miroase deloc... e normal?
cred ca a racit de ieri tuseste si asta sigur e tuse de raceala e diferita de cea cand se ineca iar dupa ce scoatem mucisorii cu batiste bebelusului tot harcaie eu credeam ca e de la muci dar se pare ca nu. trebuie sa mergem la doctoroff nu imi place deloc sa il indop cu siropuri si urechile tot il doriar nurofenul e atat de dulce... ma ustura pe mine pe gat de la el dar pe copii... nu pot sa imi dau seama de ce l-au facut asa de dulce

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Ralukb, bebele meu inca adoarme destul de repede in masina (are 3 luni si 9 zile acum), ii place foarte mult sa mearga cu masina . Ba chiar incepe sa plinga atunci cind oprim la semafor, ar vrea sa mergem incontinuu (la fel si cind il plimb cu carutul, cum ma opresc, cuma izbucneste in plins).

Am pus si eu citeva poze cu Adam, am frunzarit si albumele voastre fetelor, in masura in care mi-a permis juniorul, si am vazut niste minunatii de copii, sa fie sanatosi cu totii, ca de frumosi nici nu se pune problema si noi sa avem parte de sanatate si putere sa ii crestem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

buna fetelor
din toti copilasii pe care i-am vazut nici unu nu e asa chelbos ca al meu. al meu aproape ca nu are deloc par
tot ziceti ca la ai vostri miros parturile... la al meu nu miroase deloc... e normal?
cred ca a racit de ieri tuseste si asta sigur e tuse de raceala e diferita de cea cand se ineca iar dupa ce scoatem mucisorii cu batiste bebelusului tot harcaie eu credeam ca e de la muci dar se pare ca nu. trebuie sa mergem la doctoroff nu imi place deloc sa il indop cu siropuri si urechile tot il doriar nurofenul e atat de dulce... ma ustura pe mine pe gat de la el dar pe copii... nu pot sa imi dau seama de ce l-au facut asa de dulce

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

toate medicamentele de bebe sunt super dulci, probabil pe principiul sa le placa desi se pare ca multi nu sunt de acord
poate nu-ti da medicamnte, totusi e bine sa-l vada cineva..
si da, daca are mucozitati tot haraie chiar daca ii scoti, pentru ca ies dioar cei de la suprafata..restul, mai adanci raman..daca sunt doar muci fara alteva trec intr-o saptamana - doua cu aspirat zilnci si ser fiziologic din abundenta..daca sunt aposi si curgatori se paote folosi colargol pentru ca ii usuca
cat despre parturi nimic nu e anormal eu am observat ca miros doar daca a trecut cam mult de cand n-a facut caca..la fel si caca, daca il face la fiecare masa e inodor..in schimb, daca trec mai multe mese si il face..uau..alt parfum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

sunt asa suparata....bb nu vrea sa pape mai deloc , are o usoara temp 37,5-37,6.....e super agitat cu rosul manutei... norocul meu este ca nu plange deloc, dar deloc cu dintisorii...
astazi nu stiu daca a papat 400ml lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Am terminat si noi...uuuf, eu ma bucur ca s-a sfarsit...
Puiul a fost taaare cumintel la biserica...a plans doar putin la scoaterea din apa...slujba destul de lungutza de altfel...Timpul a fost f fain la biserica, dar acasa, sub cort ne-a plouat in 2-3 reprize chiar...totusi a fost fain...O sa pun si pozici zilele urmatoare...

Miki, f frumoase pozici, tu arati binee, iar fiu-tu iti mosteneste gura...imi place tare de amadoi, sunt frumosi foc!
Merg la pui..si al meu tusetse, uceste...ooof, sper sa se faca frumos afara si el sa-si revina.
Pup fetele si sanatate puilor raciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

edit:am uitat sa ma deloghez... bb yasmi sunt...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MarApr2011

edit:am uitat sa ma deloghez... bb yasmi sunt...

mi-am dat seama ca e
daca e din cauza de dinti, eu zic ca nu-i problema daca nu mananca o zi doua..recupereaza sigur pe urma..doar sa nu fie altceva..
sa stii ca si andra mea de vreo 2 zile e cu pumnii in gura non stop, roade la ei pana plange de durere..probabil se musca si o doare..or incepe si la ea durerile ? eu sper ca nu..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Am terminat si noi...uuuf, eu ma bucur ca s-a sfarsit...
Puiul a fost taaare cumintel la biserica...a plans doar putin la scoaterea din apa...slujba destul de lungutza de altfel...Timpul a fost f fain la biserica, dar acasa, sub cort ne-a plouat in 2-3 reprize chiar...totusi a fost fain...O sa pun si pozici zilele urmatoare...

