scutece refolosibile

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaro spune:

pai cum ne-au crescut, cu scutece traditionale...si eu fetele mele mai mari le-am crescut asa...stiai ca pentru confectionarea scutecelor de unica folosinta pentru un singur copil (in perioada de scuteciala)se cheltuie celuloza pari la 10 copaci mari...ne mai vorbind de energie si apa...oricum fiecare cu idea lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri-cristina spune:

buna,
si eu am inceput sa folosesc scutece refolosibile cam de la 2 luni dupa ce pitica mea a facut prima oara iritatie de scutec de care f greu am scapat cu tratament indelungat
inainte de a se naste tot m-am gandit si razgandit in privinta lor si pana la urma din comoditate recunosc nu am luat d ela inceput din cele refolosibile
dar acum sunt f multumita de ele
am si din cele all in one 11 bucati si din cele cu chilotel 20
le-am luat o data toate insa a meritat investitia
oricum poti lua si doar cateva ;a inceput mai ales daca nu-ti place sa le aduni pt spalare si le speli pe loc cum fac eu
de uscat se usuca chiar si in anotimpul rece f repede pe radiator
voiam sa va intreb exista esenta de lavanda sau orice altceva ce se poate pune la limpezire ca sa miroasa frumos insa eu nu am gasit la noi
imi puteti da un pont daca ati cumparat careva?
ce fel de detergent folositi la spalarea lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaro spune:

buna ,eu le spal cu bicarbonat si la limpezire pun 10 picaturi de ulei esential de copac de ciai,miroase bine si dezinfecteaza...

Mergi la inceput