Carucior

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Noi avem Stokke X-plory si de curand, satula fiind sa il tot car pe scari, am cautat cel mai ieftin si cel mai usor carucior pliant. Asa ca ... Primii Pasi o mizerie de 180 Ron. Are 5 kg si il iau intr-o mana. Si uite asa, alternam mijloacele astea 2 de locomotie :)

Mama lui Joshua-Luca din 10.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.kinderwagen.com/maclaren-techno-xlr-liegebuggy-black-champagne-schwarz-kollektion-2011 Are/a avut cineva asa un carucior? Poate fi folosit de la nastere? L-ati primit cu toate accesoriile din pozele de sub poza principala?

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia33 spune:

eu am maclaren xlr si l-am folosit de la nastere (de la o saptamana mai exact).acum copilul are 11 luni si il folosesc in continuare cu succes. ti-l recomand, eu sunt foarte multumita de el si arata ca nou in conditiile in care ies la plimbare de 2 ori / zi, am fost la munte, mare si l-am carat dupa noi peste tot. eu l-am cumparat cu urmatoarele accesorii: aparatoare/perna pentru cap nou nascut, husa pentru toamna/iarna, husa de ploaie. ulterior am cumparat si bara. daca mai vrei detalii, spune-mi si iti scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Imi poti spune si de unde l-ai luat si la ce pret? Asa, de comparatie. Mie mi se pare fain si cosuletul pentru bebe (nu cel de masina, ci cel din pozele de la link-ul meu). Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

noi am folosit Graco de la nastere pana la 4 ani. am fost f. multumiti.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Eu am Maclaren XLR. Sunt cel mai mare fan Maclaren, este al patrulea Maclaren al nostru (dar eu folosesc carutul "rau de tot", eu am distrus un Chicco Trio in 6 luni, in sensul ca i-am uzat rotile in asemenea masura incat nu s-au mai putut repara). Deci, sunt mare fan, dar modelul XLR mi se pare cel mai nereusit. Adica intr-un fel mi se pare un model de tranzitie intre caruciorul extrem de practic care este Maclaren si un "carucior de fite".

Am avut un XT de care am fost indragostita (in asemenea masura incat pastrez un arc de la el). Am avut apoi un Maclaren dublu (pentru copii de varsta diferita) pe care l-am folosit ultima data anul trecut cand unul din baieti avea 4 ani si unul....se apropia de 6!!! Bine, a fost o joaca, am facut poze...Mai am un Triumph...Intr-o zi, cand trebuia sa plecam sa luam baietii de la gradi/scoala cea mica a varsat in carut, in XLR. Asa ca am luat Triumph-ul. M-am mirat cat de usor este, prin comparatie, cat de manevrabil. E drept, cea mica nu a fost deloc multumita de pozitie.

Una peste alta, cred ca as recomanda XT simplu sau Quest pe care nu l-am folosit. XLR este mai greu, mai putin manevrabil (repet, pentru un Maclaren; prin comparatie cu alte marci este extrem de usor si manevrabil). Are sistemul de "dat spatarul pe spate" diferit de celelalte Maclaren si asemanator altor marci. Chestia aia in plus , nu stiu cum sa-i zic, cea care acopera carutul, "salteluta" sa zicem, pe mine mai rau ma incurca. Si nu se poate renunta la ea. O alta problema a mea a fost ca este putin mai lat decat XT si Triumph si eu merg mult cu metroul. Cu celelalte treceam pur si simplu prin aparatul de taxat, cu XLR trebuie sa astept sa mi se deschida poarta speciala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia33 spune:

eu l-am luat (pe maclaren xlr) de pe un site de la noi - tomybaby - dar cred ca gasesti pe amazon sau pe altceva mai ieftin afara. am dat, daca imi amintesc bine, vreo 1300 ron acum vreun an si ceva. sfatul meu este sa il cauti pe site0uri din germania sau austria care livreaza si in romania. eu am luat asa scaunul de masina si trimis din austria direct acasa (nou, sigilat) m-a costat cu fix 100 de euro mai putin decat daca l-as fi luat de la distribuitorul roman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fomalhouti XT-ul se rabateaza complet la orizontala? Parca pe site-ul lor asa scrie? M-ar tenta un XT de la nastere pana cat o fi nevoie pentru bb3 din burtica. Si eu merg mult si cu metroul si pe jos, si in oras si la in excursii/calatorii/munte, etc.

Lavi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rudyi spune:

noi am cumparat ca al 2 lea carucior tot un model cu pliere tip umbrela travel de la baby design http://www.bebebliss.ro/baby-design-carucior-travel.html. Noi suntem tare incantati de raportul pret calitate. a fost doar 439 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Niciun Maclaren nu se intinde la 180 grade (de fapt, au sau aveau un model cu totul si cu totul diferit, nu arata ca un Maclaren, despre ala nu stiu). Nici XLR, nici XT.

Se intind la 160, poate 170 grade (si multe alte carucioare cu strangere "umbrela" la fel; nu inteleg dar cred ca este o problema mecanica, nu se pot face perfect orizontale). Unii zic ca este in regula. De exemplu, la Mothercare scrie "de la nastere". Altii zic ca nu. Pe site-ul Maclaren scrie la toate carucioarele lor "de la 6 luni".

Cred ca exista "cosulet", gen landou dar e posibil sa se potriveasca numai la XLR, ca si scaunul de masina (presupun ca d-aia e mai lat carutul).

Eu as lua fara grija XT. (Mai ales ca acum exista si rosu!)

Mergi la inceput