Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi uitasem.....mada sunt bestialeeeee pozele cu cristinel si fetita ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
este nasica lui, fetita cea mare a nasilor
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui simonacip Mada, Lavi, am pus si curticica - e f mica si inca nu e aranjata dar asta e...le-am facut acum dupa furtuna ![]() Le mai las un pic si le sterg. madutza, ai dreptate cu intalnirea, ar treui o listutza.. Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
acum am intrat..ti-ai sters de tot albumul?!?
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/persi/persi.jpg)
persi spune:
Salutari!!
Fetelor,va multumesc mult pt apreciere...dar din dar se face Rai..
UFF...cred ca Raducu meu a racit
De azi-noapte are nasucul plin de muci,il aspir si apoi se fac la loc..
Febra nu are deloc,nici nu tuseste si este si destul de activ..
Eu cred ca a luat ceva de la baietii nasei noastre...cand am fost pe la ei acum 2 zile buhaiau de mama focului..nu au stat mult in preajma lui dar,cred ca suficient cat sa-i dea un pui de raceala.
Colac peste pupaza pediatrul lui are tel inchis si program la cabinet are doar maine...
Ce sa fac oare???
Voi v-ati confruntat cu astfel de problema?
Bb-yasmy vreau si eu noua parola.
Mamicuta fericita de Radu Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ana_2010 spune:
Buna fetelor, dupa mult timp.
N-am mai avut timp sa intru, am avut problema cu diareea la baiat, 2 sapt l-a tinut. Acum e ok si eu citesc din urma, sa recuperez. Am vazut ca ne-a certat Strumph zilele trecute . Sorry, dar chiar n-am gasit 30 min sa intru pe net, stiu ca e incredibil, dar asa e.
Trebuia s-o sun pe Anaxena sa iesim in parc, dar am tot iesit numai pe fuga si in jurul prnzului. Asta pe langa faptul ca nu luasem nr de tel din pm. O fac acum
Noi santem bine, am fost la pediatru la control si ne dezvoltam ok, parca nici n-ar fi fost prematur(asa zise dr). Avem 5kg si 55cm. Dr ne-a indemnat sa facem rotarix-ul. Ma mai gandesc, mai citesc, vad eu. Sant cam indoita.
Pe 3 iulie facem si noi botezul. Trebuie sa merg si eu dupa rochie, desi facem ziua si ceva restrans, si n-am nici o tragere.
A, de o sapt imi doarme pruncul toata noaptea . Singur si-a facut programul asta si ma bucura nespus.
Daca intereseaza pe cineva: bb si-a reglat cacutzul cu pr
otetctis si, la indemnul pediatrului, ii dau un sfert de pastila de acid folic pe sapt pentru intarirea coloanei.
Revin dupa ce mai citesc din urma.
Mami de Radu Andrei - 16.03.2011
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi edit: ally e absenta motivat!! ![]() ![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
bine spus
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui mandreeac [red]Catank/red] nu ii dau lapte praf, laptele meu se pare ca il constipa. SLava Domnului ca noi nu mai avem probleme cu burtica absolut deloc, au trecut colicii. Rares doarme acum si mai citesc si eu din urma sa vad ce s-a mai intamplat pe aici. Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() |
ti-a spus dr ca e constipat?
si catalina mea face la 3-4 zile dar nu o consider constipata..pur si simplu asa face ea. pup baiatul dulce
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
ti-a spus dr ca e constipat? si catalina mea face la 3-4 zile dar nu o consider constipata..pur si simplu asa face ea. pup baiatul dulce ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Se chinuieste sa faca mereu, se tot screme si se supara si daca il las asa incepe sa planga si mi-a dat dr sa ii dau niste prafuri, dar sufletul ca nu face de la ele. Pupam si noi dulce pe toti 3.
![](floare.gif)
Nasterea miracolului meu
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
madutza spune:
mandreeac, si al meu e constipat. eu stiam ca pentru cei alaptati la san nu e motiv de ingrijorare pana la 7 zile,mai ales ca nu face tare. mie mi-a dat sa iau sanzyme, ceva cu enzime pentru digestie. nu functioneaza neaparat, eu ii mai dau si ceai de musetel.
persi, baga repede oscilococcinum - juma de doza la 12 h. daca are mucisori tb sa il aspiri mereu si eventual poti folosi colargol sa ii usuce. poti sa ii dai si vit c picaturi. in 3 zile o sa fie totul in regula, o sa vezi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Bunaaaaaaaaaaaa!!!
Am intrat repede sa pun cateva poze nu foarte profesionale de la botez si baita.
Am foarte multe de povestit pt ca am trecut prin multeeeeeeeee peripetii neplacute la botez dar....au trecut.In mare va spun ca sotul a venit la sf slujbei ca am uitat certificatul acasa, eu mi-am facut parul si acasa l-am spalat ca nu imi mai placea, cei de la restaurant au uitat de tortul nostru si au facut altul ei la viteza...in fine.....multe....am plans putin. Acum au trecut toate si important este ca a trecut totul cu bine si bebe este crestinat...asta conteaza cel mai mult.
Va pup....revin pe seara....acum sunt busy !
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
ralukab spune:
Buna, fetelor! Ce faceti?
Noi am reusit sa ne intoarcem de pe spate pe burta Daca a facut intoarcerea asta oare cand ar trebui sa se intoarca si inapoi pe spate singurel?
Atat de mult a muncit ca la un moment dat a adormit Vladut intr-o parte in timp de incerca intoarcerea
Revin cu rugamintea sa imi trimiteti si mie parola noua pentru Picassa.