LMA Andrei, Delfinariu in straie de sarbatoare 144

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

vai Rody ce spui tu acolo de ceai indulcit de la 6 luni si chestia asta e de lauda???? uofff...

fata are acum 9 ani, erau alte vremuri atunci... in plus, a ramas aproape un an in grija bunicilor (de la 6 luni) la tara, cand au venit parintii in Spania la inceput.

eu nu i-am dat Mariei decat ceai pentru colici in prima luna. apoi am trecut la lp si ea de la 3 luni nu se mai trezea noaptea! asa ca nu am fost in situatia ei dar, daca eram, cine stie? poate la fel eram sfatuita sa fac... rezultatele se vad in timp

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Referitor la incaltaminte eu am luat de la Avus cu talonet, de pe site-ul dat de Georgia. Asta dupa ce am umblat intr-o zi pe la toate magazinele de copii din zona sa caut incaltaminte. Majoritatea nu aveau marimi mici pt mers. Iar ce am gasit nu au incaput-o ca latime. Nu-i intra piciorusul-grasutul. Asa ca am luat un model reglabil cu scai.

M-am uitat si eu la pediped. Sunt super. In Ro am gasit un singur magazin online, dar cu foarte putine modele. Pe site-ul oficial am vazut ca in Ro produsele lor sunt vandute de un magazin din Cluj si de Bebeloo a lu' Andreea Marin. Chiar maine intru sa vaz ce preturi are madam Andreea, ca de hainute nu te poti apropia.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Ma retrag si eu la

Noapte buna!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

au picat fetele mele la somn care mai de care, nu ma asteptam sa scap asa usor de toate trei la ora de culcare. mai greu cu pilulele si picaturile fetei si lapticul lui Isa, ca picau de somn amandoua. pana mi-am amintit ca mai exista si tati

maine suntem acasa in formula completa, asa ca fugim sigur la plaja, duminica sus la munte, adica acolo unde am tras o mama de tranta de mi-am zdrelit genunchiul si palmele acum cateva luni, va mai amintiti?

racusor, voi ce mai faceti?

noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ioi ce Ma enerveaza cand nu are somn!!! La 12 m-am pus in pat, exact atunci s-a trezit. Si de atunci stau langa el si tot nu doarme!!! Si azi a avut o singura repriza de somn peste zi. Ma duc la nebuni uneori!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Fete dragi, va rog si eu ceva, daca vreti, care vreti.. Stiti de campania PROTV: 'Vreau si eu parintii mei'? Pt cele care nu stiu, e vorba de o campanie care ar tb sa schimbe legislatia pt adoptii, care sa inlesneasca procedura si sa reduca timpul si suferinta. Daca ati vrea sa semnati si voi PETITIA sper sa se schimbe ceva..

Am vazut ce de activitate in timpul mesei la Solnushka! Mami, ai o gramada de treaba! De fapt tare multe va mai chinuiti pe tema papica.. Tare v-as mai da putin din pofta de la noi..
Faze de astea cu cheia am patit si eu. De fat, cu cheia le-am facut pe toate, uitat acasa pierdut, lasate in usa si plecat de acasa, lasate in usa si intrat in casa.. Sunt cascata, grupa mare.

Crisu', i-au iesit caninii lui Vladut? Poate dupa astia scapati si voi si va linistiti putin.

Victo, chiar vroiam sa zic, daca ar fi sa ma mut din Bacau, in Cluj sau in Sibiu m-as muta.. E fain la voi, nu numai festivalurile astea de filme..

Rody, cum puteam sa uitam de cazatura ta? Ce sperietura am tras si noi pe aici, citind..
Asta cu dentitia problematica a fetei nasilor, nu cred ca e numai de la ceiuc, ca asa au crescut muuulti copii la noi (din pacate inca se practica) dar si materialul genetic e f important.
Nu reusesc totusi sa inteleg de ce nu se implica mai tare.. Cel putin la faza cu fata paralizata, nu cred ca sunt constienti ca daca fata lor ramane asa va fi f nefericita..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Haideti la ca se raceste si apoi tb sa o beti rece...dar macar nu faceti riduri!!!
Tot vreme urata si eu nu cred ca mai supravietuiesc unei zile cu Raul in casa...Nu sta locului o clipa, doar in alea 2 ore in care doarme la amiaza.
Sta si singurel, dar nu mai am eu curaj sa-l las nesupravegheat, ca cine stie ce-i trece prin capsorul ala mic sa mai faca. Ieri tatal lui nu a fost chiar deloc incantat de ideea lui Raul de a-i rupe hartiile!!!
Cristina, ce nopti aveti!!!! Mai poti, iubita?
Bumblebee, dar in Ms nu te-ai muta? Ce mai face Victor?
Am vazut-o si eu pe Natali si pe Theo. Niste scumpi!!!
La multi ani Andrei!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

LML Andrei de imaya

Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Paula, in Mures nu stiu cum e, nu am fost pana acum.. Dar cu prima ocazie, sigur as trece sa va vad!
Victor e ok, maraici, dar nu mai e urlacios . Nu sta o secunda locului, dar nici nu ma astept sa stea.. Noptile-s ok, 4-5 treziri, mai nou, dar acuma vad ca incepe sa ma strige si cand isi scapa suzeta, adica ma duc, il mufez si gata.. Asa ca, din 4 treziri, 2 sunt cu leganat, 2 pt suzeta.

Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Care dati cafeaua? vreau portie tripla!!!

Copilul asta s-a culcat la 3 azi noapte si la 8 s-a trezit. ar mai fi dormit, dar daca stateam iar o ora langa el sa ii ascult povestile. Asa ca ne-am ridicat din pat si il culc mai tarziu.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput