scutece refolosibile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamaro

buna la toate mamicile,sunt noua aici si din start vin cu o intrebare...care dintre voi foloseste scutecele refolosibile,vreau niste pareri...deoarece este mult de discutat la acest capitol ,miar placea sa stiu ca mai sunt mamici ca mine care le folosesc...

noi am folosit timp de doi ani; acum sint prea mici, asa ca le-am "donat" :) am fost foarte multumita de ele, erau din bumbac biologic (netratat) si fetita mea nu a avut niciodata iritatii.

au parti bune, cum ar fi faptul ca nu poluam (ianafara de consumul de apa, care nu e o problema, din momentul in care ea este tratata la statia de epurare, deci in circuit inchis) cu tone de plastice; apoi este economic;

partile proaste ar fi: de la o virsta nu sint deajuns pentru noapte, dau pe dinafara, deci a trebuit sa luam jetabile pentru somn; apoi este stocajul 2-3 zile, nu miroasea a parfum cind desfaceam recipientul; spalatul des care maninca timp (nu atit spalatul in sine, cit pusul rufelor la uscat, strinsul lor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ce fel de scutece folositi, de unde le luati si ce contine un kit complet?

mama de Carol (29.12.2008) si 34+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaro spune:

da, am citit undeva ca in interiorul scutecului temperatura e mai mare cu 1 grad ca restul corpului...si se simte cind scoti scutecul zona genitala e ferbinte...si mai zic ca in ultima vreme sa descoperit considerabil infertilitatea la barbati cit si la femei...consecintele se vor vedea de acum incolo inca...eu sunt sigura de alegerea mea din simplu fapt ca nu a mai facut dermatita aia urita si dureroasa...acuma ca e mai maricica face si mai multa pipilica dar o schimb mai des si nu am probleme...noaptea din contra face o data de doua ori sau chear deloc,cam rar da se intimpla...adra
-bell tu pina in august ai timp sa te informezi bine si chear sa incepi sa achizitionezi citeva chear de mai multe modele si cind vine timpu le incerci si vezi care va convin mai mult.cum ziceam mai sus eu mi le-am facut singurica si pentru prietenele mele ca vazindu-le la mine s-au indragostit,multumite toate...

Mergi la inceput

pai eu le folosesc pe cele facute de mine,

astea sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

ce fel de scutece folositi, de unde le luati si ce contine un kit complet?

mama de Carol (29.12.2008) si 34+ cu Patrick
blog

eu le-am luat de www.bebe-au-naturel.com/pack-eco-bio,bebe,produit,2592-2461-7327,3.couche-lavable.html" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Ba eu le spalam impreuna cu restul rufelor . Oricum, cat a fost alaptata exclusiv facea mega extra cacatei care jungeau zilnic pana la gat, deci oricum lucrusoarele ei aveau zilnic cel putin un body "uns" .

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput

tocmai de aia si ziceam...eu cu 3 copii...de spalat e un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

acuma am primit coletul cu scutece - mi-am comandat unele one size tip pocket, au si 8 absorbante, plus inca 5 absorbante de rezerva

abia astept sa le incercam, sper sa isi faca treaba

mama de Carol (29.12.2008) si 35+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

asteptam parerile dupa prima folosire)))))))) ador mamicile care folosesc scutecele lavabile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Pai de ce nu intrebati pe parintii nostri ce foloseau pana sa apara scutecele de unica folosinta ?
Eu una ,nu as spala scutece de dragul planetei. Sa fim seriosi,apa si detergentul consumat pentru asta cred ca dauneaza mai mult decat scutecele aruncate la groapa de gunoi.
Apoi mirosul din casa , timpul si discomfortul . Eu am fost fericita ca s-au inventat scutece de unica folosinta

Mergi la inceput