LMA Andrei, Delfinariu in straie de sarbatoare 144
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
alina, sa stii ca sunt multi care vin de festival si stau in cj. la anu, te cazez :), ca doar am 4 camere. ai mei copii dorm in una,eu cu sotu in dormitor..biroul e gol :) gasim noi pe cineva sa stea cu pruncii si merem la filmeeeee...
pai,paula dc va e greu in casa, iesiti!sau nu sta in carucior? lui stefan ii placea zgomotul ploii pe husa. cu mihai nu pot iesi aici pe ploiae, ca sunt noroaie, ne stropesc masinile, ca trec f aproape de noi. dar cu stefan ieseam.
ai mei ai mari INCA dorm..noi ne-am baut cafeluta cu vecina..copiii s-au mai jucat..am pregatit si micul dejun- lapte cu gris :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crispro spune:
Bumblebee, inca nu au iesit caninii. cei de jos is foarte umflati si se vede coltisorul sub gingie. Dar va ca nu vor sa sparga odata gingia.
semnat petitia.
Paula , deci ai dat tu cafeaua. Ma servesc, cum nu?
Da, l-am vazut si eu pe Theo, foarte scump. I-a crescut si parul mult!
Si Natali, ioi, ce mi-a placut, in rochita roz!!!
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
tu fetelor, asa ma gandesc ca dupa ce termin cu ex- prin ianuarie sa reintru in concediu de crestere copil...as mai avea 6 luni..sa vedem cum vor fi apele la serviciu. oricum colega care este si ea in conc. vad ca sta 2 ani(in ian. face fetita ei 2 ani, deci musai ea va fi)..si cum s-au descurcat cu 2 oameni in minus, se vor descurca 6 luni si doar fara mine,
ca eu oricum ma intorc doar ca sa pot sa imi dau ex. ..
ca din primavara nici nu ar avea cine sa stea cu copilu. si fiind nascut in 2010 eu cred ca se aplica tot legea veche..tre sa citesc minunea aia de lege.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Victo, bine faci! Ai dreptul la 2 ani sigur. Stai mama acasa, cat iti permite legea...
Noi ne imbracam si mergem afara. Nu ploua, dar e urat. Nu l-am scos pe ploaie, pt ca nici nu stiu unde e pelerina de ploaie a caruciorului si nici nu stiu sa o pun. O singura data am folosit-o, dar cred ca eram cu landoul atunci.
Bumblebee, e tare frumos Tg Muresul. Micut, cochet si bilingv
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
neata mamici!
mersi de cafeluta...taaaaaaare buna...
abia acu la 10 a adormit nazdravanul asta mic...desi incerc de la 8 sa-l adorm...ca evident a fost tare matinal, iar... l-am pus in carucior, l-am pus cu mine in pat de 2 ori, pana la urma l-am pus in patut, am iesit si l-am lasat sa maraie...dupa cateva minute a adormit...na, cu Eric nu facem de-astea...cum se smiorcaia un pic, cum eram la el...da acu, nu mai vreau, nu mai pot...
aaa, referitor la mancat...noi mancam frumos...fara jucarii, fara spectatori si fara alte chestii de distras atentia...daca nu vrea, il dau jos din scaunel si la joaca cu el...incercam in juma de ora, o ora...nu mai repet greselile din tinerete...
rodi, doamne, imi pare f rau pt biata fetita...pai eu as fi innebunita sa stiu ca ai mei ar pati ceva de genul...n-as dormi noaptea, n-as fi in stare de nimic...doamne fereste...sper din suflet sa-si revina...iar tie, un mare buchet de
am vazut-o pe Natali ce incantata era de rezultatul muncii ei...
si pe scumpul de Theo...
concediu placut fetelor! sa va relaxati(ma rog, asta cu relaxarea e mai greu), sa va odihniti (asta la fel...) si sa va bronzati...
cris2010, unde in Cluj sunt papucei pediped??? ca as fi interesata...
am inteles ca livreaza si in Ro...ma gandeam sa ne strangem sa facem o comanda, mai multe...
bianca, sanatate mami...paote niste analize nu ti-ar strica...
laurica, victo, si Filip e fan plinte...dar mai ales colturile alea de la imbinari...pe toate le scoate...si plinta de la baie...
revin!
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
ei, andreea, pai la inceput mi-a scos colturile si apoi a scos plintele. dupa cum ziceam, arata casa mea..ca la nebuni..vraiste peste tot..mai putin in dormitor, unde nu prea au ei ce trebalui..dar in living..birou..bucatarie..dezatru. eu imprastiata de felul meu, dupa ce gatesc ma iau cu mainile de cap cum arata bucataria..noah..asa mama asa copii
l-M CUlcat pe prichi.
a bagat in el un bol de lapte cu gris si piure de pere..
e prima data cd i-am dat lapte de vaca cu ceva. voi ati dat? are aproape 11 luni, eu zic ca am asteptat suficient. oricum nu ii dau zilnic.
ma duc sa pun pranzul la foc, sa ma spal pe cap..ca la 2 jumate plec cu nasii la film si tati e babysiter- va avea viata grea, ca vor fi treji amandoi(caci stefan inca doarme, deci nu cred ca va mai dormi de amiaza) :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
bumblebee, asa e cu dentitia, genetica si ceiucul, dar vezi ca acum se tot spune sa renuntam la bibe de noapte tocmai din cauza asta.
tu fete, parintii fetei is linistiti ca au aflat cauza (curentul din masina), ei cred ca la fel de usor cum s-a intamplat se si rezolva. au ramas afis cand le-am spus ca dr mi-a zis ca dureaza 6-8 sapt refacerea si, daca nu se obs ameliorari serioase, o vor trimite la spital sa-i faca nu stiu ce stimulari . si fata e linistita... cred ca doar eu ma stresez. aseara am sunat sa intreb ce sa-i fac de mancare, am presupus ca nu poate manca orice ca ii e greu sa mestece. dar se pare ca ea mananca ce se gateste in casa...
paula, daaa, e tare frumos Tg Muresul. Micut, cochet si bilingv . mie imi place tare mult arhitectura din centru, asa cum mi-o amintesc eu de prin anii `90... partea cu bilingv mi-a dat mult de furca insa...
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
buna dimineata Andrei de imaya
la noi noaptea a fost ok, cu o tura mare de lp la 3.30 si apoi somn pana la 8 doar... asa ca acum maraie dar degeaba as incerca s-o culc. i-am pus-o la tati in brate, daca tot e liber azi sa vada cum incep zilele la noi
s-au trezit si fetele mari, sa vedem cum ma impart sa le pun la papa... Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
ochidut spune:
Criss, si mie mi s-a intamplat, eu deschideam, intram in casa si lasam cheile pe dinafara si ma trezeam ca suna vecinii la usa, sa imi zica ca am lasat cheile afara. Plus in ultima luna de 2 ori am plecat de acasa si am uitat sa inchid usa
, odata a venit bona dupa mine si odata Paul, dar amandoi au fost sociati ca au gasit usa deschisa. De atunci mereu ma gandesc daca am inchis
Ce ochi frumosi are si Natali si ce mare s-a facut.
Plec destul de stresata, Larisei ii curge nasul, muci aposi. Noi nu am racit niciodata, doar odata a facut un rosu in gat. E ca un facut, nu are nimic niciodata si fix cand pleci ii apuca ceva
Apropo HELP, in afara de batista bebelusului ati mai folosit altceva sa scoateti mucisorii si care sa si functioneze? Ca nu stiu ce ma fac pe drum sau chiar si acolo daca nu gasesc un aspirator.
de Larisa Ioana 24.06.2010
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo ha ha ha..hai ma cristina, ca nu ne gandeam noi ca vrei sa ii smulgi cei 2 dinti ai lui Bea :) iar eu inainte vrobeam de TIFF :):) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana