LMA Andrei, Delfinariu in straie de sarbatoare 144

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Cris mare noroc ai avut sa mai gasesti cheile in usa. La cate spargeri sunt in ultima vreme....

Baby multumim de post. De cucu-bau stiam si eu. Noi mai jucam si la masa in ideea ca doar-doar mai zambeste si deschide gura. Ceea ce se intampla mai mereu. Insa dupa ce repetam de vreo 3 ori, incepe sa rada cu gurita inchisa. Insa de jucarie chiar nu stiam. Singurul lucru pe care i l-am ascuns e suzeta, insa o gaseste repede. Iar la ce nu vreau sa ajunga pun cat mai sus.

Rodyka draga de tine. Oricine si-ar dori sa aiba asa fina/ruda/vecina. Tu cu doua fete iti mai faci timp sa te ocupi si de a treia. Te admir pentru cat esti de organizata.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

La noi e din ce in ce mai greu cu masa de legume. Sa va arat privelistea dupa masa de legume a lui SN. Mancarea ajunsa pe jos o sterg imediat ca sa n-ajunga si altceva in ea.

Eu credeam ca odata cu inaintarea in varsta, o sa fie mai usor cu mancarea si somnul. Dar m-am inselat amarnic. A inceput si seara sa-mi refuze mancarea. Ma gandesc ca poate din cauza caldurii, dar la noi nu e foarte cald. Macar noi avem de unde da. Deja incep sa am emotii si pt fructele de dimineata...

de Solnushka Natali - 13.07.2010

OOO, dar la voi e curat...sa ne vezi pe noi ...are mancare si in par, si in pampers.acu a descoperit ca poate sa imparta biscuitii cu cainii...nu mai zic ca ma scuipa cu mancare si face singur Bravo!!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

am avut si prima trezire dupa doar 30 de min...am mai stat inca 10 min sa o readorm aplecata peste patut si uite asa ma ia pe mine durera de cap in fiecare seara

Bumblee imi pare asa rau ca numai cu operatie se poate rezolva problema ta :(, si eu ma gandeam ca poate rezolvi repede cu o operatie cu laser dar vad ca nu se poate la noi ....offf...sper sa rezolvi cat mai curand sa fii si tu linistita si sa te bucuri de toate.

Baby distractie placuta in concediu, mult soare si bronz frumos

Larisa la fel si voua ca nu am apucat sa iti scriu inainte sa pleci

Cris2010 cam asa e si la noi privelistea dar asta nu numai dupa masa de legume ci cam dupa toate mesele

si ca spuneai de chei ....acum 3 zile am iesit la plimbare cu sotul si fata si am cam iesit in graba ca maraia Andruta ne-am plimbat noi ce ne-am plimbat si cand dam sa intram in casa hop nu se mai descuia usa, mandra de Bianca uitase cheia in usa pe dinauntru am avut un mareee noroc ca am uitat usa de la balcon deschisa si ca stam si la etajul 1 si ne-am imprumutat de la un vecin o mare scara sa putem intra in casa a tinut vecinul neaparat sa ne si anunte ca in caz ca ar fi trebuit sa chemam pe pe cineva sa ne descuie de la o firma specializata ne-ar fi costat in jur de vreo 400 de euro de atunci stau cu ochii numai pe Cheie

Rody imi pare asa rau ca unii parinti isi neglijeaza copii :( poate ii vei face sa isi dea seama ca gresesc si sa ia exemplu de la tine ca astfel de lucruri nu se lasa cu una cu doua.

vai tu fetee da ce rau ma luat!!! ma trec niste calduri si ameteli!!! astazi am mancat salata iar sotul meu sta cu gura pe mine de 2 zile sa nu mai mananc rosii si castraveti ca au bacteria aia si sa nu patesc ceva dar io cum numai cu de astea ma hranesc refuz sa il ascult acu ca ma luat raul ma tot gandesc daca nu cumva ar fi trebuit sa il ascult cik vreo 90 si ceva de nemti sunt in spital din cauza asta dar i-am zis io lui ca sunt romanca si poate fuge de mine

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Ochidut multumesc mult de PM.

Rodyka multumesc pentru PM. Acum l-am vazut caci intru foarte rar.

