Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 3
bellasamoyed spune:
walkira eu am fost deja...o sa te intalnesti cu iuliana nu? mi-e mi-a spus ca trb sa vin doar cu buletinul..da iti dai seama ca ceva ceva tot o sa imi mai iau eu la mine
a si sa nu uit mi-e mi-a spus ca asta e regula de la 33 de sapt doar sa nu fie sarcina cu risc. daca e doar inainte de vreme aia e..o sa iti placa ce vezi...
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16
samburelul meu
Lia73 spune:
aolicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
astea-s discutii de cand s-a infiintat site-ul
nasterea la privat vs stat
fiecare sa nasca unde considera ca-i este cel mai bine si sa nasca cu bine
brambu: yo as vrea sa vin la intalneala
dar sa-mi puna distinsul roti la pat
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+17
Lia73 spune:
pe carola nu am mai vazut-o postand
a scris ceva si yo u am vazut???
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+17
luny spune:
daca dezbatem un subiect nu inseamna ca ne certam, nu?... sau ca avem ceva personal unele cu altele... dezbatem opinii, nu oameni!
asa ca fiecare spune ce si cat are chef
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bellasamoyed spune:
ma oftic ca nu pot sa incarc pozele pe picassa ca acus sunt pe net mobil.
la noi la taranoaia dupa furtuna s-au stricat toate, liftul nu mai merge, lumina zici ca e lampa pe gaz, tv papa antena, telefonul si internetul la fel. doamne abia astept sa ma mut de aici, sunt atatd e dezamagita de complexul asta in care stau...bai fetelor credeti-ma ca mai multi tarani pe mp eu nu am vazut. ieri in lift un mare scuipat pe oglinda, bai nene pai daca prin pe vrun copil ca face asa ceva pai il bag cu capu acolo. a ca sa nu mai zic ca eu nu mai pun mana pe butoanele de la lift ca nu poti stii cum nu a putut vreunu sa isi tina scuipatul
hai ca va inebunesc cu complexul in care stau da sa vedeti ce il inebunesc pe al meu ca a luat ap inainte sa fim noi casatoriti si bl sa fie construit.
of doamne mare ti-e gradina
samburelul meu
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny daca dezbatem un subiect nu inseamna ca ne certam, nu?... sau ca avem ceva personal unele cu altele... dezbatem opinii, nu oameni! asa ca fiecare spune ce si cat are chef Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
si mai scapam si noi de monotonie nu :D cum vreti sa umplem pag intr-un cap?
samburelul meu
luny spune:
Bella, in ce complex stai tu?..
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui luny Bella, in ce complex stai tu?.. Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
confort city sa il i-a cel mai de cacat complex everrrrr
samburelul meu
luny spune:
nu e ala unde l-au executat silit pe Negoita, cu 600 locuri de parcare si nu's cate apartamente?..
mai rabda si tu putin...
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui luny nu e ala unde l-au executat silit pe Negoita, cu 600 locuri de parcare si nu's cate apartamente?.. mai rabda si tu putin... Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
ala e firar ei de negoita ca as zice eu ceva mai urat da nu e cazul aici
pai mai rabd ca in max 2 ani sper sa ne mutam la casuta. la anu ne apucam de constructie si bani sa fie ca de terminat o terminam rpd mai ales ca al meu se pricepe a mai construit da le-a vandut
samburelul meu