Miki, f frumoase pozici, tu arati binee, iar fiu-tu iti mosteneste gura...imi place tare de amadoi, sunt frumosi foc!
Merg la pui..si al meu tusetse, uceste...ooof, sper sa se faca frumos afara si el sa-si revina.
Pup fetele si sanatate puilor raciti!

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simo, abia astept sa vad flacaii tai si pe mami lor
chiar ma gandeam azi la voi cand a inceput potopul ala..ma rog, aici a plouat rau de tot pe la pranz, nu stiu daca a fost si pe bucuresti..
pana la urma e bine ca v-ati simtit bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara, buna seara... am venit, da nu cu sanioara sa mult numai e daca o tine in ritmul asta, a fost frig, urat si ploaie azi si asa cica o sa fie si zilele urmatoare da azi aveam planificat sa iesim din Londra si din cauza ploii nu ne-am mai dus nicaieri ca nu avea sens sa frecam benzina aiurea ca noi voiam sa mergem sa vizitam ceva si sa stam in aer liber si nu s-a putut deci ramane pe weekendul viitor daca o fi vreme buna

Piscoata mea azi a facut greva foamei si a somnului abia a dormit 2 ore dupa amiaza, cu chiu cu vai am adormit-o si a dormit un pic si eu langa ea si acum o am in brate si face un nani mic a adormit jos in living in brate la daddy si m-am dus si i-am luat-o cu gandul ca o pun la san , da de unde, tot doarme in bratele mele de atunci, te cred ca azi nu a dormit mai deloc si ea de obicei doarme pe putin 4-5 ore pe zi, in reprize, mai lungi sau mai scurte dar azi a fost nu si nu nu somn , nu papa o mai las 15-20 min si o trezesc si ii dau si apoi o bag la baita si nani nani apoi

Raluka, sa va fie de bine plimbareala pe la munte anul trecut pe vremea asta eram si eu la Poiana Brasov, imi sarbatorisem ziua de nastere acolo si Nick vedea Romania pentru prima data Multumesc de urari Nu tiu sa iti spun de dormit in masina ca noi nu am avut masina deloc pana ieri cand am primit-o cadou de ziua mea de la socri E asa frumoasa masinuta, o bijuterie noua, curata si parfumata ce mai, am niste socri de milioane ma iubesc tare Abia astept sa o plimb pe piscoata in ea, i-a instalat Nick deja scaunelul in masina , dar din cauza de vreme urata am stat in casa sper sa doarma in masina ca ei ii place sa fie leganata si plus ca ii place la nebunie zgomotul din trafic

Miki, imi pare rau ca Andra a plans asa tare dupa mami , saracuta se vede cat de rosii ii erau ochisorii ati petrecut frumos, sa va fie de bine a fost o scumpa, imi place caciulita crosetata si rochitica

Catank, multumesc de urari asa scurt pe doi, nu ne spui mai mult de voi? ce ati facut weekendul asta ? ai mancat multe cirese si capsuni ? Ah ce as manca si eu niste cirese si capsuni direct din gradina mamei, e sora mea de la Bucuresti cu sotul si nepotica la maica mea si s-au dus special pentru asta ca Adela, nepotica de 4 anisori voia sa mananca cirese, zmeura si capsuni de la mamaie din gradina au calatorit vineri noapte spre sambata si au ajuns la mam pe la 4 jumate dimineata si ea direct din masina s-a dus la maica mea si i-a cerut sa o duca in gradina sa manance cirese ca ea de asta a venit sa nu o smotocesti si sa o iubesti cand o auzi ?

Va las link cu poze de ieri de la ziua mea, poze facute cu noul meu aparat foto, cadou de la dragul meu sot stia ca imi doresc un aparat foto mai performant, mai profesional si mi l-a facut cadou nu m-am priceput sa fac inca poze foarte bune cu el ca abia ieri l-am desfacut si prima data mi-am prins urechile, dar incet incet o sa invat tot ce poate noua "scula" vai ce urat vorbesc, dar voiam sa spun tool in engleza si nu-mi vine acum in minte o alta traducere mai adecvata deci pozici in linkul d emai jos sa imi vedeti si noua frizura si tortul de la sot care a dat in mintea copiilor si mi-a luat tort cu Hello Kitty deh... trebuie sa fiu si eu addicted la ceva ca el e innebunit cu Batman si incearca din rasputeri sa ma faca si pe mine addicted la ceva, imi cumpara papusi hello kitty, cani, oul de paste tot cu hello kitty era, creme in cutii cu hello kitty ... a innebunit lupul

11 Iunie 2011 - 30 de primaveri

O seara buna , ma duc sa dau papa la piscoata ca s-a trezit si apoi sa ii fac baitza si nani nani apoi

Noapte buna si pe maine dimineata la cafea

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput