Carucior

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Si multumesc pentru raspunsuri. Eu momentan locuiesc in Austria. Aici totul este prietenos cu tot felul de carucioare (usile de la metrou, liftul, bordurile etc.). Eu vreau un carucior care sa se lase cat mai aproape de 180 de grade, iar in linkul pus de mine veti vedea si cosuletul care poata sa il tina pe bebe pe plan orizontal... Usor nu vreau sa fie neaparat (bine, nici ff greu), dar as vrea sa fie mai lat (mai confortabil) si sa ma tina pana pe la 3 ani ai copilului.

In ce sens nu se poate scapa de salteluta pentru picioare? Sau la ce te referi, Fomalhauti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

eu am folosit la bb2 graco citisport, am dat cam 300 de ron, mi l-au adus acasa, cred ca erau importatori directi.
am vazut ca pe situl lor apare tot la pretul asta, la altii era 5-600 lei.
a fost f comod de folosit, se manevreaza cu o singura mana, e usor, se pliaza f repede, apasand un buton.bebe a dormit f bine, am pus-o in caruciorul asta pe la 5-6 luni.l-am folosit pana pe la 2 ani-2 qni jumate, l-am dat mai departe si a mai fost folosit inca pe atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fomalhauti, am verificat acum pe site-ul MacLaren, vad ca acum scriu ca si XT-ul si XLR-ul sunt bune de la nastere.
Eu vreau un carut usor, de calitate, fiabil, sa ma tina de la nastere pana la 2 ani jumate. Nu foarte lat ca sa ma strecor usor cu el printre masini parcate, etc. You know.

Mergi la inceput