Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

gata plimbarica de dimi

roxy, raluk eu il culc seara in body tricou si pantalonasi subtiri. tre sa iau un sac de dormit de vara.

felicia las ca se duc ele kg numai sa vrei tu!

persi asa si la noi au fost mucisorii.....parca cu cat ii aspiram cu atat erau mai multi... au apoi au trecut brusc.

mada lapte praf?>???? [wo] vezi poate pui kg ca si Lucas al meu

ally pupam micutul pletos!! ce tare e poza in care este el imbracat in marinar si nasul cu tricou asemanator

stefy pai de ce ii dai panadol la buburuza preventiv??? mai bine i ai da cate o pic de vit c naturala de cat panadol (medicament).

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

vit c??? natural???? nu stiu eu cu din astea!!! sunt venita din jungla pastilelor!!! acolo nu au habar de terapii naturale...de unde iau vit c pt bebe?? si cum arata???
stiu ca pun intrebari de om prost,dar chiar nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza buna alegere ca este tare frumos, ai vazut ce peisaje. mai c-as veni si eu sa ne vedem

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

fac cinste Duminica ca ne strangem multi , dar tb sa vi si cu Anastasia

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

clar ca vin cu Anastasia. crezi ca mai plec undeva fara ea?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Neata fetele....:) la noi e dimi inca (10.45).

Ma prezint si eu la apel. De citit citesc aproape zilnic cit reushesc, dar parca-mi pare ca n-am ce povesti interesant si de aia nu scriu.

catank eu pap capsuni (chiar acuma stau cu un kg in fata mea) si n-are bebe nimic. Ele nu fac altceva decit la unii copilasi rosu la fundulet. Cirese n-am incercat ca-s scumpe rau aici (10 euro kg) :).

bb-yasmi Julius doarme cu body mineca scurta si sac subtire de vara. Daca-l mai invelesc cu ceva, nu adoarme pina nu-l dezvelesc inapoi, chiar daca uneori in camera nu-s decit 21 grade si mie mi se pare cam rece.

Simo ai o casuta !!! Sa aveti parte de bucurii si clipe minunate in ea. Sa fie vesnic plina de prieteni buni si energie pozitiva!!!

Maduta_bra, Ally, bb-yasmi sunteti nishte frumoase cu nishte siluete. Eu tot 8-9 kg mai am de dat jos si se duc greeeeu!!! Mai nou merg la sala de 3 saptamani shi s-a dus primu kg in 2 luni. Sper sa functioneze si mai departe.

Ca tot vb de ce mai pot bb-ii. Sa mai laud si eu puiu meu. Se intoarce de pe spate pe burta si invers doar pe jumatate. Sunt mindraaa de parca si-ar fi luat diploma de facultate! Ingrijorata sunt de kg. A intrecut 8 kg la 3 luni jumate!!! Am fost la pediatru si ea mi-a zis ca e ok atita timp cit e alptat la sin exclusiv. Dar nici nu shtiu ce as fi facut daca-mi zicea sa-i dau sa manince mai rar. Ziua papa la 3 ore shi noaptea se trezeshte de 2 ori. Mi se pare ok, iar la sin nu sta decit 5-7 minute la fiecare masa.

Pup toate fetele si ma bucur pentru cele ce au posibilitatea sa se intilneasca!! Ce-as vrea si eu!!

Mergi la inceput