De asta imi pare cel mai rau ca nu reusesc sa mai tin si eu pasul cu voi. Imi trece ziua asa repede, iar seara pic rupta de oboseala incat nu mai am energie sa fac nimic.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cris2010, faza cu cheile e de pe vremea cand neuronul de gravi ne dadea de furca...

baby, noi primim urarile si pe 20, ca nu plecam nicaieri. pastram tort pentru toata lumea . vacanta placuta!

asta cu ascunsul jucariilor, noi ascundem telefonul sau margelutele. nici nu apuc sa le ascund ca se si scoate la iveala

in 20 avem programare la pediatru, sunt curioasa de masuratorile lui...

mycya, si la noi e mult schimbata vremea fata de anii trecuti. acum e racoare, se innoreaza tot la 2 zile si saptamanal ploua cel putin o data, de unde pana acum din martie-aprilie nu mai ploua pana in sept-oct... si nici prea cald nu e, inca dorm cu pijama si bine invelita! iar anul trecut de ex, pe vremea asta, erau caldurile de pe lume!!

laurika, sunt parinti si Parinti... dantura fetei s-a stricat inca din bebelusenie. mama si acum se lauda ca la 6 luni fata isi lua singura sticla cu ceai indulcit noaptea si bea... si ca ar trebui s-o invat si pe Isa! saptamana viitoare incerc sa merg tot eu cu ea la un dentist, macar s-o inscriu pe lista lui. mie mi-e drag de ei, le spun intotdeauna ce am de spus ca ne permitem fara suparare, dar ei oricum fac ce vor.

btz, daca tot vrei sa-l tunzi, fa-i si nasei toana . ii faci o codita mica cu un elastic, apoi pui pe o moneda si picuri cu ceara capatul legat, se pastreaza foarte fain. poate-mi amintesc sa pozez cum i-am facut Mariei (la 2 ani, ca atunci a avut par ). la noi nu e traditia cu motul...

laurika, o multime de lucruri face si minunea ta

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Am mai pus si eu poze noi cu Theo aici.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Legat de mancare, intr-o saptamana SN mananca cam asa legumele: de doua ori cu ou, o data carne de vita, de doua ori carne de pui, de doua ori peste. Ficat ii dau la doua sau trei saptamani in loc de carne de pui. Cam la doua saptamani ii dau si o zi legumele fara carne. Eu carnurile i le maruntesc fin cu cutitul. Ficatul la fel. Prima data l-am bleduit si n-a vrut sa manance ca erau mai amare legumele...
Mai nou, am inceput si noi sa asezonam la greu cu iaurt sa manance si ea ceva.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

vai tu fetee da ce rau ma luat!!! ma trec niste calduri si ameteli!!! astazi am mancat salata iar sotul meu sta cu gura pe mine de 2 zile sa nu mai mananc rosii si castraveti ca au bacteria aia si sa nu patesc ceva dar io cum numai cu de astea ma hranesc refuz sa il ascult acu ca ma luat raul ma tot gandesc daca nu cumva ar fi trebuit sa il ascult cik vreo 90 si ceva de nemti sunt in spital din cauza asta dar i-am zis io lui ca sunt romanca si poate fuge de mine

mycya, poti manca linistita! s-a descoperit ca era o ferma de langa Bonn infestata cu ceva bacterii. o poveste mai lunga. si era vorba de soia

Mergi la inceput

Roxana ce scump e delfinasul tau dar poza aia cu norii ma lasat fara grai

vai Rody ce spui tu acolo de ceai indulcit de la 6 luni si chestia asta e de lauda???? uofff...

vad ca mi-a mai trecut putin raul, am si probabil ca de asta.nu inteleg ce e cu durerile astea de cap dese si mai rau e ca mereu mi se face rau pana

fug si eu la nani ca poate mi-oi reveni! nbuna delfinariu !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
mycya, poti manca linistita! s-a descoperit ca era o ferma de langa Bonn infestata cu ceva bacterii. o poveste mai lunga. si era vorba de soia

si doar i-am zis sotului ca sunt prostii nu m-am ferit io chiar deloc dar acum ma tot batea gandul sa nu care cumva sa imi fie rau de la ele; dar e tot de la durerile mele de cap

Mergi la inceput